ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Νεκρή 19χρονη σε τροχαίο

Μια 19χρονη σκοτώθηκε και μια 25χρονη τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 5:25 το πρωί της Κυριακής στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 25χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να βγει από το δρόμο και να προσκρούσει διαδοχικά σε τρία (3) δέντρα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε επί της Λεωφόρου Καραμανλή, με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Βούλα.

Η 25χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο «Ασκληπιείο» της Βούλας.

Την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος έχει αναλάβει η τροχαία.




# ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ακόμα και ένα κουτάκι αναψυκτικού ενδεχομένως θα είχε μεγαλύτερες αντοχές από το εν λόγω αυτοκίνητο. Δυστυχώς η βιομηχανία αυτοκινήτων δεν παράγει ασφαλή οχήματα, παράγει ''ντενεκέδες με ρόδες'' !

Σε παλιότερες αναρτήσεις μας έχουμε επισημάνει ότι πλειάδα οδηγών δεν πληρούν την καταλληλότητα οδήγησης , καθώς επίσης , ο Κ.Ο.Κ δεν τηρείται πλέον από την πλειονότητα των οδηγών στη χώρα μας.

Έπειτα από την προανάκριση για τις συνθήκες του αυτοκινητιστικού στην Γλυφάδα επιθυμούμε αναλυτική αναφορά σχετικά με τα αίτια του ατυχήματος.

Υπερβολική ταχύτητα ;

Έλλειψη οδηγικής εμπειρίας ;

Ολισθηρότητα της οδού και υπερβολική ταχύτητα ;

Χρήση αλκοόλ και παράλληλα τα προαναφερόμενα ;

Για οτιδήποτε ισχύει στα όρια του Δήμου Γλυφάδας φέρει ευθύνη και η δημοτική αρχή διότι ουδέποτε έχει δώσει έμφαση στα ζητήματα που αφορούν τα οδικά ατυχήματα και την ασφάλεια , και σας υπενθυμίζουμε ότι επί διοικήσεως της δημοτικής αρχής του παρόντος , στα όρια του δήμου Γλυφάδας , πλήν δεκάδων άλλων , προέκυψαν  και δυο αυτοκινητιστικά ατυχήματα δυο αντιδημάρχων , Καυκά , Μπάρμπα, και οι δυο γυναίκες. 
Τυχαίο ; Δεν νομίζω . . .

Ακόμα και έπειτα από τα δυο αυτοκινητιστικά αιρετών του δήμου Γλυφάδας δεν προέκυψε καμία ενέργεια από τη πλευρά της δημοτικής αρχής αναφορικά με τα οδικά ατυχήματα και την ασφάλεια. Αν σημαίνει κάτι σε εσάς, διότι τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά τα ατυχήματα, και με νεκρούς, στα όρια του δήμου.

Όταν πιστώνονται αρκετά χρήματα από τη πλευρά του δήμου για φιέστες και εκδηλώσεις ψυχαγωγίας εμείς θεωρούμε ότι πολυτιμότερη είναι ακόμα και μια ζωή. 

Αντί για LED οθόνες ανακοινώσεων εκδηλώσεων ψυχαγωγίας του Δήμου Γλυφάδας , και τα λαμπιόνια των Χριστουγέννων,  δεν τοποθετείται στις κεντρικές οδούς οθόνες με συγκεκριμένα μηνύματα ορθής οδηγικής συμπεριφοράς ; 

Αν δεν προκύψουν συντονισμένες ενέργειες από τη πλευρά πολιτείας και Ο.Τ.Α τα κρούσματα θα έχουν αυξητική τάση τα επόμενα χρόνια.

Υ.Γ: Δεδομένης της προανάκρισης , να ελεγχθεί κατά πόσον τα λαμπιόνια στα * δένδρα της λεωφόρου επηρεάζουν την οδηγική συμπεριφορά. 

* Αν όντως τα λαμπιόνια στα δένδρα της λεωφόρου δεν επηρεάζουν την οδηγική συμπεριφορά , γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν τοποθετηθεί led οθόνες με μηνύματα ορθής οδηγικής συμπεριφοράς ; Χρήματα για led - λαμπιόνια Χριστουγέννων υπάρχουν , για led οθόνες με σαφή μηνύματα δεν υπάρχουν ; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Νεκρή 19χρονη σε τροχαίο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">