ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χρόνια Πολλά !

Πραγματικά οι επαγγελματίες της πολιτικής μας εκπλήσσουν.

Aν και προσωπικά εδώ και αρκετό διάστημα έχω επιλέξει να μην σχολιάζω πολλά από τα τεκταινόμενα σε  πολιτικό, αυτοδιοικητικό, και κοινωνικό επίπεδο, η εν λόγω ανάρτηση στο twitter βρίσκω ότι είναι το λιγότερο προκλητική.

Περιεκτικά η προσωπική μου άποψη

# Το βιολί βιολάκι , και η βιόλα πασαβιόλα !

# Τι έχεις Γιάννη τι είχα πάντα !

Έπειτα από πέντε μήνες νεοδημοκρατικής κυβέρνησης βρίσκω ότι δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα από την περίοδο πέντε ετών συριζαικής διακυβέρνησης.

Κύριε Παππά , χωρίς περιστροφές και τεχνηέντως διαμορφωμένους εντυπωσιασμούς , εμπαίζεται την κοινωνία, αν η επιδίωξη του κόμματός σας ήταν να ενώσει αποτύχατε , διότι οι κομματάρχες σας δεν είχαν ανάλογη επιδίωξη. Σας θυμίζω ότι επί σειρά ετών οι κομματάρχες σας υπονόμευσαν στην κυριολεξία κάθε απόπειρα προτάσεων # δημιουργίας δομών κοινωνικής συνοχής , όλων των πολιτών , οι οποίες θα έφερναν αποτέλεσμα.

Στην Ψηφιακή εποχή , η οποία πλέον αποτελεί μονόδρομο σε όλους τους τομείς , είτε το επιθυμεί κάποιος - είτε δεν το επιθυμεί , το ''πρώτη φορά αριστερά'' αντί να έχει ολοκληρωμένο σχέδιο , το οποίο θα δρομολογήσει την κοινωνία συνολικά ένα βήμα μπροστά , περιορίστηκε σε κάποιες περιπτώσεις σε προσωπικά - ιδιοτελή συμφέροντα και σκοπιμότητες ορισμένων κομματαρχών, οι οποίοι πέτυχαν να βρίσκονται οι ίδιοι στο προσκήνιο χωρίς ουσιαστικές αλλαγές για την κοινωνία - ως σύνολο.

Ο Μητσοτάκης πήρε τα βουνά


Βλέπουμε στα συστημικά - καθεστωτικά κανάλια και τις εφημερίδες τον πρωθυπουργό να έχει πάρει τα βουνά , με το ποδήλατο , και να αρέσει σε 30.000 χιλιάδες, ( άραγε ποιοι είναι αυτοί ? - έχουν επαφή με την πραγματικότητα ? ) , την ίδια στιγμή που η Τουρκική προκλητικότητα χτυπά κόκκινο  μετά από την πρόσφατη συμφωνία της Άγκυρας με τη Λιβύη για τον καθορισμό θαλασσίων συνόρων.

Δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός ''πήρε τα βουνά'' , ενδεχομένως κάτι αντίστοιχο πρέπει να ισχύσει και με το μεγάλο φάσμα της κοινωνίας σύμφωνα των πολιτικών που συνεχίζουν να ισχύουν και επί ημερών διακυβέρνησης ΝΔ.

Νότια και φαντομάδες 

Αναφορικά με τα κατά τόπους - αυτοδιοικητικά - διαπιστώνουμε ότι τα νότια προάστια της Αττικής, και συγκεκριμένα ο Δήμος Γλυφάδας , είναι κάτι αντίστοιχο με τους φαντομάδες , διότι απ' όσα παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες στα media δεν παίζουν πουθενά.

''Πήξαμε'' στα λαμπάκια

Η αναχρονιστική έμφαση στα λαμπάκια - ( led και λαμπιόνια Κινεζικής κατασκευής )  , τα οποία τυλίγουν σε δέντρα της περιοχής μας δεν αποτελούν καινοτομία, η τουλάχιστον κάτι το οποίο προσελκύει τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Παππάς και τα ''παπατζηλίκια''

Αναφορικά με την ανάρτηση του Νίκου Παππά , όπως προαναφέρω , είναι τουλάχιστον προκλητική , διότι τόσο επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , όσο και επι του παρόντος δεν έχει διαφοροποιηθεί το ελάχιστο.

Αν περισσεύει , η δεν περισσεύει κανείς , καλούμε τον πέραν του δέοντος προκλητικό τέως υπουργό ψηφιακής πολιτικής , Νίκο Παπά , να μην επιλέγει τακτικές των άκρων διότι πολλές φορές φέρνουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκει κάποιος. 

Πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ να μην περισσεύει κανείς , η περισσεύει και ο ίδιος ;

Ποτέ δεν πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ , ως αστικό πολιτικό κόμμα , να ενώσει τον Ελληνικό λαό, και φέρουν αυτούσια την ευθύνη οι κομματάρχες και τα στελέχη του. 

Στον αντίποδα ούτε η ΝΔ και τα άλλα αστικά κόμματα εξουσίας το έχουν πετύχει , διότι η ''ένωση'', κοινωνική συνοχή , προϋποθέτει καθαρές κουβέντες, ξεκάθαρο πλαίσιο, και ισοπολιτεία - ισονομία, ενώ εκατομμύρια Ελλήνων - Ελληνίδων ζουν επί δεκαετίες την καθολική ανισότητα.

Είναι αυταπόδεικτο, ότι συνολικά τα αστικά πολιτικά κόμματα αδυνατούν να πετύχουν , διότι αν είχαν πετύχει να ενώσουν τον Ελληνικό λαό δεν θα υπήρχε αποχή 42% από τις κάλπες, και συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ευρίσκετο σήμερα στην αντιπολίτευση.

Καλές γιορτές σε όσους πέτυχαν να γεμίσ(ζ)ουν τα σεντούκια , διότι η πλειονότητα δεν τα γέμισε επί πέντε χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , ούτε επί του παρόντος γεμίζουν !

Εμείς θα αναφέρουμε την αλήθεια ως έχει , αυτούσια , και στον αντίποδα για όσους/ες σας αρέσουν αρκεστείτε στα mediaκα πυροτεχνήματα , τα οποία και πολωτικά είναι , και δεν επαληθεύονται , διότι κατά τόπους οι Συριζαίοι , κ.α. , δεν ένωσαν - κατακερμάτισαν, και αντί να προβληματίζεται η ηγεσία τους περιορίζεται . . .

Γ.Κ  

Υ.Γ: Και για όσους/ες ενδεχομένως δεν καταλάβατε (!!!) είναι απίστευτο ποιοι είναι πραγματικά αρκετοί απ' όσους εμφανίστηκαν ως ριζοσπάστες - αγωνιστές - προοδευτικοί κ.α. , και άλλωστε είναι και ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ , διότι ο υποφαινόμενος έπειτα απ' όσα υπέστη από δαύτους ασκεί ακόμα και σήμερα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ , οι αποθρασυμένοι ''συμπαραστάτες'' και ''εκπρόσωποι'' της κοινωνίας με γεμάτα τα σεντούκια , και τους κωδικούς των τραπεζών , τι άλλο κάνουν  εκτός του να εμπαίζουν το κοινωνικό σύνολο απολαμβάνοντας όσα αποστέρησαν απ' αυτό ; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χρόνια Πολλά ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">