ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα νέα: Ενδιαφέρονται για τα μπλέ λεωφορεία και την ταλαιπωρία οι εξυπηρετούμενοι ?

Επί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα επιλέξαμε να μην σχολιάζουμε πολλά από τα τεκταινόμενα στα όρια του Δήμου Γλυφάδας , και με έκπληξη διαπιστώνουμε το ''ενδιαφέρον'' από τη πλευρά των εξυπηρετούμενων του δημάρχου Γλυφάδας , σχετικά με ένα θέμα το οποίο το έχουμε παρουσιάσει δεκάδες φορές τα τελευταία χρόνια.

Το θέμα λέγεται αστικές συγκοινωνίες , και για εμάς στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB είναι αυτούσια ζήτημα της επικαιρότητας διότι αφορά χιλιάδες συμπολιτών μας , και ασφαλώς σε καθημερινή βάση.

Όταν έπειτα από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας , και σειράς δημοσιευμάτων απο τη πλευρά μας , όμως κυρίως έπειτα από σειρά προτάσεων μας , διαβάζουμε σε άλλες σελίδες , και κυρίως εξυπηρετούμενων , ότι '' δεν είναι ένα θέμα της επικαιρότητας , αλλά για την ιστοσελιδα μας είανι (!!!) σημαντικό καθώς αφορά την καθημερινότητα των κατοίκων αυτής της πόλης'' , πραγματικά σκεφτόμαστε αν είναι δυνατόν σε τοπικό επίπεδο να υφίσταται υποτυπωδώς συντελεστής ορθής νόησης.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι αστικές συγκοινωνίες είναι κομμάτι του Ελληνικού δημοσίου , άρα εκ προοιμίου υφίσταται παθογένεια , όμως απεδείχθη ότι με όλες τις κυβερνήσεις , και κυρίως με τα διευθυντικά στελέχη όλων των αποχρώσεων , όλων των κομμάτων , σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας υφίσταται διαχρονικά η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού. 

Βέβαια ποτέ δεν πιστεύαμε ότι ''θα πιάσει ο καημός'' για το ζήτημα της ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας τους εξυπηρετούμενους του δημάρχου , οι οποίοι τα προηγούμενα πέντε χρόνια απέσπασαν με παράνομες συμβάσεις διαρκείας 150.000 χιλιάδες ευρώ από τα χρήματα των Γλυφαδιωτών.

Έτσι λοιπόν θέτουμε στους εξυπηρετούμενους ''Σκούφηδες'' το  ερώτημα: Τα τελευταία πέντε χρόνια έχετε χρησιμοποιήσει έστω για μια φορά τις αστικές συγκοινωνίες ; Έχετε ταλαιπωρηθεί έστω για μια φορά όπως χιλιάδες συμπολιτών μας ;

Κάθε κοινωνία έχει ότι τις αξίζει γιατί η ίδια το διαμόρφωσε.

Όταν ως κοινωνία υπονομεύεις τον διπλανό σου , την λαϊκή βάση , τον όμοιο σου , και αναβαθμίζεις άτομα τα οποία ουδέποτε χρησιμοποίησαν τις αστικές συγκοινωνίες τι περιμένεις στη συνέχεια ;

Έχουν χρησιμοποιήσει έστω και μια φορά τις αστικές συγκοινωνίες τα επαγγελματικά στελέχη που συντελείται να βρίσκονται σε θεσμικές θέσεις με παχυλούς μισθούς ;

Επαγγελματίες της πολιτικής δεν θέλατε στα κοινά, ( Δήμο ) , και στον Ο.Α.Σ.Α , επαγγελματίες των γραφείων τύπου δεν επιθυμούσατε ,  τι αξιώσεις έχετε ως κοινωνία τώρα ; Υποκριτικά δημοσιεύματα ;

Μη ξεχνάτε ότι έχουν κυλήσει αρκετά χρόνια από τις προτάσεις μας για επαναχάραξη των δημοτικών λεωφορείων, καθώς επίσης , υπήρξαν σειρά από δημοσιεύματα με αντικείμενο τις αστικές συγκοινωνίες στα όρια του Δήμου Γλυφάδας , και του Ελληνικού, αρκετοί παρέλασαν τόσο από τις αστικές συγκοινωνίες Ο.Α.Σ.Α , όσο και στα έδρανα του Δήμου , και δεν έχει διαφοροποιηθεί το ελάχιστο.

Σε αντιδιαστολή των ανώνυμων δημοσιευμάτων υπογράφουμε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Προσωπικά δεν θυμάμαι να υπήρξε ίχνος κοινωνικής αντίδρασης , σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας , όταν πίσω από τη πλάτη μας μαζεύτηκαν οι ''σύντροφοι'' του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας να προτάξουν τον Τ. Ταστάνη ως κατάλληλο για πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Α., ενώ για εμάς που τρέχαμε τόσα χρόνια για την ανάδειξή τους δεν είχαν ούτε θέση κλητήρα τα καθάρματα. Επίσης , δεν διαπιστώνω ίχνος αντίδρασης για τις επιλογές της ΝΔ και του Μητσοτάκη.

Κάθε κοινωνία έχει ότι τις αξίζει γιατί η ίδια το διαμόρφωσε.

Σημείωση: Θέλουν να κάνουν # θέμα για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού - των συμπολιτών μας - και τράβηξαν φωτογραφία ενώ είχαν περάσει τα λεωφορεία και δεν υπήρχε σχεδόν κανείς στην στάση !! 

# Αρκεί να ρίξει μια ματιά κάποιος στη φωτογραφία που έχει χρησιμοποιηθεί από αυτούς που δήθεν ενδιαφέρονται , ώστε να βγουν σαφή συμπεράσματα. Στη στάση μετρό Ελληνικού συνήθως αναμένουν επί 30 λεπτά 30 - 50 άτομα. Πόσα άτομα βλέπετε εσείς στην φωτογραφία που δημοσιοποίησαν οι εξυπηρετούμενοι ώστε να αναδείξουν την ταλαιπωρία των μπλε λεωφορείων ;

# Νόηση , ενδεχομένως δεν υπάρχει στον ανώτερο βαθμό σε μεγάλο φάσμα της κοινωνίας , τουλάχιστον παρατηρητικότητα διαθέτουν οι περισσότεροι / ες ; 

# Αν δει πολιτικός αυτής της χώρας , το δημοσίευμα της ιστοσελίδας που ανάρτησε την φωτογραφία , ( τρεις και ο κούκος ), το λιγότερο θα γελάσει , όταν έχουν προηγηθεί δεκάδες ,  με βίντεο και φωτογραφίες , τα οποία δείχνουν δεκάδες συμπολιτών μας στην αναμονή και ''δεν ίδρωσε το αυτάκι των αρμοδίων'' εκείνης της περιόδου οι οποίοι είχαν την αξίωση - τρομάρα τους - να γίνουν και δήμαρχοι Γλυφάδας. 

Υ.Γ 2: Μας είχαν ταράξει καθημερινά στα τηλέφωνα , τα mail , κ.α. , ώστε να τους παρέχουμε συνδρομή σε πορείες , εκδηλώσεις , διαμαρτυρίες , συλλαλητήρια , περιοδείες , ομιλίες , κ.α. , όμως όταν βρέθηκαν στην κυβέρνηση , και εν συνεχεία προέκυψε το ζήτημα ''βολέματος'' διορισμών  συγκεκριμένων ατόμων ποτέ δεν μας κάλεσαν και αποφάσιζαν εν κρυπτώ. 

Τι σημαίνει αυτό σε απλά ΕΛΛΗΝΙΚΑ ; Ξεκινήσαμε ένα πείραμα , και υπήρξε το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Όσοι/ες δεν εκτιμούν την προσπάθειά μας ώστε να καταστεί σαφές τι σημαίνει ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , και ειδικότερα στο Δήμο Γλυφάδας , στερούνται φαιάς ουσίας. ( Προσωπικά ακόμα και με λεπρούς μπορεί να κάνω παρέα , με πολιτικούς ποτέ. Οι ανίατες ασθένειες ωχριούσαν μπροστά σε όσα πράττουν πολιτικά άτομα. ) 

Ελπίζουμε όσοι/ες αποφάσιζαν εν κρυπτώ για την προσωπική τους ευημερία και πλουτισμό να έχουν λύσει τα προβληματάκια τους, και όπως μαθαίνουμε βγάζουν και τα καταχωνιασμένα από τα σεντούκια και τα τοποθετούν σε κωδικούς τραπεζών. Η ακόμα δεν τα έχουν λύσει και αντιμετωπίζουν ακόμα και σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημα έναντι όλων , όπως ανέφεραν σε όποιον έβλεπαν μπροστά τους ; ( Είναι ξεκάθαρο ότι πληθώρα από δαύτους σήμερα έχουν από 150.000 - 1.000.000 εκατομμύριο ευρώ.

ΕΣΕΙΣ που τους επιλέξατε ως ενδιάμεσους - αντιπροσώπους - εκπροσώπους , και τους ψηφίσατε , πόσα έχετε ; 

Κάνετε Πολιτικές εκπτώσεις ; 

Ισχύει η αρχή της Αναλογικότητας ;

Όλοι είναι ίσοι , όμως εν συνεχεία κοινωνικοπολιτικές ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ , άρα οι ενδιάμεσοι πλουσιότεροι και οι ψηφοφόροι - υποστηρικτές τους - αποδεχόμενοι μια θέση στο κοπάδι ως ''γίδια'' με αναλογικό αντάλλαγμα ;

ΕΜΕΙΣ ποτέ δεν είχαμε αυταπάτες , και ποτέ  δεν αποδεχθήκαμε όσα διαμορφώνονται από μια φαύλη και σάπια κοινωνία. Υπάρχουν οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ του πειράματος πριν απο τις ΕΚΛΟΓΕΣ. Τα προνόμια των ''εκπροσώπων'' σας , καθώς και της φαύλης κοινωνίας , προκύπτουν στη συνέχεια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα νέα: Ενδιαφέρονται για τα μπλέ λεωφορεία και την ταλαιπωρία οι εξυπηρετούμενοι ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">