ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, φτάσαμε στην Ιθάκη !

Δεδομένου ότι στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του τέως πρωθυπουργού , Α. Τσίπρα , αναφέρεται ότι έπειτα από δέκα χρόνια μνημονίων ''φτάσαμε στην Ιθάκη'' ...

... Τσίπρας: «μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, φτάσαμε στην Ιθάκη»...εμείς από το δικό μας μετερίζι - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - πρέπει να αναφέρουμε:

Τώρα απαιτείται να εξοντωθούν οι 40 μνηστήρες , ( αριστοκρατικοί γόνοι , επαγγελματίες της πολιτικής , κ.α. ), άρα ο κ. Τσίπρας , το κόμμα του , όπως και το κυβερνών , κ.α. κόμματα , πρέπει να έχουν κατά νου ότι είναι ζήτημα χρόνου η εξόντωση των μνηστήρων.

Χωρίς την εξόντωση των μνηστήρων δεν υπάρχει η δυνατότητα ο Οδυσσέας να αναλάβει καθήκοντα στο Βασίλειό του , και όπως γνωρίζεται - έχετε διδαχθεί - στην Οδύσσεια του Ομήρου ο Οδυσσέας στο τέλος εξοντώνει και τους 40 μνηστήρες.

Ποιοι είναι οι μνηστήρες του παρόντος ; Ασφαλώς οι μνηστήρες του παρόντος είναι τα επαγγελματικά στελέχη των αστικών κομμάτων , καθώς και η πλειάδα των εξυπηρετούμενων τους , οι οποίοι ασφαλώς υπολείπονται αρχών και αξιών. ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ.

Είναι αρκετά χρόνια που έχουν ''θρονιαστεί'' οι μνηστήρες στο μέγαρο , τρώγοντας και πίνοντας όσα δεν τους ανήκουν , κάνοντας ρουσφέτια και χαριστικές πράξεις με τα χρήματα του συνόλου.

Η Οδύσσεια του Ομήρου στο Δήμο Γλυφάδας αποκτά άλλη διάσταση - πραγματική. ( Όσοι/ες εύκολα βαφτίζουν μυθολογία πολλά απ' όσα έχουν γραφεί από ΕΛΛΗΝΕΣ , ίσως πρέπει να αναθεωρήσουν δεδομένης της σημερινής πραγματικότητας της φάρας των Νεοελλήνων. )

Είναι δεκαετίες που με την συμβολή κομμάτων και εξυπηρετούμενων εκλέγονται Δήμαρχοι στο Δήμο Γλυφάδας κυριολεκτικά - μνηστήρες - διότι κανείς από δαύτους δεν είχε - έχει εντοπιότητα. Κανένας απ' όσους έχουν εκλεγεί δήμαρχοι στη Γλυφάδα δεν γεννήθηκε σ' αυτό το δήμο. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ.

Σας θυμίζουμε ότι με την βοήθεια της Αθηνάς οι μνηστήρες εξολοθρεύονται όλοι. Με θάνατο τιμωρήθηκαν επίσης οι δούλες που είχαν σχέσεις με τους μνηστήρες και ο βοσκός που πρόδωσε τον Οδυσσέα. ( Ποιες είναι οι δούλες , καθώς και ο βοσκός στη σημερινή εποχή , είναι ξεκάθαρο. )

Απαιτείται η εξόντωση όσων βάφτισαν δημοκρατία την συμφεροντολογία , και ενώ δεν εκπροσώπησαν ποτέ επάξια το κοινωνικό σύνολο έχουν καταλάβει τα έδρανα με τις ψήφους των εξυπηρετούμενων - του πελατειακού τους συστήματος - και των ρουσφετιών τους .

Με βασικό δεδομένο την αποστροφή από τις κάλπες του 42 % της κοινωνίας μας , θεωρούμε ότι δικαιωματικά έπειτα απ' όσα έχουμε υποστεί την τελευταία δεκαετία , από το σύνολο των αστικών πολιτικών κομμάτων , και κυρίως εξουσίας , αυτούσια έχουμε τον ρόλο του Οδυσσέα και οφείλουμε με κάθε πρόσφορο μέσο να εξοντώσουμε τους μνηστήρες ώστε να επέλθει ''η Βασιλεία μας'' στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ βασίλειό μας.

Γιωργάκη εκτός του ''ο Βασιλιάς είναι γυμνός'' του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, όταν ήσουν μικρός έτυχε να διαβάσεις την Οδύσσεια ; ( Δεν υπάρχει ενδεχόμενο όποιος διάβασε την Οδύσσεια να μην γνωρίζει ποιος είναι, και εσύ είσαι ένας από τους 40 μνηστήρες, όπως και ο Τασούλης, ο Μακούλης, κ.α. ) 

Το 2023 κλείνει ο κύκλος μιας δεκαετίας εξυπηρετούμενων ''γαλάζιων'' , παράνομων διορισμών , εκατομμυρίων αναθέσεων σε ημέτερους , έργων βιτρίνας , μαϊμού συνεδριάσεων , και άλλης μιας κακοδιοικήσεως μνηστήρων.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Υ.Γ: Δεδομένου ότι απευθυνόμαστε κυρίως σε τοπικό επίπεδο εσείς ποιοι θεωρείται ότι έφτασαν στην Ιθάκη ; Πόσο επίπλαστο είναι αυτό που αναφέρεται από τον Α.Τσίπρα ; Ποιοι εξυπηρετήθηκαν και εξυπηρετούνται μέχρι αυτή τη στιγμή ; Απαιτείται η όχι η εξόντωση των μνηστήρων ;

Καλή Χρονιά - Με υγεία το 2020

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, φτάσαμε στην Ιθάκη ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">