ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χρόνια πολλά

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία. 

Σε περιόδους που η ειλικρίνεια , και η σταθερότητα των απόψεων - ιδεών , αποτελούν σπάνιο είδος , και τα συμφέροντα και η υποκρισία κρατούν τα σκήπτρα , εμείς ευχόμαστε σε όσους/ες πραγματικά το αξίζουν Χρόνια Πολλά με υγεία , ... εκτός των καθαρμάτων.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Το 2014 σε τοπικό επίπεδο , δήμου Γλυφάδας , πολλοί και διάφοροι ζητούσαν μια ευκαιρία να φτιάξουν τη ζωή τους , ενώ αυταπόδεικτα επί έξι χρόνια διαλύουν τις ζωές των υπολοίπων. 

Σήμερα βρισκόμαστε στο 2020 και έχουμε υποχρέωση να ρωτήσουμε δημόσια:

Την φτιάξατε τη ζωή σας με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου , η μήπως ακόμα και σήμερα , έξι χρόνια μετέπειτα , είναι ημιτελής και θέλει περαιτέρω ''φτιάξιμο'' ;

Μήπως από ένα σημείο και έπειτα η πλεονεξία και ο φαταουλισμός ανάγονται στο μείζον , και υπερτερεί η συντήρηση προνομίων και η απόσπαση των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου , γιατί οι φαταούλες ποτέ και με τίποτα δεν πρόκειται να καλυφθούν  ; 

Τι λέτε ;

Το μελανότερο στοιχείο του φαταούλα - πλεονέκτη είναι ότι ποτέ δεν πρόκειται να αποδεχθεί ότι είναι σκάρτος , και ασφαλώς δεν έχει την δυνατότητα να είναι δίκαιος και σωστός με το σύνολο.

Ειδικότερα οι εξυπηρετούμενοι/ες της πενταετίας που διανύουμε τι λέτε ; Αναφερόμαστε σε εσάς που ψηφίζεται - στηρίζεται τους ομοίους σας. Τους φαταούλες - πλεονέκτες , και άτομα χωρίς βασικές αρχές , τα οποία δεν δύνανται να υποστηρίξουν ισοπολιτεία - ισονομία - δίκαιο , όμως έχουν πολλές προσωπικές ανάγκες οι οποίες ολοένα και περισσότερα αυξάνονται.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χρόνια πολλά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">