ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ασφάλεια της κοινωνίας



Στα Εξάρχεια τις δυο τελευταίες ημέρες υφίσταται νέα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, ενώ γίνονται και πτήσεις από drone.

Από την επιχείρηση που γίνεται συνελήφθησαν πέντε άτομα, οι τρεις από τους οποίους για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ο ένας για διακίνηση κλεψίτυπων CD, και ο τελευταίος για κλοπή. 

Αν το ζητούμενο της τοπικής κοινωνίας στα Εξάρχεια είναι η διακίνηση των ναρκωτικών , από διάφορες φάρες - φυλές - υπάρχει η δίωξη ναρκωτικών. Η παρουσία ΕΚΑΜ τι εξυπηρετεί ; Τρομοκράτες είναι ; Η πρέπει να περάσει στην κοινή γνώμη ότι βαποράκια, άρρωστοι, και διακινητές , είναι τρομοκράτες ;

Συνολικά είδατε , διαβάσατε, ακούσατε , το αποτέλεσμα της επιχείρησης. Εμείς δεν διαπιστώνουμε ποιοι είναι οι τρομοκράτες ώστε στην επιχείρηση να συμμετάσχουν τα ΕΚΑΜ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Έχοντας καθημερινά αυτή την εικόνα πρέπει να αισθάνονται πολύ ασφαλείς οι κάτοικοι των Εξαρχείων !

Μπορούν φυσικά να αισθάνονται πολύ περισσότερο ασφαλείς αν με εντολή της κυβέρνησης μεταφέρουν ένα ολόκληρο Σύνταγμα του Ελληνικού στρατού και μια μονάδα τανκς τα οποία θα στρατοπεδεύσουν στην πλατεία Εξαρχείων !

Οι εν λόγω τακτικές μας θυμίζουν την εποχή που τα δυο κόμματα εξουσίας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων σε βάρος μου και του ΓΛΥΦΑΔΑ FM , κατάργησαν το αμαρτωλό Α/Τ Τερψιθέας Γλυφάδας , και έστησαν την Αστυνομική Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής ευθεία στα 300 μέτρα από εμάς !

Έκτοτε όσοι και όσες τα είχαν κάνει ''στα βρακιά τους'' πρέπει να αισθάνονται πάρα πολύ ασφαλείς , και ειδικότερα έχοντας ουσιαστικά οφέλη και στην πολιτική σκηνή και στην αυτοδιοίκηση.

Τι είχε η συνοικιακή Τερψιθέα ώστε η Αστυνομική Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής να εδρεύει εδώ ; Ποιοι το αποφάσισαν , ποια χρονική περίοδο , και για ποιους λόγους ; Γιατί δεν επέλεξαν το ''κέντρο'' της Γλυφάδας , η ακόμα την Ηλιούπολη, την Αργυρούπολη , την Βούλα κ.α. και κυρίως κεντρικά σημεία ;

Ακόμα και σήμερα ενημερώστε τους συμπολίτες μας, αντί της ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑΣ την οποία αναμασάτε ,  πως προέκυψε η Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής στην Τερψιθέα , ώστε να θεωρείτε υπερβολή όσα έχουμε αναφέρει κατά ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , του ΣΥΡΙΖΑ , και μερίδας ''αριστερών'' άλλων τάσεων.

Ορισμένες καταστάσεις είναι σημεία αναφοράς , και τα σημεία αναφοράς έχουν αφετηρία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με κοινωνικοπολιτικούς καταστροφείς , οι οποίοι κατέστρεφαν κάθε κοινωνική διεκδίκηση για κάμψη των ανισοτήτων , αυθεντική δημοκρατία , ισοπολιτεία , ισονομία , και εν συνεχεία θέσπιζαν όρους τεχνητής κοινωνικοπολιτικής ασφάλειας δια μέσω δομών αστυνόμευσης.

Να διαπιστώσω ποιος μπορεί να θέσει αμφισβήτηση. Η Κοινωνική Επανάσταση για την κοινωνική δικαιοσύνη - ισοπολιτεία - ισονομία δεν έγινε , όμως δεκάδες χιλιάδες πληρώνουν ακόμα και σήμερα τα ληστεμένα με όσους κυβέρνησαν και κυβερνούν. 

Πλήρωσα επανειλημμένα προσωπικά την φαιδρότητα και την φαυλότητα μιας κοινωνίας καπηλων , εξυπηρετούμενων , ρουσφετιών , μουλωχτών , πελατειακού συστήματος , κ.α. , διακηρύσσοντας την αλήθεια. 

Η Κοινωνική Επανάσταση δεν έγινε , ασφαλώς όμως έγιναν τόσα πολλά τα οποία δηλώνουν ξεκάθαρα την διευρυμένη σήψη της νεοελληνικής κοινωνίας. Νιώθουν ανασφαλείς , και αξιώνουν διεύρυνση της αστυνόμευσης , άτομα τα οποία έχουν διαπράξει σωρεία αξιόποινων πράξεων , και ειδικότερα κακουργηματικού χαρακτήρα

Σε καλή μεριά η ''μπάζα'' της κορεσμένης φαυλότητάς της κοινωνίας σας και πιστεύω να αισθάνεστε ασφάλεια . Η μήπως ακόμα και σήμερα οι κακούργοι δεν αισθάνεστε ασφάλεια και το ζητούμενο είναι περαιτέρω διεύρυνση της ''ασφάλειας'' ;

Το θέμα είναι η κοινωνία , ο κάθε ένας σε κοινωνικό επίπεδο ως πολίτης , τι επιπέδου ασφάλεια επιθυμεί , από ποιους κινδυνεύει , γιατί κινδυνεύει , και ποιοι του έχουν επιφέρει , η θα του κάνουν σημαντική ζημία.

Σύμφωνα με όσα ισχύουν σε πλανητικό επίπεδο , αποδεικνύεται ότι αξιώνουν ασφάλεια , διεύρυνση της αστυνόμευσης , κυρίως αυτοί οι οποίοι είναι βασικοί μοχλοί αξιόποινων πράξεων και αδικιών , και εν συνεχεία αισθάνονται ανασφαλείς , διότι έχουν αδικήσει και αδικούν κατάφωρα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας.

Υπάρχει έστω και ένας πολίτης ο οποίος δεν γνωρίζει όσα ισχύουν σε πλανητικό επίπεδο ; Η παρουσίαση της μιας πλευράς του νομίσματος - της πραγματικότητας - όπως εξυπηρετεί τα στενά συμφέροντα ενός τμήματος της κοινωνίας επαρκεί ;

Οι κοινωνικοπολιτικοί καταστροφείς , οι οποίοι για την διατήρηση των προνομίων και της ωφέλειάς τους , στράφηκαν και στρέφονται κατά όσων διεκδικούσαν κάμψη των ανισοτήτων , αυθεντική δημοκρατία, ισοπολιτεία , ισονομία , δίκαιο , αδυνατούν να συμπεράνουν ότι είναι κακούργοι ; 

Ασφαλώς η ''τσιμπίδα δικαιοσύνης και νόμου'' δεν πρόκειται να τσιμπήσει αυτής της κατηγορίας κακούργους , διότι εφευρίσκει την πάταξη μονομερώς όσων την εξυπηρετούν , και παράλληλα βρίσκονται και πλειάδα καλοθελητών να υιοθετήσουν ότι οι ''κίνδυνοι'' της κοινωνίας είναι όσοι της υπαγορεύουν για τα συμφέροντα τους οι οργανωμένοι κομμάτων , ομίλων , εξουσιών , κ.α. 

Με επίκεντρο το θέμα: Η σύλληψη πέντε ατόμων στα Εξάρχεια, για απλά αδικήματα, δικαιολογεί τον όγκο αυτής της επιχειρήσεως , την συμμετοχή δεκάδων όλων των μονάδων , και της δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα ;

Σε καθημερινή βάση σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια υπάρχουν κατά τόπους επιχειρήσεις , ασφαλώς με συμμετοχή λίγων ατόμων και με σημαντικό αποτέλεσμα , αντί των 10 γραμμαρίων κάνναβης που παρουσιάζεται ως τεράστια επιτυχία. Σε σειρά πολιτειών της Αμερικής πεντάχρονα λαμβάνουν 10 γραμμάρια κάνναβης ημερησίως σε σκεύασμα - χάπι για φαρμακευτικούς λόγους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Σημείωση: Τουλάχιστον οι ''Συριζαίοι'' όφειλαν να διαμορφώσουν τους όρους πληρότητας ενημέρωσης , αντί της προσωπικής τους ωφέλειας και της προδοσίας την οποία ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια. 

Αυτοκριτική Συριζαίοι και λοιποί της ''αριστεράς'' δεν έκαναν , αποκατάσταση της αλήθειας και του δικαίου δεν έκαναν, προφανώς τυφλωμένοι από τα προνόμια της εξουσίας , και όσων συνεπάγονται αυτής , περιορίζονται να μετρούν τα κέρδη τους.

Το κουβάρι της κοινωνικής σήψης θα ξετυλίγεται με πειστήρια. Δεν μπορεί κάθε φορά, και για οτιδήποτε να κερδίζουν τις εντυπώσεις οι συκοφαντίες και οι κατασκευές οι οποίες εξυπηρετούν μονομερώς. 

Υπάρχουν συγκεκριμένα και σαφή ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ , καλείστε να παρέχετε συγκεκριμένες ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ασφάλεια της κοινωνίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">