ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η νέα εποχή

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και περισσότερο ακούμε δια στόματος του πρωθυπουργού να γίνεται λόγος για "Νέα Εποχή". 

Από την δεκαετία του 1960 άρχισε να χρησιμοποιείται και να γίνεται ευρύτερα γνωστός ο όρος "Νέα Εποχή" από ομάδες νέων της εποχής εκείνης, τους γνωστούς σε ολους μας με την ονομασία Χίπηδες οι οποίοι αποκαλούσαν τους εαυτούς τους «New Age».

Ασφαλώς ο Κ. Μητσοτάκης μόνο χίπης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί , ( εκτός αν είναι κρυφοχίπης ) ,  άρα ας δούμε σύμφωνα ποιου σκεπτικού αναφέρεται συνεχώς στη "Νέα Εποχή".

Η Παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως και ο Σιωνισμός , και η πεντάλφα, είναι τα βασικά σημεία αναφοράς της "Νέας Εποχής".

Παράλληλα η ''νέα εποχή'' έχει άμεση σχέση με  τον αποκρυφισμό και την αστρολογία διότι υπάρχει μια άποψη ότι κάθε 2.000 χιλιάδες περίπου χρόνια εισέρχεται η ανθρωπότητα σε μια Νέα Εποχή.

Συγκεκριμένα από το 2020 σταδιακά μπορούμε να αναφέρουμε ότι μπαίνουμε στην πρώτη ακτίνα του Ουρανού και της εποχής του Υδροχόου.

Αυτοί που κατευθύνουν την κίνηση της Νέας Εποχής έχουν δύο βασικούς στόχους:

1) Την εγκαθίδρυση μιας Νέας Τάξεως Πραγμάτων σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο, με κατάληξη την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με επικεφαλής ένα παγκόσμιο κυβερνήτη (δικτάτορα), τον αναμενόμενο από αυτούς "μεσσία" της Νέας Εποχής.

2) Την εγκαθίδρυση μιας Νέας Τάξεως Πραγμάτων σε θρησκευτικό επίπεδο. 

Ο βασικός στόχος της Νέας Εποχής είναι η παγκόσμια κυριαρχία. Αυτός ήταν και είναι ο βασικός στόχος και το σχέδιο των λεγομένων μυστικών εταιρειών όπως η μασονία, η Θεοσοφία, οι Ιλουμινάτοι (πεφωτισμένοι), και "λεσχών" όπως η Τριμερής Επιτροπή και η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Αυτός ο ίδιος στόχος , η παγκόσμια δηλαδή κυριαρχία , αποτελεί όνειρο του σιωνισμού. Οι σιωνιστές Εβραίοι περιμένουν ακόμη τον μεσσία. Τον περιμένουν ως εκείνον που θα τους εξασφαλίσει την παγκόσμια πολιτικοοικονομική επικράτηση.


Για να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι, κρίνουν οι σχεδιαστές της Νέας Εποχής , ότι θα πρέπει να επιβληθεί ένα σύστημα απολύτου ελέγχου στην παγκόσμια οικονομία, στο εμπόριο, στη διατροφή. Αυτό ακριβώς επιδιώκει η πολυσυζητημένη παγκοσμιοποίηση, και όχι την μεγιστοποίηση της ευημερίας όπως διαφημίζουν οι προπαγανδιστές της.

Για να γίνει ο κόσμος απολύτως ελεγχόμενος, σχεδιάζεται η κατάργηση του γνωστού μας χρήματος και η καθιέρωση του λεγομένου πλαστικού χρήματος μέσω των καρτών.

Για να ελεγχθούν και να κατασταλούν οι αντιδράσεις που αναμένονται, προωθείται ένα καθεστώς παγκοσμίου αστυνομικού ελέγχου μέσω των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και του ηλεκτρονικού φακελώματος

Εδώ εντάσσεται και η Συμφωνία Σένγκεν και ο νόμος 2472/97 για την δήθεν "προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα". Περιορίζεται, με στόχο την παντελή εξαφάνιση, η προσωπική ζωή και ελευθερία. 

Εφιαλτικά σενάρια μιας κοινωνίας ελεγχομένων ανθρώπων - ρομπότ, σαν αυτή που περιγράφει ο Όργουελ στο γνωστό βιβλίο του "1984", αποτελούν σταθερή επιδίωξη της Νέας Τάξεως Πραγμάτων. Τα πάντα υπό τον έλεγχο και την καθοδήγηση του "Μεγάλου Αδελφού".

Η Τακτική της "Νέας Εποχής"

Η Νέα Εποχή για να επικρατήσει σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο χρησιμοποιεί κυρίως δύο τρόπους:

α) Αφ' ενός δρα ως οδοστρωτήρας που ισοπεδώνει γλώσσες, πολιτισμούς, παραδόσεις, εθνικές ιδιαιτερότητες, προωθώντας τον εξαμερικανισμό των εθνών με την έννοια της υιοθετήσεως των υποπροϊόντων του "αμερικανικού τρόπου ζωής". Προωθεί την υποταγή των εθνών, θέτοντας ουσιαστικά τέλος στην εθνική ανεξαρτησία και την λαϊκή κυριαρχία

Ήδη τα εθνικά κέντρα εξουσίας δεν ελέγχουν πλήρως την οικονομική πολιτική. Είναι υποχρεωμένα να προσαρμόζονται στις επιταγές άλλων διεθνών κέντρων.
Στο πολιτικό επίπεδο υπονομεύονται πολλοί από τους δημοκρατικούς θεσμούς και εξασθενεί η ισχύς, το κύρος, και η αποτελεσματικότητά τους.

β) Αφ' ετέρου η Νέα Εποχή καλλιεργεί και οξύνει τις εθνικές αντιπαραθέσεις. (Διαίρει και βασίλευε). Τα δικαιώματα των πραγματικών ή, συνηθέστερα, κατασκευασμένων "μειονοτήτων", εθνικών και θρησκευτικών, είναι ο μοχλός για την ανατροπή της παλαιάς και την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξεως Πραγμάτων. 

Δόγμα του νέου ΝΑΤΟ είναι ότι η εθνική κυριαρχία μπορεί να παραβιάζεται (από το ΝΑΤΟ) οπουδήποτε στη γη κρίνει αυτό ότι παραβιάζονται δικαιώματα μειονοτήτων !

Οι νεοεποχίτες διοχετεύουν μέσω της διαφημίσεως τέτοια πρότυπα που τείνουν να μεταβάλουν τον άνθρωπο σε ένα ον του οποίου "η ζωή και η κίνηση θα περιορίζεται, όπως ελέχθη, μεταξύ δύο συσκευών της τηλεοράσεως και του ψυγείου. Κατ' αυτόν τον τρόπον ελέγχεται και κατευθύνεται όλος ο κόσμος".

Η λεγομένη Νέα Εποχή δεν είναι καθόλου νέα. Είναι το αρχαίο εωσφορικό ψέμα, ότι ο άνθρωπος είναι από τη φύση του θεός. Είναι η παλαιά επιδίωξη των σκοτεινών δυνάμεων, των "μυστικών εταιρειών" για παγκόσμια κυριαρχία. 

Η Νέα Εποχή δεν αποτελεί πηγαία και ενδογενή αναζήτηση των ανθρώπων και των κοινωνιών. Σχεδιάζεται και επιβάλλεται έξωθεν.

Η νέα εποχή ''ανάπτυξης''

Αυτά λέγονται κατά κόρον , τα οποία τα ζούμε και θα τα ζήσουμε στην ολότητά τους με ''τα μεγάλα στοιχήματα ανάπτυξης'' του Μητσοτάκη , τα οποία και την περίοδο  2021-2027 , περιορίζονται για την ευημερία όσων εξασφαλίσατε να έχουν τον πρώτο ρόλο και την διαχείριση , οι οποίοι παραμερίζουν το μεγαλύτερο φάσμα της κοινωνίας μας , ενώ οι ίδιοι και ένας στενός κύκλος στελεχών και ημετέρων τους αναπτύσσουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Η χώρα μας έλαβε από το 1985 έως τώρα σειρά πακέτων χρηματοδότησης άνω των 70 δισεκατομμυρίων ευρώ. Τα χρήματα αυτά χρηματοδότησαν έργα υποδομής, εκπαίδευσης, δράσεις κοινωνικού αντικτύπου, επενδυτικά σχέδια επιχειρηματικής ανάπτυξης, έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, έρευνα, αλλά δυστυχώς κυρίως έργα μηδαμινού αντικτύπου με κονδύλια να κατευθύνονται σε ίδιον όφελος μερικών ολίγων.

Θα μείνει μέχρι τέλους τυπωμένο στον εγκέφαλό μας ότι επί 35 χρόνια ΕΣΠΑ , και κακοδιαχειρίσεως από τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, και τον ΣΥΡΙΖΑ, και περισσότερα από 70 δις , ακόμα και τη περίοδο Δούρου και ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αττικής, απεδείχθη ότι ουδεμία πρόθεση είχαν για εξισορρόπηση της κοινωνίας μας, κάμψη των ανισοτήτων , και κάλυψη όσων υποσχόντουσαν ώστε να βρεθούν στις θεσμικές θέσεις.

Κύρια * Ρένα Δούρου εσείς , τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , μεγιστοποιήσατε τα ποσά στους κωδικούς των τραπεζικών λογαριασμών σας τη περίοδο 2014 - 2019 και εμείς συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε πλέον ώστε η κοινωνία μας να μην έχει αυταπάτες ότι είχατε καλές προθέσεις.

* Τη μια και μοναδική φορά που επικοινωνήσαμε με την Περιφερειάρχη Αττικής , η συμβολή της ήταν να μας απαντήσει με μια πρόταση '' Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε '' !!! Αυτή ήταν η συμβολή τους τα πέντε χρόνια διοικήσεώς τους που συνέβαλαν καθοριστικά για την αύξηση των εκατομμυρίων μεγαλοεργολάβων , μεγαλοκαναλαρχών, και μεγαλοδημοσιογράφων. 

* Σας ευχόμαστε έπειτα της εκλογικής αποτυχίας σας , σε όλες τις εκλογές , να σας γίνει μάθημα , αν και είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

Γ.Κ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η νέα εποχή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">