ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αγρια δολοφονία σε ταβέρνα της Βάρης

Αγρια δολοφονία δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα σε ταβέρνα στη Βάρης – Κορωπίου.

Λίγο πριν τις 18:30 τέσσερις ένοπλοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στην ταβέρνα «Βοσκοπούλα» και εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο άτομα. Τα θύματα γευμάτιζαν εκείνη την ώρα στην ταβέρνα μαζί με τις οικογένειές τους.

Οι δύο άνδρες και η γυναίκα διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο ανδρών, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια.

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Είναι καταφανώς αυταπόδεικτο ότι η εγκληματικότητα βρίσκει πρόσφορο έδαφος στα Νότια προάστια κ. της ''πολυπολιτισμικότητας''. 

Μέσα σε 30 χρόνια κάνατε τη χώρα μας ξέφραγο αμπέλι με ''κάθε καρυδιάς καρύδι'' και πληθώρα υπόκοσμου , και αυτό μας το παρουσιάζεται ως πολυπολιτισμικότητα. 

Αυτά τα θέματα είχαμε αναπτύξει πριν από 30 χρόνια στις εκπομπές του ΓΛΥΦΑΔΑ FM , τον οποίο ρημάξατε στις διώξεις - κατασχέσεις και τις ληστρικές επιδρομές. 

Που υφίσταται επί σειρά ετών η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , στα Εξάρχεια , η στα Νότια προάστια και τη Γλυφάδα

Ενός κακού μύρια έπονται  

Η πολιτεία οφείλει να δώσει έμφαση στα Νότια προάστια , και άμεσα , διότι αρκετά χρόνια υπάρχουν τα κρούσματα ενώ υφίσταται πολιτειακή αδράνεια. Οι πολιτικές χιλιάδων συνοριοφυλάκων δεν διαφοροποιούν την εγκληματικότητα στην περιοχή μας. 

Αλλαγή πολιτικών αναφορικά με την ''σκοτεινή'' περιοχή των Νοτίων προαστίων.


Έμφαση σε σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή , επάνδρωση , και κυρίως με είσοδο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην χρηματοδότηση πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας.

Όταν έχουμε κρούσματα εγκληματικότητας στις γειτονιές και στις πόλεις μας , ο ρόλος των Ο.Τ.Α δεν μπορεί να είναι ουδέτερος. Η ουδετερότητα δεν συμβάλει σε κανένα βαθμό. 

Συμβάλουν οι τέως αστυνομικοί στους Ο.Τ.Α ;

Αυτά που αναφέρουμε , περιμέναμε αρκετά χρόνια να τα δούμε και να τα ακούσουμε από τη πλευρά των αστυνομικών , οι οποίοι εντάχθηκαν στην πολιτική και διατελούν στην αυτοδιοίκηση ως αιρετοί, όμως αποδεικνύεται ότι αυτοί είχαν άλλα στο μυαλό τους , και αλλού έχουν επικεντρώσει
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αγρια δολοφονία σε ταβέρνα της Βάρης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">