ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη Γλυφάδα


Πυροβολισμός σημειώθηκε πριν λίγο στη Γλυφάδα, έξω από το σπίτι του πρώην ποδοσφαιριστή, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Τρίτη (07/01) ''έχει σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία'', καθώς άγνωστος πυροβόλησε έξω από το σπίτι του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο Κοβάσεβιτς όπως αναφέρεται είχε βγει να παρκάρει το αυτοκίνητό του, όταν άγνωστος δράστης από διερχόμενο όχημα κατέβηκε , τον πλησίασε , άνοιξε πυρ - πυροβόλησε μία φορά , και έπειτα τράπηκε σε φυγή.


Το όχημα του δράστη που πυροβόλησε εντοπίστηκε στην οδό Περγάμου εγκαταλελειμμένο να καίγεται 700 μέτρα μακριά από το σπίτι του ποδοσφαιριστή το οποίο βρίσκετε στην οδό Ελπίδος. Μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο εντοπίστηκε και το πιστόλι του δράστη.

Ο Κοβάσεβιτς όταν είδε τον δράστη με το πιστόλι έπεσε στο έδαφος να καλυφθεί και τραυματίστηκε κατά την πτώση του. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ενστικτωδώς έπεσε δεξιά στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε στο γόνατο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο της Βούλας.

''Περισσότερα και λεπτομερέστατα'' θα δείτε και θα διαβάσετε από τους εξυπηρετούμενους του δημάρχου Γλυφάδας, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν αναλυτική ενημέρωση, καθώς επίσης, να μεταβούν στην οδό Ελπίδος στο σημείο πυροβολισμού, να παρέχουν φωτογραφικό υλικό από το καμένο όχημα των δραστών - δράστη στην οδό Περγάμου, και εν συνεχεία να μεταβούν στο Ασκληπιείο ώστε να υπάρξει και ενημέρωση των ιατρών - δελτίο τύπου.

Το φτωχικό στο οποίο διαμένει ο Σέρβος τέως ποδοσφαιριστής 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">