ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Είπε το Γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα !

Βρισκόμενοι στην αυγή της νέας δεκαετίας , χαρακτηρίζουμε την διαμάχη μεταξύ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ , και συγκεκριμένα μεταξύ Γεωργιάδη - Παππά , ως πολιτική και κοινωνική κατάντια.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Αν είναι δυνατόν ο κορυφαίος πολιτικός απατεώνας , Άδωνις Γεωργιάδης , να δηλώνει απατεώνα τον έτερο συνέταιρο της πολιτικής μούργας. ( Σας αρέσουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί ; Δεν νομίζουμε. )

Προσωπικά εμείς κάλλιστα θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε όσα αναφέρθηκαν από τη πλευρά Άδωνι Γεωργιάδη , περί πολιτικού απατεώνα αναφορικά με τον Νίκο Παππά, και όμως δεν το κάνουμε ώστε μέχρι τέλους να υπάρχει η διαπίστωση από τη πλευρά των συμπολιτών μας ποιοι είμαστε εμείς , και ποιοι πολιτεύονται στη Β' Αθήνας , ως αριστερά , υπηρετώντας μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής.

Ως κοινωνία το 2014 παρείχαμε τη δυνατότητα ένα κόμμα του 3% να γίνει κυβέρνηση, και είναι ξεκάθαρο αν τίμησαν εκείνη τη περίοδο την εντολή μας. 

Είναι σαφές τι υπηρέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ , και συγκεκριμένα ο τέως υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς. Τιμά ιδιαίτερα τον ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα , και τον ίδιο η προδοσία σε βάρος μας. 

Εκτός αν υπάρχουν ορισμένοι οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν τα παραγόμενα από τη πλευρά όσων επιθυμούσαν την εξουσία ώστε να αλλάξουν οι συσχετισμοί αναφορικά με ένα μεγάλο φάσμα της κοινωνίας μας. Άλλαξαν οι συσχετισμοί , η ακόμα και σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση το διακύβευμα είναι τα προνόμια των τέως υπουργών και των στελεχών του ;

Όπως έχουμε αναφέρει σε πλειάδα δημοσιευμάτων μας, κάθε λαός - κοινωνία - έχει ότι του αρμόζει , αυτό υφίσταται και στη χώρα μας. Μας άξιζε η προδοσία διότι αντί ως κοινωνία να επιδείξουμε μέριμνα για εμάς στηρίξαμε επαγγελματίες της πολιτικής.

Η προδοσία σε βάρος της κοινωνίας από τη πλευρά πλειάδας πολιτευτών είναι η βασική μας σερμαγιά, είναι το βασικό μας κεφάλαιο , και καταδεικνύει τις προδιαγραφές της κοινωνίας μας. 

Είναι γνωστό στην Ελληνική κοινωνία, και κυρίως στο 42% του Ελληνικού λαού στο οποίο ανήκουμε πλέον , ο οποίος δεν ψήφισε κανένα αστικό πολιτικό κόμμα στις εκλογές του 2019 , ότι ο Άδωνις αποτελεί απόρροια του μιντιακού κατεστημένου.

Ποιος ξεχνά ότι πριν από λίγα χρόνια o Γεωργιάδης ανέφερε δημόσια στις εκπομπές τηλεπωλήσεων ότι όποιος ψηφίσει Νέα Δημοκρατία γίνεται συνεργός σε ληστεία ;

Ποιος ξεχνά ότι όσα αναφέρει σήμερα για τον Παππά τα ανέφερε και για τον Σαμαρά επι διακυβέρνησης ΝΔ ;

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ να αποφαίνονται ένθεν και ένθεν , Γεωργιάδης - Παππάς , ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ , ότι μπορεί να ζήσουν 300.000 χιλιάδες πολίτες με 200 ευρώ το μήνα.

Τα 200 ευρώ το μήνα καθιερώθηκαν ως πολιτική το 2015- 16 επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην εξεγερθεί η Ελληνική κοινωνία, έπειτα από πέντε χρόνια οικονομικής ανέχειας και μνημονίων , και συνεχίζεται ως απαράδεκτη πολιτική το 2020 από τη Νέα Δημοκρατία της υποτιθέμενης ανάπτυξης και σταθερότητας.

Επί του θέματος . . . είπε το Γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα. 

Εμείς σας γνωστοποιούμε ότι σε πλειάδα χωρών που εφαρμόστηκε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, οι αρμόδιοι των κυβερνήσεων παρείχαν από 500 - 900 ευρώ το μήνα, και σε καθεστώς μέριμνας για όσους/ες συμμετείχαν ώστε να προκύψει στη συνεχεία πραγματικά αναπτυξιακός συντελεστής καθώς και μείωση της ανεργίας.

Στη δική μας χώρα, του διευρυμένου πολιτικοοικονομικοκοινωνικού κανιβαλισμού, εφαρμόζονται πολιτικές ημίμετρα, συντήρησης όσων προυπήρχαν, εξυπηρέτησης κυρίως του πολιτικού κατεστημένου , καθώς και της οικονομικής ολιγαρχίας , ενώ δεν παρέχεται επί της ουσίας διέξοδο στην ελληνική κοινωνία.

Και στα δυο ''στρατόπεδα'' γνωρίζεται τι χρειάζεται επί του παρόντος. Αντί πολιτικής πόλωσης , διαξιφισμών, χαρακτηρισμών, κ.α., τα οποία δεν διαφοροποιούν ούτε κατά κεραία τα ισχύοντα για ένα φάσμα της κοινωνίας μας, υιοθετήστε τις πολιτικές που εφαρμόζονται σε μια σειρά χωρών ώστε να προκύψει κάμψη των ανισοτήτων , πραγματική ανάπτυξη , καθώς και σταθερότητα.

Εμείς από το δικό μας μετερίζι δεν πιστεύουμε ότι μπορούν να ισχύσουν όσα προαναφέρουμε , διότι έχει γίνει πλέον διαδεδομένη η καπηλεία των λίγων εχόντων και κατεχόντων κατά όσων για τους ιδίους αποτελούν τον ''αδύναμο κρίκο''. 

Ο ''αδύναμος κοινωνικός κρίκος'' έχει δυο βασικές επιλογές.

1η: Να μετασχηματιστεί κάθε ένας - μια σε μια αντιστοιχία όσων τους ενοχλούν μέχρι σήμερα.

2η: Να απορρίψουν τον ραγιαδισμό και τις μηδενιστικές τάσεις, να διαφοροποιήσουν την νοοτροπία και την στάση τους , να διαμορφώσουν νέους όρους αντίληψης και λειτουργίας , να στραφούν κατά όσων αποτελούν κόλακες και εξυπηρετητές όσων αδυνατούν και αρνούνται να διαμορφώσουν τις πολιτικές που χρειάζεται η κοινωνία , και να πάρουν την κατάσταση οργανωμένα στα χέρια τους. 

Συνάδελφοι είναι Παππάς - Γεωργιάδης , καθώς και ''συνέταιροι'' των κομμάτων εξουσίας τα οποία κυβέρνησαν και κυβερνούν. Ηλίθιος είναι ο Άδωνις;
To 2015 - 16 εφαρμόστηκε η πολιτική των 200 ευρώ , ενώ σε άλλες χώρες τα χρήματα ήταν πολλαπλάσια. 

Σήμερα  το 2020 , επί διακυβέρνησης ΝΔ , και με βασικό δεδομένο την ''σταθερότητα'' την οποία επικαλούνται , εφαρμόζουν ακόμα το 200άρι του ΣΥΡΙΖΑ - και των συριζαίων ; Άρα δεν έχει διαφοροποιηθεί το ελάχιστο. Εξ αυτού του γεγονότος η ΝΤΡΟΠΗ.

Αν υπάρχει πράγματι ανάκαμψη επί διακυβέρνησης της ΝΔ, θα προέκυπτε μια σύγκλυση όσων εφαρμόζονται σε άλλες χώρες, άρα 500 - 900 ευρώ το μήνα , και μέριμνα ώστε να προκύψει ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας όσων βρίσκονται δικαιούχοι , οι οποίοι σύμφωνα των στοιχείων είναι περίπου 270.000 χιλιάδες Ελληνίδες - Έλληνες !

Τέλος, τίθεται ένα σαφές ζήτημα σε μια χώρα αλλοπρόσαλλων καταστάσεων και μιας ιδιόρρυθμης κοινωνίας: Οι 270 χιλιάδες αδυνατούν να οργανωθούν μεταξύ τους ώστε να αλλάξει η ζωή τους, όπως αδυνατούν περισσότερα από δέκα χρόνια να οργανωθούν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνεργοι. ( Και ύστερα για όλα φέρουν την ευθύνη τα κόμματα εξουσίας και οι επαγγελματίες της πολιτικής . . . όταν μια κοινωνία θέλει τον ενδιάμεσό της με προνόμια και την ίδια σε φάση ραγιαδισμού.)  

Υ.Γ: Μη μας πείτε ότι δεν εφοδιαστήκατε με LED tv δεκάδων ιντσών ώστε να βλέπετε μεγεθυμένα όσα σας προτείνουν οι ολιγάρχες και οι υπαλληλοι τους των τηλεοπτικών προγραμμάτων ; 

# Κάνετε πλουσιότερους τους Κορεάτες , τους Ιάπωνες , τους Κινέζους , κ.α., καθώς και τους επαγγελματίες της πολιτικής, οι οποίοι προβάλλονται από τα κάναλα και αδυνατούν να αντιληφθούν ότι με όσα δηλώνουν στα κανάλια εκτίθενται οι ίδιοι.  

# Υπουργέ ''ανάπτυξης'' - δημιούργημα των τηλεοράσεων, επί ημερών σας παράγει η χώρα μας τηλεοράσεις ; 

# οικονομικοί ολιγάρχες συντελούν σε ολοκληρωμένη ανάπτυξη της χώρας μας , η επιθυμούν την αρωγή σας σε ''παπατζηλίκια'' τύπου τζόγος , καζίνο , και σειρά media παροχής πλύσης εγκεφάλου των φτωχών ; 

# Χρειαζόμαστε τα F35 των Αμερικανών ώστε να υπάρχουν ισορροπίες για λογαριασμό και την ωφέλεια του πλανητικού νταβατζή ; Αν αυτά τα χρήματα διατεθούν για τεχνογνωσία και παιδεία παράγουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ αεροσκάφη ; ΝΑΙ η ΟΧΙ ;

Επισήμανση: Ο Elon Musk αρχικά επιχείρησε να αγοράσει πυραύλους από την Ρωσία για την διαστημική του εταιρεία , και εν συνεχεία διαπίστωσε ότι ήταν πολύ φθηνότερα να στήσει την SpaceX από μηδενική βάση κατασκευάζοντας η ίδια τόσο τους πυραύλους , όσο και τους δορυφόρους , και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται. Εσείς τι λέτε όταν υπάρχει τελεσμένο προηγούμενο το οποίο δεν επιδέχεται παρερμηνείας ; Όταν τα χρήματα δεν είναι δικά σου , είναι του συνόλου, διαφοροποιούνται οι όροι ?

Πως πέτυχαν Γερμανία , Γαλλία , Σουηδία , κ.α. χώρες να παράγουν μαχητικά αεροσκάφη; Ακόμα και η Τουρκία προσανατολίζεται στην κατασκευή τουρκικών αεροσκαφών. Ζήτημα χρημάτων , των κατάλληλων δομών , καθώς και πολιτικών είναι. Τίποτα περισσότερο ώστε να κατασκευαστούν μαχητικά έκτης γενιάς !

Εμάς δεν μας πείθουν οι πολιτικές των κομμάτων εξουσίας διότι δεν δίνουν έμφαση στην πραγματική ΑΝΑΠΤΥΞΗ της χώρας μας και του λαού μας. Αν δεν υπάρξουν ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ώστε και η χώρα μας να μπει ενεργά στην παραγωγή , και κυρίως ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ , αισθητήρων - ραντάρ κ.α. , διαχρονικά θα είναι ουραγός και υποχρεωμένη σε υποτέλεια των ''πλανητικών νταβατζήδων'', οι οποίοι κάποια στιγμή διαμόρφωσαν τους όρους παραγωγής και εξαγωγών. 

Εμείς πότε θα παράγουμε έστω και για την ''εσωτερική μας κατανάλωση'' ; Η μήπως δεν χρειάζεται να παράγουμε το ελάχιστο διότι θα ακολουθούμε εσαεί και επ' άπειρον την μέθοδο των εισαγόμενων ; ( Γράψαμε αρκετά ''εκτός θέματος'' ενώ είναι το κέντρο. Το μείζον.) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Είπε το Γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">