ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διεκδικούμε μαζί με την ΕΣΑμεΑ σε Άλιμο, Γλυφάδα, Γαλάτσι

Επισκέψεις στους δήμους Αλίμου, Γλυφάδας, και Γαλατσίου, θα πραγματοποιήσουν τα στελέχη της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί» την Τρίτη 28 Ιανουαρίου.

Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γλυφάδας (Καραϊσκάκη 34 και Τσιτσάνη) θα βρεθούν τα στελέχη της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί», την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, κατά τις ώρες 9.30-11.30, για την υλοποίηση δράσης της ΕΣΑμεΑ με σκοπό την ανάπτυξη συνεργασίας με τους Δήμους της Αττικής, ώστε να εδραιώσει μία άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία και επαφή με τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους.

Η υπηρεσία της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί» παρέχει καθημερινά πληροφορίες, ενημέρωση, υποστήριξη και ενδυνάμωση, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού εξατομικευμένης παρέμβασης από κοινού με τον κάθε ενδιαφερόμενο. 

Η υπηρεσία παρέχει επίσης πληροφορίες σε κοινωνικές και άλλες δημόσιες υπηρεσίες, οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών τόσο για τα δικαιώματα και τις παροχές αναπηρίας όσο και για τη συμβολή του αναπηρικού κινήματος στη διαμόρφωση πολιτικών για την αναπηρία.

Αυτό το διάστημα η υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» βρίσκεται κοντά στους πολίτες και σε όλα τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, πραγματοποιώντας επισκέψεις στα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων.

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Τυγχάνει να έχουμε ζήσει από πολύ κοντά συγκεκριμένες περιπτώσεις δυο μέτρων και σταθμών , και 800 ταχυτήτων , απ' όσες και όσους διατρανώνουν τον ''σεβασμό'' στους ''θεσμούς'' και στην ''διαφορετικότητα''.

Τα αυταπόδεικτα δεν επιδέχονται παρερμηνείας. 


Υπάρχει έστω ένα άτομο με αναπηρία στα κοινά του Δήμου Γλυφάδας ; Είναι σαφές ότι σε επίπεδο δήμου υφίστανται χιλιάδες άτομα με αναπηρία, άρα η Ελληνική κοινωνία ακόμα και σήμερα , το 2020 , βρίσκεται στο χθες , στον μεσαίωνα. ( Ακολουθεί το πλήρες κείμενο με την άποψή μας. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διεκδικούμε μαζί με την ΕΣΑμεΑ σε Άλιμο, Γλυφάδα, Γαλάτσι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb