ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κύριε Μητσοτάκη οι καταληψίες μαθητές θα δικάζονται για κακούργημα ;

Όταν η αξίωση ορισμένων είναι να τροποποιηθεί η ποινική δικονομία ώστε οι καταληψίες να δικάζονται για κακούργημα , έχουν χαθεί οι ισορροπίες , και σε κοινωνικό , και σε πολιτικό επίπεδο.

Κύριε Μητσοτάκη οι καταληψίες μαθητές θα δικάζονται για κακούργημα ;

Σε ενδεχόμενο μιας μαθητικής - φοιτητικής καταλήψεως , στην οποία οι μαθητές επιθυμούν τη συνέχισή της , και λαμβάνει εντολή να επέμβει η αστυνομία ,  ένας μαθητής η και περισσότεροι πετάξουν ένα τούβλο , η μια πέτρα , θα δικάζονται για κακούργημα ;

Οι αστυνομικοί φέρουν κράνη , ασπίδες , στολές , οπλισμό , κ.α. , και τελούν σε έμμισθη θέση , οι μαθητές δεν διαθέτουν απολύτως τίποτα , για μια πέτρα θα δικάζονται για κακούργημα

Ένας μαθητής μπορεί να κάνει ρίψη μιας πέτρας , η ενός στυλο , και οι έτεροι να αναφέρουν ότι έφαγαν στο κεφάλι τσιμεντόλιθο. Ποιοι θα κρίνουν το μέγεθος της πέτρας , η του κάθε αντικειμένου ; Θα μεταφέρουν στο δικαστήριο κάθε λογής αντικείμενα ως πειστήρια ;

Αν ισχύσει κακουργηματική πράξη , ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ θα λογίζεται η πολιτεία και η δικαιοσύνη. 

Κατ' επιλογήν θα ισχύει ο νόμος ; Αν τροποποιηθεί ο νόμος  από πλημμεληματικού χαρακτήρα και οδηγηθεί σε κακουργηματικού αναφορικά με τις καταλήψεις , θα ισχύει και για τους μαθητές. 

Ποιος θεωρεί κανονικότητα και πρόοδο για μια σφεντόνα και μια πέτρα να δρομολογούνται μαθητές στην δικαιοσύνη για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις ; Ούτε επί χούντας δεν ίσχυσε κάτι ανάλογο.

Δεν χρειάζεται να μακρηγορούμε , διότι σε μια περίοδο που έχουν χαθεί οι ισορροπίες εύκολα επικρατεί η μια πλευρά . 

Τουλάχιστον για εμάς όσοι γίνεστε οπαδοί ακραίων πολιτικών , έπειτα από όσα προωθούνται από τη πλευρά ολιγαρχικών συμφερόντων , δεν έχετε καμία σχέση με πρόοδο.

Το αντίστοιχο ισχύει για όσους αντιπολιτευομενους, και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ , επιζητούν την μιντιακή προβολή του ΣΚΑΙ και συμφωνούν με όσα τους υπαγορεύουν οι συντηρητικοί κύκλοι.

Ελπίζουμε όσοι/ες προωθούν τροποποιήσεις αναφορικά με τα θεσμοθετημένα, και αξιώνουν κακουργηματικές πράξεις , να διαθέτουν και τη δυνατότητα επιχειρημάτων σε όσα ειπώθηκαν.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Σημείωση: Πολύ εύκολα μπορούν να καταδικάζουν ορισμένοι συγκεκριμένες ενέργειες , όμως αδυνατούν να αντιληφθούν ότι δεν διαφέρουν ριζικά απ' όσους έκαναν ρίψεις τούβλων και λίθων , διότι οι θέσεις τους λιθοβολούν το μέλλον και την οποιαδήποτε αθρόα αγωνιστικότητα μπορεί να προκύψει. 

Είμαι βέβαιος ότι ορισμένοι/ες από όσους αξιώνεται τροποποιήσεις νόμων και κακουργηματικές πράξεις  επί Χούντας θα λέγατε ζήτω ο Παπαδόπουλος , οι βασανιστές , και τίποτα άλλο. 

* Διαπιστώνεται ότι εμείς δεν λέμε ζήτω σε όσους πετούν πέτρες , όμως ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω σε βάρος μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κύριε Μητσοτάκη οι καταληψίες μαθητές θα δικάζονται για κακούργημα ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">