ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Nτόρα Πάλλη: Δήλωση για το περιστατικό bullying

Η κυρία Nτόρα Πάλλη υποδιευθύντρια του ΔΚΟΕ με αφορμή το περιστατικό bullying στο 17ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο σχολικός εκφοβισμός σήμερα αποτελεί ένα από τα πλέον υπαρκτά προβλήματα της κοινωνίας μας .




Δεν είναι πρώτη φορά που τέτοια περιστατικά προκαλούν τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης. Το φαινόμενο του bullying δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια αλλά με ουσιαστικές δράσεις. 

Δράσεις όπως ο ψηφιακός διαγωνισμός «Λέμε όχι στον σχολικό & διαδικτυακό εκφοβισμό» και το πρόγραμμα «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα» αμφότερα τα οποία έχω σχεδιάσει και υλοποιούνται από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. 

Στόχος μας να είμαστε δίπλα σε κάθε φοβισμένο παιδί, κάθε απελπισμένο γονιό, κάθε σχολική κοινότητα που ζει στο φόβο.»



* Η Ντόρα Πάλλη, είναι σύμβουλος εκπαιδευτικών και κοινωνικών θεμάτων. Είναι υπεύθυνη για την δημιουργία και την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής εκεχειρίας «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα» που πρωταγωνιστεί στην μάχη κατά του Σχολικού Εκφοβισμού με ομιλίες ευαισθητοποίησης και βιωματικά εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα. Στο πρόγραμμα έχουν, μέχρι στιγμής, συμμετάσχει περισσότεροι από 30.000 μαθητές και 3.000 εκπαιδευτικοί, καθώς και πολλοί γονείς και τοπικοί φορείς. Επίσης, υλοποιεί κάθε χρόνο τον πανελλήνιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Λέμε όχι στο σχολικό εκφοβισμό» με την συμμετοχή χιλιάδων μαθητών από όλη την Ελλάδα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Nτόρα Πάλλη: Δήλωση για το περιστατικό bullying Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">