ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η αστική δικαιοσύνη είναι μια απάτη

H εισαγγελική πρόταση πετάει στα σκουπίδια ολόκληρο το αποδεικτικό υλικό και αποτελεί μια πρόκληση για ολόκληρη τη δημοκρατική κοινωνία.

Πρόλογος

Στη ''νέα'' κανονικότητα η δικαιοσύνη επενεργεί ώστε οι διατελέσσαντες οικονομικά και άλλα εγκλήματα , καθώς και τα επώνυμα φερέφωνα και οι εξαγορασμένοι κόλακες πολιτικών και εξουσίας , να λογίζονται ως ανύπαρκτοι φαντομάδες. 

Έχοντας την αιτιολόγηση , η οποία κρίνεται επιεικώς ανεπαρκής , επιφυλάσσομαι για οποιαδήποτε ενέργεια ακολουθήσει , ώστε παράλληλα αυτής να την προσάψω για περαιτέρω κρίσεις καθώς και ενέργειες.

Αστική δικαιοσύνη 

Η κυρίαρχη ιδεολογία ταυτίζει τη βούληση και τα συμφέροντα μιας χούφτας πλουτοκρατών με τη γενική βούληση ολόκληρης της κοινωνίας .

Η αστική δικαιοσύνη είναι ένα από τα συστατικά , στοιχεία του εκμεταλλευτικού καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής και βρίσκεται υπό την πλήρη κατοχή των ιδιοκτητών των μέσων παραγωγής , των πολιτικών , και του κεφαλαίου. 

Τους εκμεταλλευτές , τους πολιτικούς , τους βιομηχάνους , τους εφοπλιστές , τους πλουτοκράτες , και τα μαντρόσκυλά τους προστατεύει η Δικαιοσύνη από τα γεννοφάσκια της.

Ως ειδικός γραφειοκρατικός μηχανισμός καταναγκασμού έχει ως βασικό στόχο την επιβολή της ταξικής ισχύος της αστικής τάξης , τη θωράκιση και περιφρούρηση των συνολικών και συλλογικών συμφερόντων της , και την παγίωση της δικτατορίας της υπό τον μανδύα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. 

Με δυο λόγια η Δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή αλλά φορά ταξικά γυαλιά.

Δεν ξεχνάμε τα εγκλήματα της αστικής τάξης και τη συγκάλυψη τους από την ταξική τους Δικαιοσύνη.

Επίσης δεν ξεχνάμε την ατιμωρησία που απολαμβάνουν τα μαντρόσκυλα και τα φερέφωνα του κεφαλαίου και των πολιτικών.

Ειδικότερα σε τοπικό επίπεδο , Γλυφάδας ,  δεν ξεχνάμε πληθώρα από εγκλήματα τα οποία σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν καταδικαστεί από την δικαιοσύνη , πλην της δικής μας χώρας και δικαστών οι οποίοι λειτούργησαν ως συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Τέλος, δεν ξεχνάμε πως σε πλειάδα περιπτώσεων επενέργησαν ώστε να καταρρακώσουν όσους και όσες προσέφυγαν στην δικαιοσύνη για τα στενά συμφέροντα των κατηγορουμένων και των εμπλεκομένων σε αυτές τις πράξεις.

Δεν είναι του παρόντος να σας υπενθυμίσουμε μια σειρά περιπτώσεων , ενδεικτικά όμως υπογραμμίζουμε :

α) Οικόπεδα υπερτιμολογημένα 10.000.000 εκατομμυρίων ευρώ.

β) Πίστωση 1.500.000 εκατομμύριο ευρώ και ανάθεση έπειτα διαπλοκής και φωτογραφικής διάταξης στον ημέτερο Αλεξίου για φυτά.

γ) Συνεδριάσεις μαϊμού τριών ετών με οικονομικό αντικείμενο πέραν των 10.000.000 εκατομμυρίων ευρώ.

Επίλογος

Ελπίζουμε σε μια χώρα στην οποία επικαλούνται την δημοκρατία να έχουμε τουλάχιστον το δικαίωμα της άποψης και της κριτικής , διότι δεν ''φάγαμε'' απολύτως τίποτα μαζί με τα στελέχη συνδυασμών, τα κόμματα, τους πολιτικούς, τους δημάρχους, τους κλακαδόρους, τους ημέτερους, τα τσιράκια, τις εξουσίες, κ.α. H δύνασθε να μας το αποστερείται ; 

Δεν ευελπιστούμε σε οτιδήποτε από τους προαναφερόμενους , όλοι αυτοί αποτελούν μια ενιαία συντεχνία μικροαστών και υποστηρικτών αστικών κομμάτων ανακύκλωσης του φαύλου κύκλου.

Σήμερα που οι μάσκες έχουν πέσει , και είναι ξεκάθαρο πλέον τι εξυπηρετεί κάθε ένας σε κοινωνικό επίπεδο , μένει να διαπιστώσουμε τα πεπραγμένα του 42 % της κοινωνίας μας. Ανήκουμε στο 42 % , δεν ανήκουμε στο 58 % των προαναφερόμενων του φαύλου κύκλου.

Τα δύο τινά που μπορούν να συμβούν: Πρώτον, κάθε ένας από το 42% αφομοιώνεται από το 58 % του ''φαύλου κύκλου''. Δεύτερον, το 42% δίνει πραγματικά τον αγώνα ώστε να εκτοπιστεί ο φαύλος κύκλος και να αποτελέσουν την πλειονότητα. Εσείς που ανήκετε ; Πρεσβεύεται ότι και εσείς , κάθε ένας - μια μεμονωμένα , πρέπει να ροκανίσει στα μουλωχτά λίγο ''τυράκι'' εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και του δημοσίου συμφέροντος ; 

Η πλειονότητα του ''φαύλου κύκλου'' ενός εκμεταλλευτικού καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής  και επιβολής της ταξικής ισχύος της αστικής τάξης , έχει πάντα δίκιο , χαράσσει τον ορθότερο τρόπο άσκησης της εξουσίας και της διαχειρίσεως , καθώς επίσης , οι περισσότεροι αντιπροσωπεύουν σήμερα την δημοκρατία , η μήπως αποτελεί στοιχείο εκμετάλλευσης και καπηλείας εξ ονόματος της κατ ' επίφαση δημοκρατίας για τα στενά τους συμφέροντα εις βάρος του συνόλου ; 

Υ.Γ: Όσα αναφέρονται στο παρόν δεν αποτελούν προσωπική εκτίμηση και θέση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB , είναι δημοσιευμένα από πλειάδα Ελλήνων σε μεγάλο αριθμό εντύπων και ιστοσελίδων. 
( Η δική μας τοποθέτηση βρίσκεται στον πρόλογο και στον επίλογο. ) 

* Για όσες και όσους διαθέτουν επάρκεια νοημοσύνης η εικόνα εμπεριέχει περισσότερα μηνύματα από το κείμενο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η αστική δικαιοσύνη είναι μια απάτη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">