ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μουτζούρης κατά Μητσοτάκη: Να κι αν είναι οργισμένος!

Η Τετάρτη ήταν μια κρίσιμη ημέρα για την κατάσταση στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. 

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης καθώς και οι δήμοι της περιφέρειας κάλεσαν την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου σε γενική απεργία λέγοντας ότι καταδικάζεται «η βάρβαρη και άκρως επιθετική ενέργεια της κυβέρνησης να αποστείλει τα ΜΑΤ στα δύο νησιά Μυτιλήνη και Χίο, για να επιβάλουν τη βίαιη μετατροπή τους σε νέες φυλακές, προκαλώντας την βούληση και την αξιοπρέπεια των νησιωτών». 

Επίσης, καταγγέλλονται «οι επιθέσεις από τις δυνάμεις καταστολής σε ανυπεράσπιστους νησιώτες και ο συνεχιζόμενος αποκλεισμός των οδών».

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης,  σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται κατά του πρωθυπουργού και των ΜΑΤ.

Αυτό συνέβη λίγη ώρα αφού ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός τον κάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τους δημάρχους των νησιών για να αποκλιμακωθεί η ένταση, αλλά και την κίνηση εκτόνωσης να αποσυρθούν την Πέμπτη οι δυνάμεις των ΜΑΤ από Λέσβο και Χίο.

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης αναφέρεται στην αστυνομία και στον πρωθυπουργό. Ο κ. Μουτζούρης χαρακτηρίζει στον συνομιλητή του, κάποιον καθηγητή, στρατό κατοχής και μισθοφόρους του Ερντογάν τα ΜΑΤ που έσπευσαν στα νησιά.

Ο κ. Μουτζούρης αναφέρει: Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι, μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει,  και προσθέτει: Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να  κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε; Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει.

Κυβερνητικές πηγές: Δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Κυβερνητικές πηγές, σχολίαζαν πως «μετά αυτή τη χυδαία συμπεριφορά, δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς». και προσθέτουν: «Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Την ιδιόρρυθμη κατάσταση στα νησιά δεν την διαμόρφωσε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, οι κυβερνήσεις την διαμόρφωσαν, και ειδικότερα επί του παρόντος η κυβέρνηση της ΝΔ.

Όταν οι κυβερνήσεις προβαίνουν σε ακραίες ενέργειες , να έχουν κατά νου όσοι τις σχεδιάζουν , ότι οτιδήποτε προκύψει στη συνέχεια δεν αποτελεί ακραία πράξη.

Ο Ανεξάρτητος Περιφερειάρχης Βόρειου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης είναι πιο σοβαρός από πλειάδα πολιτικών της χώρας μας.

Κύριε Περιφερειάρχα ακόμα και σήμερα είναι δύσκολο να  αποδεχθούν οι επαγγελματίες πολιτικοί των κομμάτων εξουσίας ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα στη χώρα μας και η κοινωνία δίνει πλέον εντολή σε ανεξάρτητους διότι είναι καμένη από τα κόμματα και τις πρακτικές τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μουτζούρης κατά Μητσοτάκη: Να κι αν είναι οργισμένος! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">