ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Πορτοκαλί δημαρχείο και πολιτικές θεαθήναι

Στα πορτοκαλί το Δημαρχείο Γλυφάδας για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, την οποία ο Δήμος τιμά με συνεχείς δράσεις και πρωτοβουλίες.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ακόμα και πλήρως υγιής να είναι κάποιος , σύμφωνα όσων ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας , είναι βέβαιο ότι όχι απλά καρκίνο θα υποστεί , πολλά περισσότερα.

Σε σχετική ανακοίνωσή ο ''δήμος''  αναφέρει:

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, κάθε χρόνο 9,6 εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο χάνουν τη ζωή τους από καρκίνο, καθιστώντας τη νόσο δεύτερη αιτία θανάτου μετά τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Οι επιστήμονες τονίζουν ότι το 30%-50% των θανάτων θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με την έγκαιρη πρόληψη.

Είναι μύθος ότι ο καρκίνος είναι απλώς ένα ζήτημα υγείας. Η αλήθεια είναι ότι έχει ευρύτατη κοινωνική και οικονομική επίδραση, ακόμη και στα ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Είναι μύθος ότι ο καρκίνος είναι μια ασθένεια των πλουσίων, των ηλικιωμένων και των αναπτυγμένων χωρών. Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί παγκόσμια επιδημία και επηρεάζει όλες τις ηλικίες και τις κοινωνικοοικονομικές ομάδες, με τις αναπτυσσόμενες χώρες να φέρουν ένα δυσανάλογο βάρος.

Είναι μύθος ότι ο καρκίνος είναι θανατηφόρος. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί καρκίνοι μπορούν πλέον να θεραπευθούν.

Είναι μύθος ότι ο καρκίνος είναι η μοίρα του καθενός. Η αλήθεια είναι ότι με τις σωστές στρατηγικές, τουλάχιστον το ένα τρίτο από τις πιο κοινές μορφές μπορεί να προληφθεί.

Όλοι μαζί μπορούμε. Με άθληση και υγιεινή διατροφή, με ενημέρωση και ευαισθητοποίηση να ενισχύσουμε την πρόληψη, να σώσουμε ζωές.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Οι ζωές δεν σώζονται με πρόληψη , οι ζωές σώζονται με πολιτικές , όμως στη Γλυφάδα υφίσταται το καθεστώς του θεαθήναι και τίποτα περισσότερο. 

Επαναλαμβάνουμε: Ακόμα και πλήρως υγιής να είναι κάποιος , σύμφωνα όσων ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας , είναι βέβαιο ότι όχι απλά καρκίνο θα υποστεί , πολλά περισσότερα.

Ασφαλώς όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί ''καλοθελητές'' να προτάξουν δελτία τύπου θεαθήναι χωρίς κρίση και άποψη.

Όσα αναφέρεται από το δήμο Γλυφάδας έρχεστε να τα πείτε και σε εμάς δια ζώσης ; 

Εμείς κάθε ανακοίνωση του δήμου Γλυφάδας την εκλαμβάνουμε ως προσβολή , δεδομένου ότι καταλύθηκε η εντολή χιλιάδων δημοτών , και τονίζουμε ότι η γενεσιουργός αιτία κάθε κακού είναι αρχικά ο εμπαιγμός , η κοροϊδία , του κάθε μέλους της κοινωνίας απ' όσους εξυπηρετήθηκαν, εξυπηρετούνται , και δεν εκπροσωπούν επάξια το τόπο και το σύνολο.

Ακόμα και η επιστημονική κοινότητα έχει τεράστια κενά , διότι τα εκατομμύρια ανθρώπων που φεύγουν ετησίως από καρδιαγγειακά νοσήματα και καρκίνο , δεν φεύγουν λόγω έλλειψης άσκησης , επιδρούν σημαντικότεροι παράγοντες , τους οποίους κυρίως διαμορφώνουν πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι. 

Αν υπάρχει έστω και ένας ο οποίος θεωρεί ότι με πορτοκαλί χρώμα, ( φωτισμό ), και δελτία τύπου , σώζονται ζωές , απατάται οικτρά. Εμπράκτως υπάρχει έστω μια πολιτική η οποία συμβάλει το σύνολο ; 

* Οι διοικούντες του Δήμου Γλυφάδας πέντε ετών , θεωρείται ότι μας συμβάλλεται θετικά , η το αντίθετο ; Αναλογιστείτε τι ποσοστό ευθύνης φέρεται προσωπικά σε πλειάδα περιστατικών σύμφωνα των πεπραγμένων σας , και τι θα ίσχυε τοπικά αν δεν είσαστε αυτό που είστε. Αν δεν αλλάξει ο κάθε ένας από εσάς το άτομό του , ώστε να προκύψουν ορθές πολιτικές για το τόπο και το σύνολο , η πρόληψη είναι δώρον άδωρον. ( Όταν διαπιστώσουμε ότι αλλάξατε εσείς, και υπάρχουν οι ορθές πολιτικές, είναι βέβαιο ότι θα έχουμε αλλάξει και εμείς.)

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Δεν τηρείτε απολύτως τίποτα απ' όσα αποτελούσαν εντολή ενός  τμήματος μιας τοπικής κοινωνίας , θεωρείτε ότι με πρόληψη , ενημέρωση , δελτία τύπου και ανακοινώσεις , προκύπτει αποτέλεσμα ; Ενδεικτικά αναφέρουμε τον αντικαπνιστικό νόμο , ο οποίος αποτελεί πρόληψη. Θεωρείται ότι όσοι και όσες δεν καλύφθηκαν στην εντολή τους , λόγω κάκιστων πολιτικών ένθεν και ένθεν , θα κόψουν το κάπνισμα , η οι πολιτικοί συμβάλουν κατά της κοινωνίας ; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Πορτοκαλί δημαρχείο και πολιτικές θεαθήναι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">