ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Εισβολή του Ρουβίκωνα στο δημοτικό συμβούλιο της Γλυφάδας

Τα μέλη του Ρουβίκωνα – άνδρες και γυναίκες – πέταξαν τρικάκια φωνάζοντας ότι «θα ξανάρθουμε να το ξέρετε».

Στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο της Γλυφάδας εισέβαλαν το βράδυ της Πέμπτης μέλη του Ρουβίκωνα, πετώντας τρικάκια και απειλώντας με τη φράση «θα ξανάρθουμε να το ξέρετε». 

Σε κείμενο που ανάρτησαν σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υποστηρίζουν ότι η εισβολή πραγματοποιήθηκε ως αντίδραση για την διακοπή πριν απο τρεις μήνες, επιμορφωτικού προγράμματος «για εκπαιδευτικούς γύρω από θέματα που άπτονται του σχολικού εκφοβισμού με εξειδικευμένη στόχευση». 

Κάνουν επίσης αναφορά στην υπόθεση της Άννας Πήλιου που, όπως γράφουν, «ως μαθήτρια έπεσε θύμα τρανσφοβικής βίας». Το κείμενο καταλήγει με τις φράσεις: «Τίποτα να μην μείνει στο σκοτάδι, μηδενική ανοχή στην ομοφοβία, τον σεξισμό και την τρανφοβία».

Βίντεο από την παρέμβαση 




ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς από το δικό μας μετερίζι έχουμε να αναφέρουμε:  Στον Δήμο Γλυφάδας υφίσταται Φασισμός σε όλο του το μεγαλείο και σε όλη του την υπόσταση. 

Πραγματικά ο Ρουβίκωνας , (τα μέλη του) , δεν υπάρχει ενδεχόμενο να έχουν πλήρη γνώση όσων διαδραματίζονται στον δήμο Γλυφάδας.

Προσωπικά θεωρώ αποτρόπαιο το γεγονός ότι μια περίοδο έτυχε να βρίσκομαι σε χώρους στους οποίους υπήρχαν παράλληλα αυτά τα άτομα, και για τα χρόνια που βλακωδώς διέθεσα ώστε να συμμετάσχω σε πορείες, διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις, κ.α., στηρίζοντας τις θέσεις και τα συμφέροντα της κοινωνίας , διότι στον αντίποδα εμάς δεν μας υποστήριξε ποτέ κανένας.

Σας πήρανε χαμπάρι

Θαυμάστε στο βίντεο τον αργόμισθο του ΣΥΡΙΖΑ , Σ.Σκαμπαρδώνη, των 150 κομματικών ψήφων , ο οποίος παρευρίσκεται στα Δ/Σ του Δήμου ώστε να νέμεται και να σφετερίζεται για την ιδιοτέλειά του , διότι είναι ένας από τους κάπηλους ο οποίος στράφηκε κατά της εντολής 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας

Παράλληλα θαυμάστε και τον έτερο Τ. Ταστάνη  , ο οποίος επί πέντε ολόκληρα χρόνια παρακολουθεί άλαλος τις συμβάσεις και τις εξυπηρετήσεις Παπανικολάου σε πλειάδα ημετέρων του , ενώ στον αντίποδα δεν τοποθετήθηκε ποτέ για την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας. 

Σας θυμίζουμε ότι από το 2014 , μέχρι και το 2019 , ο Σ.Σ διατελούσε στο Διοικητικό συμβούλιο του ΚΑΠΠΑ Γλυφάδας , εξυπηρετώντας τις βλέψεις του επαγγελματία ψεύτη δημάρχου Γ. Παπανικολάου , καθώς και τα συμφέροντα λίγων τοπικών συλλόγων και σωματείων.

Το γεγονός προβοκάτσιας και σπέκουλας κατά της ΕΝΤΟΛΗΣ 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας είναι γνωστό , δεδομένου ότι στις εκλογές του 2019 η τοπική μας κοινωνία δεν παρείχε περισσότερες από τα 2/3 των ψήφων του 2014

Οι συμμετέχοντες του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας έκαναν τον απολογισμό της απόλυτης αποτυχίας τους στις δημοτικές εκλογές , η αρκούνται στα προσωπικά τους συμφέροντα - βλέψεις ; Σε εμάς ορισμένοι συμπολίτες μας της ''οργάνωσης'' ανέφεραν το αποτέλεσμα των εκλογών ως ξεφτίλα.

Επισήμανση: Διοικούντες, δήμαρχος και αιρετοί, συνεχίστε να εξυπηρετείτε μονομερώς τα φερέφωνά σας  , τους κολλητούς σας , και μερίδα ημετέρων σας , καθώς και τις προσωπικές σας βλέψεις , κατά της εντολής μας , όμως να γνωρίζεται ότι στον κατάλληλο χρόνο  τα παραγόμενα σας θα επιστρέψουν αυτούσια στο κεφάλι σας.

Επί 43 χρόνια δημάρχων και διοικήσεων , καθώς και αιρετών όλων των αστικών κομμάτων , δεν γνωρίζουμε ούτε μια ενέργεια αυτών των ατόμων η οποία να σηματοδοτεί ότι εκπροσωπούν το δήμο. 

Τουλάχιστον από το 1999 , μέχρι και σήμερα το 2020 , υφίστανται σειρά αιτήσεων μας στις οποίες συνολικά όλες οι διοικήσεις παρανόμησαν , και με ουσιαστικό σημείο αναφοράς την εντολή 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας το 2014 την οποία δεν τήρησαν Συριζαίοι και Νεοδημοκράτες προς χάριν προσωπικών τους σχεδίων και ιδιοτέλειας.

# Προσωπικά δεν πετάξαμε ποτέ τρικάκια , και δεν ενοχλήσαμε ποτέ κανέναν από τους ανάλγητους παρανομούντες , όμως επαφίεται στη κρίση των συμπολιτών μας τι ψηφίζουν , και τι αποδεικνύεται ότι είναι. Αν δεν ντρέπεστε για λογαριασμό τους αναλογιστείτε τι είστε εσείς . . . 

# Ως φαύλα κόμματα έχουν σε πλήρη έλεγχό τους την φερόμενη ''ανεξάρτητη δικαιοσύνη'', η οποία αποτελείται από πειθήνια όργανά τους αντί για λειτουργούς. Το γεγονός ανυπαρξίας δικαιοσύνης στη χώρα μας δεν μας πτοεί , διότι εμείς έχουμε τα βιώματα καθαρμάτων αντί αιρετών , και γνωρίζουμε καλύτερα από κάθε έτερο τι σημαίνει δίκαιο.

# Πίσω από κάθε έναν μια από τους εικονιζόμενους διοικούντες αιρετούς , δεσπόζει ένα στόρι πλειάδας εξυπηρετήσεων τους σε κολλητούς, φίλους, συγγενείς, γνωστούς, και υποστηρικτές τους, πλην όσων ήταν υποχρεωμένοι/ες να τηρήσουν.

# Πρωτίστως πρέπει να έχετε πλήρη επίγνωση των πράξεων σας κ. διοικούντες , πως λογίζονται , και στη συνέχεια να παρέχετε τα χρήματα του συνόλου σε επιτήδειους ώστε να καθυβρίζουν , να σπιλώνουν , να λασπολογούν , και να αναφέρουν ότι σας βρίζουμε. 

# Κανείς δεν ασκεί κριτική με χαρακτηρισμούς αναίτια και άδικα , πλην των εξαγορασμένων σας φερέφωνων, τα οποία οι μετέχοντες της δικαιοσύνης χαρακτηρίζουν ως φαντομάδες , διότι δεν υπάρχουν τα στοιχεία της έδρας τους ! 

Αγνώστου διαμονής και έδρας το 99% των τοπικών εκδοτών και φερόμενων δημοσιογράφων !!!

# Αναλογιστείτε που καταλήγουν τα χρήματά σας , και σε ποια χώρα βρίσκεστε , όταν η ''ανεξάρτητη δικαιοσύνη'' , και οι λειτουργοί της , χαρακτηρίζουν αγνώστου διαμονής όσους μισθώνει ο δήμαρχος Γλυφάδας και έτεροι , ώστε να αναρτούν δελτία τύπου του Δήμου Γλυφάδας, και να γίνονται τα δημόσια φερέφωνα και οι συνήγοροι υπεράσπισής τους ! 

1ον ) Τύπος - δημοσιογράφοι , η υπόκοσμος ; 
2ον) Αιρετοί στην εκπροσώπηση της εντολής χιλιάδων δημοτών, η στην κάλυψη της προσωπικής τους ιδιοτέλειας και επιλεκτικά κολλητών και ημέτερων ; 
3ον) Δικαστές και δικαιοσύνη, η το μακρύ χέρι κάλυψης των ''συναδέλφων'' τους του σαθρού συστήματος ; 

Είναι αγνώστου διαμονής και έδρας οι εγκάθετοι και έμμισθοι του δημάρχου , όπως αναφέρουν ,και λογίζονται λειτουργοί της δικαιοσύνης ; Γιατί δεν ρώτησαν τον Δήμαρχο ποιους μισθώνει , που βρίσκεται η έδρα τους και που διαμένουν ; Γιατί δεν αποτάθηκαν στο Α/Τ Γλυφάδας ώστε να τους υποδείξουν ποια είναι τα στοιχεία των ''φαντομάδων'' ; Κυρίως, γιατί δεν κοίταξαν στο σύστημά τους , τα πλήρη στοιχεία των ''φαντομάδων'' , οι οποίοι είναι ταυτοποιημένοι σε επίπεδο δικαιοσύνης και υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία τους ; 

Είχαν κάποιο κόλλημα , η αυταπόδεικτα αποδεικνύεται τι ισχύει στην Ελλάδα ; Κυρίες και κύριοι , με βασικό δεδομένο στη χώρα μας υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης , πακτωλό εκατομμυρίων του Ελληνικού λαού τα οποία διατέθηκαν για ψηφιοποίηση του δημοσίου , των Ελληνικών δικαστηρίων και της δικαιοσύνης , παράλληλα ενός φαύλου κύκλου χιλιάδων ατόμων με παχυλούς μισθούς , ασφαλώς συμπεραίνεται. 

Τα τρία τελευταία ερωτήματα θα απαντηθούν στο ΕΔΑΔ. Κυβέρνηση, αιρετοί, εξυπηρετούμενοι , και δικαιοσύνη καλύπτουν τα οικονομικά κ.α εγκλήματα δημάρχου - αιρετών. Πρέπει να διαπιστώσουμε αν ισχύει αντιστοιχία και εκτός της Ελλάδας.

Υ.Γ: Στην τριτοκοσμική - δυστυχώς - Ελλάδα , όπως αποδεικνύεται με επίσημα έγγραφα τα οποία διαθέτουμε, με ημερομηνία 2020 , επώνυμα άτομα , με επώνυμο και όνομα , δεν υπάρχει η δυνατότητα να ταυτοποιηθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη !!! Και ύστερα σου λένε '' γνωστοί - άγνωστοι '' αναφορικά με τους αντιεξουσιαστές , λες και δεν ισχύει το αντίστοιχο με όσους αποτελούν φερέφωνα , χρηματισμένους , και εξυπηρετητές πολιτικών - δημάρχων.

* Αναφορικά με τους ''Ρουβίκωνες'' , κρίνουμε ότι  η δράση είναι μονομερής , διότι είστε κάτι αντίστοιχο της Ελληνικής δικαιοσύνης , η οποία υποτίθεται ότι είναι ''τυφλή'' . Εκτός αν κάνουμε κάποιο λάθος , διότι σας έπιασε ο ''καημός'' για τον σχολικό εκφοβισμό και για την Άννα Πήλιου. Πέραν αυτών δεν υπήρξε οτιδήποτε άλλο ; Παπάδες , εφοπλιστές , και δεξιά διοίκηση πάνε χέρι - χέρι για τα συμφέροντά τους , στον αντίποδα εσείς πηγαίνετε χέρι - χέρι με τους Συριζαίους ; Οι Συριζαίοι έχουν το αλάθητο, η απέδειξαν ότι είναι σωστοί και δίκαιοι ; 

Τα πέντε χρόνια που πλειάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ καταχράστηκαν την εντολή της κοινωνίας μας , αδειοδότησαν το μεγάλο κεφάλαιο και τους διαπλεκόμενους , και δεν νομοθέτησαν ορθά για την πλειονότητα της κοινωνίας μας , ούτε για εμάς που από τη δεκαετία του 70 έχουμε δεχθεί πλειάδα καταχρηστικών ΔΙΩΞΕΩΝ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ , σε εσάς , στον Ρουβίκωνα , δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα ; 

Τα πέντε χρόνια προεδρίας του Ο.Α.Σ.Α από τον Συριζαίο Γλυφάδας Τ.Τ , διοικήσεως του ΕΦΚΑ επίσης από τον Συριζαίο Γλυφάδας Σ.Π ,  προεδρίας της Ε.Ε.Τ.Τ από έτερο Συριζαίο Γλυφάδας , και πλειάδας τοπικών Συριζαίων ακόμα , μοιραζόμαστε τις αποδοχές τους ;

Το ξεπούλημα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ στον Λάτση σημαίνει κάτι σε εσάς ;

Τα πέντε χρόνια που δεν έχει ισχύσει η ΕΝΤΟΛΗ 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας, ( της τοπικής μας κοινωνίας ) , μοιραστήκαμε τα κέρδη του ψεύτη δημάρχου και αιρετών, η μήπως τα κέρδη από τις συμβάσεις που έκαναν παράνομα και καταχρηστικά σε πλειάδα ημετέρων τους ;

Δεν γνωρίζω ποιους είχατε ως μέντορες , πάντως είναι σαφές ότι δεν ήταν οι αρτιότεροι. 

Οτιδήποτε και να υποστούμε από υπονομευτές δεν πρόκειται ποτέ να μας πτοήσουν σε όσα πιστεύουμε, και άλλωστε έχουμε πληθώρα ιστορικών στοιχείων της φαύλης φάρας, η οποία πότισε κώνειο , εξόρισε , δολοφόνησε , και στράφηκε κατά της πλειονότητας των Ελλήνων φιλοσόφων , ενώ έχαιραν και απολάμβαναν χιλιάδες φαύλοι. “ Τα πάντα ρει , ενώ μέχρι σήμερα άπαντες δοκιμάστηκαν στο τόπο μας χωρίς να καλύπτεται το κοινωνικό σύνολο , και χωρίς να υφίσταται η αλήθεια 

Κατ' επιλογήν είναι η λειτουργία του συνόλου

Η πραγματική Δικαιοσύνη είναι το τελευταίο καταφύγιο όλων , και ειδικά των αδυνάτων, όμως στη χώρα μας δεν λειτουργεί όπως επιτάσσει ο ρόλος της, και αντιστοίχως κατά τον ίδιο τρόπο λειτουργούν σχεδόν άπαντες. Κατ' επιλογήν είναι η λειτουργία του συνόλου, και όχι με γνώμονα το δίκαιο και σωστό για όλους. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Εισβολή του Ρουβίκωνα στο δημοτικό συμβούλιο της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">