ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνιστάται ψυχραιμία

Αν και αρκετές χιλιάδες ζωές έχουν χαθεί μέχρι στιγμής παγκοσμίως, οι επιστήμονες δίνουν την δική τους μάχη απέναντι στον κορονοϊό και την διασπορά του και συνιστούν ψυχραιμία ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά  όπλα στην καταστολή του.

Mε απόφαση της κυβέρνησης αναστέλλονται λόγω κορωναϊού οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας.

Χαιρετίζοντας την απόφαση της ΔΙΣ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε μέσω Twitter ότι « οι εκκλησίες παραμένουν ανοικτές μόνο για ατομική προσευχή».

Ασφαλώς έχει προηγηθεί ένα δελτίο τύπου , πριν από δυο 24ώρα , από την τοπική μητρόπολη το οποίο επιλέξαμε να μην δημοσιοποιήσουμε δεδομένου ότι ανέφερε ότι η κοινωνία δεν διασπείρει τον κορωναϊό.

Όπως γνωρίζεται σειρά καταξιωμένων επιστημόνων αναφέρουν ότι η κοινωνία δεν σκοτώνει τον κορωναϊό διότι για την απολύμανση του ιού απαιτείται οινόπνευμα 70 τουλάχιστον βαθμών και όχι το κρασί το οποίο δεν μπορεί να σκοτώσει τον ιό.

Εμείς από το δικό μας μετερίζι επιλέξαμε την πιο σοβαρή και αξιόπιστη στάση , εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα , και δεν αναρτούμε οτιδήποτε.

Ομολογουμένως η στάση μας σηματοδοτούσε ότι οι αρμόδιοι όφειλαν έγκαιρα να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα. Άργησαν λίγο σε σχέση με όσα έπρεπε να ισχύσουν άμεσα.

Συνιστάται ψυχραιμία , και αντί του γνωστού φαινομένου της χώρας μας , ''άλλος το μακρύ του και άλλος το κοντό του'' , να δοθεί έμφαση απ' όλους μας σε όσα ανακοινώνουν οι ειδικοί. 

Σε καραντίνα 14 ημερών θα μπαίνουν οι ταξιδιώτες που έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό.

Επίσης η κυβέρνηση αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των εμπορικών καταστημάτων από την Τετάρτη.

Δεν πρόκειται να κλείσουν τα σούπερ μάρκετ τα φαρμακεία και τα πρατήρια υγρών καυσίμων.

Παράλληλα αποφασίστηκε η αναστολή της εφαρμογής του μέτρου του δακτυλίου μέχρι το τέλος Απριλίου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνιστάται ψυχραιμία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">