ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παταγώδης αποτυχία οι εορτασμοί από τα μπαλκόνια της Γλυφάδας

Λίγη ώρα μετά τις 11 άρχισαν να σημαίνουν οι καμπάνες στον δήμο της Γλυφάδας , και αμέσως μετά αμάξια του δήμου με ηχοσύνολα στις πλατείες της πόλης καλούσαν το κόσμο να βγει στα μπαλκόνια και να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο.

Ασφαλώς το κάλεσμα του δημάρχου, να βγουν οι κάτοικοι στα μπαλκόνια και να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο, απεδείχθη παταγώδης αποτυχία, δεδομένου ότι προσωπικά δεν είδα κατοίκους στα μπαλκόνια να τραγουδούν.

Οι συμπολίτες μας είναι ''μουδιασμένοι'' από την πρωτοφανή συγκυρία του κορωναϊού, και των μέτρων τις κυβέρνησης, και επ' ουδενί έχουν όρεξη για φιέστες.

Να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια της πρωτοφανούς καταστάσεως την οποία ζούμε, όμως ένα είναι βέβαιο. Τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο αύριο και στο εγγύς μέλλον.

Όπως έχω γράψει σε προγενέστερο άρθρο, πιστεύω ότι βρισκόμαστε στο προστάδιο , στην αυγή, μιας νέας εποχής, μιας νέας σελίδας για την ανθρωπότητα, στην οποία οι προσωπικές ελευθερίες συρρικνώνονται.

Ποιοι θα αντιδράσουν , και ποιοι θα διαδηλώσουν από εδώ και στο εξής  για πλειάδα ζητημάτων , δεδομένων των μέτρων της κυβέρνησης και της πανδημίας του κορωναϊού ;

# Αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε όσα ανέφερε σήμερα τέως πρωθυπουργός της Χώρας μας, για ανάγκη παγκόσμιας διακυβέρνησης. Νέα τάξη πραγμάτων, νέα εποχή, παγκόσμια διακυβέρνηση.

Παπανδρέου: "Η πανδημία ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης"

Προετοιμάζουν τους παγκόσμιους ''μεσσίες'' ;

Υ.Γ: Πόσα χρήματα κόστισε στους συμπολίτες μας ο Δήμος να μεταφέρει ηχοσυστήματα σε κάθε πλατεία της πόλης ; Προτιμότερο ήταν ένας σχηματισμός πολεμικών αεροσκαφών της αεροπορίας να περνούσε πάνω από την Γλυφάδα για το χρόνια πολλά. 

# Όπως αντιλαμβάνεστε να λες ''χαίρε ω χαίρε ελευθερία'' όταν έχει βγει διάταξη απαγόρευσης της κυκλοφορίας, και ο κόσμος είναι κλεισμένος στα σπίτια του, είναι τουλάχιστον αστείο.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παταγώδης αποτυχία οι εορτασμοί από τα μπαλκόνια της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">