ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο συντηρητικός δεν αλλάζει με τίποτα

Ο κόσμος αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση , και ο δήμαρχος Γλυφάδας , ο οποίος έφτιαξε τη ζωή του έπειτα της αναλήψεως των καθηκόντων δημάρχου , θεωρούμε ότι δουλεύει ψιλό γαζί τους συμπολίτες μας.

Ακούστε τι καλεί να κάνουν οι Γλυφαδιώτες :

Κάνει κάλεσμα στους Γλυφαδιώτες να σηκώσουν ψηλά τη σημαία και να βγουν αύριο στα μπαλκόνια να τραγουδήσουν όλοι μαζί τον Εθνικό Ύμνο που θα ακούγεται από τα μεγάφωνα της πόλης !!!

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 12:30 της 25ης Μαρτίου, με ηχητική εγκατάσταση του Δήμου μας, ο Εθνικός Ύμνος θα ακουστεί διαδοχικά σε κεντρικές πλατείες της Γλυφάδας" !!!

Απευθυνόμενος σε όλους τους δημότες και κατοίκους της πόλης, αναφέρει: «Σηκώστε ψηλά τις σημαίες κι ελάτε από τα μπαλκόνια, τα παράθυρα ή την αυλή σας να τραγουδήσουμε δυνατά τον Εθνικό μας Ύμνο» !!! 

Οι πλατείες είναι : Καραϊσκάκη - Αγίου Τρύφωνα - Εθνικής Αντιστάσεως - Αγίου Παύλου - Μακεδονίας - Αγίας Τριάδας - Μεθενίτη - Κονίτσης - Παλμύρας - Ξενοφώντος - Αγίου Νικολάου - Εσπερίδων - Νυμφών - Δημαρχείο - Παλαιό Δημαρχείο.

Ντυμένο με μια τεράστια Γαλανόλευκη είναι από χθες βράδυ το Δημαρχείο αλλά και το Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας. 

Ζήτω η Ελλάδα !!!

Επισήμανση του Γλυφάδα Web: Πρωτίστως, φέτος οι συντηρητικοί οπαδοί των παρελάσεων θα κάνετε παρέλαση ; Αυταπόδεικτα μπορεί να υπάρχει επέτειος χωρίς τις παρελάσεις.

Όσο μεγαλύτερο είναι ένα κομμάτι πανί , τόσο περισσότερο Έλληνας είναι αυτός ο οποίος το έχει τοποθετήσει οπουδήποτε , η δεδομένων των χρημάτων που απολαμβάνουν ορισμένοι μετρούν τον πατριωτισμό με το μέγεθος των πανιών ;

Αντί για ζήτω και γιούργια , ποιες είναι οι ενέργειες του Δημάρχου σχετικά με τους πληττόμενους συμπολίτες μας ;

Ο δήμαρχος έχει επικοινωνήσει με το κυβερνητικό επιτελείο αξιώνοντας διεύρυνση των μέτρων για όλους ;

Να παρασχεθούν εκτάκτως οι συντάξεις και τα επιδόματα των συμπολιτών μας του μηνός Μαρτίου

Σημαντικό: Να περάσει άμεσα ο δήμαρχος στην κυβέρνηση να παρασχεθούν εκτάκτως οι συντάξεις και τα επιδόματα των συμπολιτών μας που έληξαν η δεν περαιώθηκαν στο τέλος του 2019 και ακόμα δεν έχουν ανανεωθεί, δεδομένου του κωλύματος με τον κορωναϊό. Άλλωστε η πολιτεία διαθέτει τα στοιχεία του κάθε πολίτη, και γνωρίζει ποιοι δικαιούχοι αδικούνται κατάφωρα επί του παρόντος δεδομένης της συγκυρίας.

Καταβολή σε όλους τους δικαιούχους  των συντάξεων και των επιδομάτων μηνός Μαρτίου , ασχέτως αν έχει λήξει η ισχύς τους , η αν βρίσκεται στο στάδιο ανανέωσης 

Η πολιτεία , και συγκεκριμένα το ΕΦΚΑ και το ΙΚΑ διαθέτουν τα πλήρη στοιχεία των πολιτών που μακροχρόνια λαμβάνουν συντάξεις - επιδόματα , και δεδομένης της συγκυρίας και γραφειοκρατικών διαδικασιών στερούνται επί τρεις μήνες την καταβολή. Δεδομένου ότι θα προκύψει η καταβολή τους στο προσεχές διάστημα , κατ' εξαίρεση , όπως και με την επιδοματική πολιτική η οποία αφορά 1.5 εκ. πολιτών, να δοθούν σε όλους τα επιδόματα και οι συντάξεις του μηνός Μαρτίου.

Μονομερώς επιδοματικές πολιτικές

Δεν μπορεί μια κυβέρνηση να επιδεικνύει ενδιαφέρων για επιδοματικές πολιτικές 800 ευρώ σε όσους δεν εργάζονται τις τελευταίες ημέρες , ενώ στον αντίποδα  να κωφεύει στις περιπτώσεις που έχουν κλείσει τρεις μήνες χωρίς μέριμνα από την πολιτεία για όσους στερούνται συντάξεις και επιδόματα.

Τέλος, η βοήθεια του δήμου είναι ''πολύτιμη'', δεδομένου ότι γνωστά λαμόγια , χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας , τυγχάνουν μέριμνας του δήμου Γλυφάδας , και άτομα με 70 και 80% αναπηρία δεν τυγχάνουν απολύτως τίποτα.

Υ.Γ:  Δεν δικαιούται κανείς να κρίνει εξ' ιδίων τα αλλότρια όταν δεν βιώνει όσα βιώνουν έτεροι , και είμαστε σε σκέψη υποβολής μηνύσεων κατά πολιτικών και αιρετών. Πως εκλαμβάνεται εσείς το σλόγκαν ''ο δήμος δίπλα σου'', όταν η δημοτική αρχή , ακόμα και σήμερα , δεν παρεμβαίνει στα μείζονος σημασίας ζητήματα ; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο συντηρητικός δεν αλλάζει με τίποτα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">