ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Να δοθούν εκτάκτως συντάξεις και επιδόματα μηνός Μαρτίου

Η κυβέρνηση να παράσχει εκτάκτως τις συντάξεις και τα επιδόματα όλων των συμπολιτών μας που έληξαν η δεν περαιώθηκαν στο τέλος του 2019 και ακόμα δεν έχουν ανανεωθεί, δεδομένου του κωλύματος με τον κορωναϊό. 

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

H πολιτεία διαθέτει τα στοιχεία του κάθε πολίτη, και γνωρίζει ποιοι δικαιούχοι αδικούνται κατάφωρα επί του παρόντος δεδομένης της συγκυρίας.

Καταβολή σε όλους τους δικαιούχους  των συντάξεων και των επιδομάτων μηνός Μαρτίου , ασχέτως αν έχει λήξει η ισχύς τους , η αν βρίσκεται στο στάδιο ανανέωσης 

Η πολιτεία , και συγκεκριμένα το ΕΦΚΑ και το ΙΚΑ διαθέτουν τα πλήρη στοιχεία των πολιτών που μακροχρόνια λαμβάνουν συντάξεις - επιδόματα , και δεδομένης της συγκυρίας και γραφειοκρατικών διαδικασιών στερούνται επί τρεις μήνες την καταβολή. Δεδομένου ότι θα προκύψει η καταβολή τους στο προσεχές διάστημα , κατ' εξαίρεση , όπως και με την επιδοματική πολιτική η οποία αφορά 1.5 εκ. πολιτών, να δοθούν σε όλους τα επιδόματα και οι συντάξεις του μηνός Μαρτίου.

Μονομερώς οι επιδοματικές πολιτικές

Δεν μπορεί μια κυβέρνηση να επιδεικνύει ενδιαφέρων για επιδοματικές πολιτικές 800 ευρώ σε όσους δεν εργάζονται τις τελευταίες ημέρες , ενώ στον αντίποδα  να κωφεύει στις περιπτώσεις που έχουν κλείσει τρεις μήνες χωρίς μέριμνα από την πολιτεία για όσους στερούνται συντάξεις και επιδόματα.

Υ.Γ:  Δεν δικαιούται κανείς να κρίνει εξ' ιδίων τα αλλότρια όταν δεν βιώνει όσα βιώνουν έτεροι , και είμαστε σε σκέψη υποβολής μηνύσεων κατά πολιτικών και αιρετών. Η πολιτεία οφείλει να καλύψει το κοινωνικό σύνολο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Να δοθούν εκτάκτως συντάξεις και επιδόματα μηνός Μαρτίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">