ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κοροναϊός : 139 θάνατοι - 10 νέα κρούσματα

Ένας μόλις θάνατος ασθενούς με κοροναϊό σημειώθηκε σήμερα ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους 139.
Τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται στα 2.576 μετά την επιβεβαίωση 10 νέων κρουσμάτων σήμερα , ενώ τα 589 σχετίζονται με ταξίδι στο εξωτερικό.
Σε ΜΕθ νοσηλεύονται 41 συμπολίτες μας, με μέση ηλικία τα 67 έτη. Επιπρόσθετα, 71 άτομα εξήλθαν από τις ΜΕΘ, ενώ 72.000 κλινικά δείγματα έχουν ελεγχθεί στη χώρα μας.
Σημείωση του Γλυφάδα web: Για εμάς πολλά απ' όσα αναφέρονται είναι πλασματικά και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Συγκεκριμένα, διαθέτουμε στοιχεία πολιτών οι οποίοι πήγαν στο Νοσοκομείο και ενώ ζήτησαν εξέταση για κορωναϊό δεν τους έγινε.  Kαι εμείς πήγαμε στο Νοσοκομείο, για άλλο λόγο, και ενώ ζητήσαμε εξέταση,  μας είπαν χωρίς εξέταση ότι δεν έχουμε κορωναϊό οπότε γιατί να κάνουμε εξέταση ; 
Με βασικό δεδομένο ότι δεν έχει γίνει εξέταση στα 9.999.000 εκ. του Ελληνικού λαού , πως είναι βέβαιοι ότι τα κρούσματα είναι 2.576 ; Οι αρμόδιοι έχουν αποκλειστικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των κλινικών δειγμάτων τα οποία είναι μόλις 72.000 χιλ. σε ένα πληθυσμό 10.000.000 εκατομμυρίων ανθρώπων στη χώρα μας.

Η νέα πραγματικότητα στα μέσα συγκοινωνίας 
Φοράω μάσκα. Κρατάω αποστάσεις. Δεν μετακινούμαι άσκοπα. Μετακινούμαι με ασφάλεια. Τους κανόνες αυτούς θα πρέπει να τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια από την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαΐου, οι επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Μπροστά δε στη νέα πρόκληση της σταδιακής μετάβασης στην κανονικότητα, οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να χρησιμοποιούν το ΙΧ τους για τις μετακινήσεις.

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας
Στις μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική και για επιβάτες και εργαζόμενους, ενώ η είσοδος θα είναι ελεγχόμενη για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Περιμένω το επόμενο
Οι επιβάτες, αν βλέπουν πολύ κόσμο στα μέσα μεταφοράς, δεν θα πρέπει να επιβιβάζονται αλλά να περιμένουν το επόμενο δρομολόγιο, τηρώντας αποστάσεις σε σταθμούς και στάσεις.

Χρήση κάρτας αντί για μετρητά
Επίσης, θα πρέπει να συνεχίσουν να αποφεύγουν τις συναλλαγές στα γκισέ με μετρητά, αλλά να κάνουν χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
Παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση εισόδου των επιβατών από τις μπροστινές πόρτες λεωφορείων και τρόλεϊ για την ασφάλεια των οδηγών.

Αυξάνονται τα δρομολόγια σε μετρό – τραμ
Σε ό,τι αφορά τα δρομολόγια στο Μετρό και τον Ηλεκτρικό σχεδιάζεται η συχνότητα των συρμών, κατά τις ώρες αιχμής, να είναι στα 6 λεπτά από τα 7,5 λεπτά που είναι σήμερα.
Στο Τραμ, στόχος είναι η συχνότητα των συρμών στις ώρες αιχμής να είναι στα 8 λεπτά από τα από τα 11 λεπτά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κοροναϊός : 139 θάνατοι - 10 νέα κρούσματα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">