ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέες κατηγορίες δικαιούχων των 800 ευρώ

Επεκτείνει η κυβέρνηση του δικαιούχους των 800 ευρώ προκειμένου να στηρίξει την οικονομία και την απασχόληση εν μέσω της πανδημίας, όπως ανακοίνωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιάννης Βρούτσης.

Mετά το Πάσχα έρχεται τροπολογία που προβλέπει τα εξής:

Επέκταση της έκπτωσης ενοικίου 40% και για τους φοιτητές.
Επέκταση της χορήγησης των 800 ευρώ και στον επιχειρηματικό κόσμο που απασχολεί από 5 έως 20 εργαζόμενους. Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, η τροπολογία αυτή αφορά περίπου 200.000 επιχειρήσεις.

Επίσης τη Δευτέρα ή την Τρίτη του Πάσχα θα γίνεi νέα διεύρυνση των δικαιούχων των 800 ευρώ, η οποία θα καλύψει 160.000 εργαζόμενους που είναι εκτός μισθωτής απασχόλησης.

Η απόφαση θα καλύπτει, μεταξύ άλλων, οικοδόμους, ξεναγούς, αποκλειστικούς νοσοκόμους, δασεργάτες, μουσικούς, ηθοποιούς, χορευτές, αγγειοπλάστες, ασβεστοποιούς, αλλά και μισθωτούς του τουριστικού τομέα, που βρίσκονται σε επίπεδο ανεργίας του Δεκεμβρίου.

Η νέα αυτή κατηγορία δικαιούχων θα λάβει τα 800 ευρώ μετά το Πάσχα, με τα χρήματα να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους στα τέλη Απριλίου και έως 5 Μαΐου.

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμπαίζουν την Ελληνική κοινωνία όταν δεν υφίσταται μια ενιαία πολιτική για το σύνολο.

Τμηματικά επιχειρούν να κάμψουν τις αντιδράσεις , ενώ εμείς γνωρίζουμε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν επιδοτήσει δεκάδες χιλιάδες , οι οποίοι βρίσκονται ξάπλα στον καναπέ πίνοντας μπύρες.

Θα επιδοτήσουν όσους βρίσκονται σε επίπεδο ανεργίας του Δεκεμβρίου , και δεν θα επιδοτηθούν όσοι βρίσκονται σε επίπεδο ανεργίας εννέα μηνών, και οι μακροχρόνια άνεργοι - τριών , τεσσάρων,  πέντε ετών !

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς συγκεκριμένα κ. Βρούτση βρισκόμαστε ξάπλα στον καναπέ , η μήπως είμαστε οι Αλαφούζοι και οι Μαρινάκηδες οπότε διαθέτουμε πακτωλό εκατομμυρίων ;

Μήπως έχουμε μυστικό εισόδημα όπως είπε ο Άδωνης Γεωργιάδης και το κρύβουμε ; Αν έχουμε μυστικό εισόδημα καλέσαμε τον Γεωργιάδη να τα μοιραστούμε και να εγκαταλείψει την πολιτική.

Τέλος, δείξτε λίγη προσοχή τι ισχύει στον Δήμο Γλυφάδας: Οι εξυπηρετούμενοι δημάρχου και αιρετών , που ''μάσησαν'' και ''μασάνε'' το δημοτικό χρήμα με συμβάσεις , απ' ευθείας αναθέσεις, πανηγύρια , εκδηλώσεις , κ.α. , έλαβαν και την επιδότηση 800 ευρώ από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Προφανώς δαύτοι αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα επί του παρόντος , και σε καμία περίπτωση οι μακροχρόνια άνεργοι , και άλλωστε βρισκόμαστε στην Ελλάδα που με πανομοιότυπο τρόπο έχουμε διαπιστώσει ότι σκέπτονται και λειτούργησαν άπαντες. 

Έχουμε χαρακτηριστικές περιπτώσεις σε τοπικό επίπεδο, δεξιά - αριστερά των ''καρεκλάτων'' με τους παχυλούς μισθούς οι οποίοι ''αντιμετώπιζαν το μεγαλύτερο πρόβλημα'' , οι οποίοι σήμερα διαθέτουν την ''καβάτζα'' εκατοντάδων χιλιάδων, και στον αντίποδα τα τσιράκια τους χωρίς συνείδηση. 

Είμαστε πεπεισμένοι πλέον ότι υφίσταται σκοπιμότητα. Εσείς ; Όταν κάποιοι επιλέγουν να πατήσουν πάνω στους περισσότερο πληττόμενους πρέπει εν συνεχεία να τσαλαπατηθούν από την κοινωνία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέες κατηγορίες δικαιούχων των 800 ευρώ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">