ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Εγκαίνια παιδικής χαράς

Οι Τερψιθιώτες θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί στα εγκαίνια της νέας παιδικής χαράς το Σάββατο 4 Απριλίου 2020 στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως , ( Ελευθέρου Ανθρώπου, Ήβης, και Κριμαίας ).

Τα χαρακτηριστικά της νέας παιδικής χαράς


- Στην παιδική χαρά της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως δεσπόζει ένα ξύλινο κάστρο , φασόν με αυτό της πλατείας Καραϊσκάκη , με πολλές εισόδους και εξόδους. 
- Οι γονείς την ώρα που τα παιδιά τους παίζουν θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν χρήσης  wifi , το οποίο πιστώθηκε όμως δεν λειτουργεί.
- Για την παιδική χαρά τηρήθηκαν όλες οι προϋποθέσεις ασφάλειας καθώς χρησιμοποιήθηκαν ''υλικά υψηλών προδιαγραφών'' ώστε να μπουκώνονται από το δημοτικό χρήμα ο ίδιοι ημέτεροι
- Ο φωτισμός είναι οικολογικός, και πληρώνεται από το σύνολο.
- Το πλαστικό χορτάρι είναι τελευταίας γενιάς και έγινε ειδική παραγγελία αποκλειστικά για τη Γλυφάδα, διότι ο δήμαρχος επικροτεί τα πάσης φύσεως πλαστικά αντί του αληθινού γκαζόν.


Όπως δήλωσε ο ξενόφερτος δήμαρχος Γλυφάδας , Γ. Παπανικολάου, μέχρι τη λήξη την νέας θητείας του, 2019 - 2023 , η πόλη μας θα γεμίσει από παιδικές χαρές φασόν της πλατείας Καραϊσκάκη.

Παράλληλα δήλωσε ότι αποτελούσε παιδικό του όνειρο να έχει μια πόλη γεμάτη με παιδικές χαρές , διότι γεννήθηκε στον Πειραιά και εκεί δεν υπήρχαν σύγχρονες παιδικές χαρές , υπήρχε διευρυμένη φτώχεια, άλλωστε γι' αυτό εγκατέλειψαν τον Πειραιά οικογενειακός ώστε να έρθουν στην Γλυφάδα.

Τέλος, καλεί τους Τερψιθιώτες να τιμήσουν με την παρουσία τους το Σάββατο 4 Απριλίου 2020  τα εγκαίνια της παιδικής χαράς , λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα λόγω κορωναϊού , με χρήση πλαστικών γαντιών και μάσκας.

Επισήμανση του Γλυφάδα Web: Όταν μια δημοτική αρχή και ένας δήμαρχος στρέφεται κατά της εντολής χιλιάδων δημοτών , για το ένα (1) , και δίνει έμφαση στην κατασκευή πλειάδας φασόν παιδικών χαρών και παιδικών σταθμών , κάποια στιγμή τυχαία (?) έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και της κρίσεως.

Δήμαρχε επί του παρόντος , και για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η κρίση του κορωναϊού , αυταπόδεικτα όλα όσα υλοποίησες με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου των συμπολιτών μας είναι ΑΧΡΗΣΤΑ.

Στον αντίποδα , το ένα (1) όλων των δημοτών, με ΕΝΤΟΛΗ πέραν των 4.500 χιλιάδων κατοίκων , το οποίο επί πέντε και πλέον χρόνια δεν υλοποιήθηκε , αποδεικνύοντας ότι καταλύεται στην πράξη την δημοκρατία προς χάριν έτερων ξενόφερτων ημετέρων, εξυπηρετούμενων, κ.α., όπως είσαι και ο ίδιος , θα ήταν πολύτιμο επί του παρόντος.

Έχει ο καιρός γυρίσματα , και στο εγγύς μέλλον θα έχει περισσότερα . . . 

Καλή Πρωταπριλιά , και να θυμάστε διότι εμείς μόνο την πρωταπριλιά λέμε ψέμματα: Το μόνο που θα μείνει στο τέλος είναι η παλιανθρωπιά σας. 

Το αναφέρουμε διότι όπως διαπιστώσαμε,  προφητικά , η δημοτική αρχή επέλεξε σε ένα σημείο της πλατείας, στο οποίο δεν υπήρχαν φυτά , να τοποθετήσει φυτά υψηλού μεγέθους , ώστε να ''κρύψει'' τα γραφεία υποψήφιας αριστερής τοπικής παρατάξεως , η οποία ενοικιάζει τέως γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. 

Τίθεται το ερώτημα: Αν σήμερα , αντί των γραφείων αριστερής παράταξης , ευρίσκετο το γραφείο της ΝΔ , θα τοποθετούσαν τα φυτά ώστε οι επισκέπτες της πλατείας να μην έχουν οπτική με το γραφείο της παρατάξεως στην οποία ανήκουν οι διοικούντες ;  Άλλωστε, όπως γνωρίζεται, σε αυτό το σημείο της πλατείας επί δεκαετίες δεν υπήρχαν φυτά. 

Δήμαρχε γιατί τους ''κρύβεις'' ; Τους ''κρύβεις'' ώστε να φαίνεσαι αποκλειστικά ο ίδιος - με τοποθέτηση ταμπέλας επί της πλατείας με το ονοματεπώνυμό σου - ενώ χρησιμοποιείς τα χρήματα του συνόλου ;

Επίσης, πότε θα ανοίξετε την πόρτα της πλατείας Καραϊσκάκη ; Γιατί παραμένει κλειστή έπειτα της παιδικής χαράς η μια πόρτα ; Είναι αλήθεια, η αποτελεί fake news ότι όταν λειτουργούσε η παιδική χαρά έχετε μόνο την μια πόρτα ανοικτή ώστε ο κόσμος αναγκαστικά να περνά από την εκκλησία ; 

Επί δεκαετίες υπάρξεως της πλατείας , αρχικά ήταν ανοικτή χωρίς κιγκλιδώματα, και εν συνεχεία τοποθέτησης κάγκελου λειτουργούσαν καθημερινά και οι δυο πόρτες. Μήπως , αυταπόδεικτα, και σε αυτήν την περίπτωση ''κρύβετε'' ορισμένους επιχειρηματίες από τους επισκέπτες της πλατείας με απόρροια να κερδίζουν έτεροι οι οποίοι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση της μιας εισόδου ; ( Είναι γνωστό ότι η πλειονότητα χρησιμοποιεί συνήθως οτιδήποτε είναι πιο κοντά.)

Εμείς κρίνουμε ότι είναι αδικία και λογίζεται παλιανθρωπιά , αντί του συνόλου , να ευνοούνται επιλεκτικά ορισμένοι , ( όποιοι και να είναι ), δια μέσω όσων εφαρμόζουν οι διοικούντες. Εσείς τι θεωρείται ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Εγκαίνια παιδικής χαράς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">