ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αιδώς αργείοι για κυβέρνηση - αντιπολίτευση

Αιδώς αργείοι για κυβέρνηση - αντιπολίτευση «Ντροπή Αργείοι, το μόνο βέβαιο που τώρα μας περιμένει είναι να χαθούμε», ενώ Μητσοτάκης - Τσίπρας συναγωνίζονται να καλύψουν αποκλειστικά τους επιχειρηματίες.

Γλυφάδα web

Είναι σαφές , βλέποντας τα μέτρα και τις ανακοινώσεις κυβέρνησης - αντιπολίτευσης ότι η έμφασή τους είναι οι επιχειρηματίες , σε μια χώρα 10.000.000 εκ. πολιτών , που τουλάχιστον τα 9.000.000  εκ. δεν επιχειρούν.

Αν εξαιρέσουμε τους δημοσίους υπαλλήλους , τους συνταξιούχους, και τα ανήλικα παιδιά, μένουν περίπου 5.000.000 εκ. πολιτών στον ''αέρα'' χωρίς καμία μέριμνα.

Οι επιχειρήσεις , σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις , θα επιδοτηθούν αν διαθέτουν μέχρι και 20 εργαζομένους. Παράλληλα θα επιδοτηθούν και αυτοαπασχολούμενοι επιχειρηματίες.

Τουλάχιστον 300.000 χιλιάδες μακροχρόνια άνεργοι δεν επιδοτούνται, ενώ επιδοτούνται ορισμένοι εργαζόμενοι και επιχειρήσεις - συγκεκριμένου χαρακτήρα - χωρίς να έχει μεταβληθεί το ελάχιστο στα έσοδά τους.

Εμείς προσωπικά δεν διαθέτουμε επιχείρηση  , και δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε , δεδομένου ότι έχουμε μια εντολή από χιλιάδες συμπολίτες μας την οποία δεν τήρησε η νεοδημοκρατική οργάνωση που διοικεί το δήμο Γλυφάδας.

Ο Δήμος Γλυφάδας αποτελεί διαχρονικά μια κερδοφόρα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας , για το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, ελάχιστα τον ΣΥΡΙΖΑ  και έτερα κόμματα , ( χωρίς μεταβολές σε περιόδους μνημονίων, και κρίσεων ), και μάλιστα τα έσοδά της δεν καταλήγουν αποκλειστικά σε στελέχη των προαναφερόμενων κομμάτων, ( ορισμένων, όχι όλων ), καταλήγουν και σε χιλιάδες ημετέρους των εκάστοτε διοικούντων.

Με βασικό δεδομένο τα προαναφερόμενα , ( το θέατρο σκιών που διαδραματίζεται για πολλοστή φορά εις βάρος της ζωής μας ), να είστε βέβαιοι ''δεξιά - αριστερά'' ότι το 2023 , και οι μεν και οι δε , θα αποτελείται παρελθόν για το Δήμο Γλυφάδας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2023

Υ.Γ: Το ζήτημα είναι ηθικό και πολιτικό, δεν είναι οικονομικό. Προσωπικά μπορώ να στερηθώ τα πάντα, και να διαβιώσω, όμως το γεγονός τη χώρα μου να την κυβερνούν ''κόκκινοι - γαλάζιοι'' χωρίς ισοπολιτεία με εξεγείρει.

# Οι επιχειρηματίες θα επιδοτηθούν με 800 ευρώ, οι επιστήμονες με 600 ευρώ, μια μερίδα ανέργων με 400 ευρώ, έτεροι με 200 ευρώ , και εκατοντάδες χιλιάδες με ΤΙΠΟΤΑ, άρα κουτσή δημοκρατία. ( Υπογράψατε μνημόνια, και μέσα στον Απρίλη το τελευταίο, ''μαξιλάρι'' είχατε διαθέσιμο, άρα τι σας αποτρέπει να προκύψει μια ενιαία πολιτική για το σύνολο ; ) 

# Ο επιχειρηματίας ο οποίος είχε μηνιαία έσοδα 20.000 - 30.000 χιλ. ευρώ κάθε μήνα θα κάνει πανηγυρισμούς με τα 800 ευρώ ; ( Μπορούσατε θα θεσπίσετε ένα πλαφόν 500 ευρώ για το σύνολο. )






  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αιδώς αργείοι για κυβέρνηση - αντιπολίτευση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">