ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η ζωή μας αλλάζει με έργα

Όπως όλα δείχνουν για πολλοστή φορά στον Δήμο Γλυφάδας τα χώματα ευημερούν και οι δημότες δυστυχούν.

Όταν το βασικό μοντέλο , το οποίο έχει ισχύσει στον παραλιακό δήμο των νοτίων προαστίων , είναι η διαιώνιση του παλαιολιθικού μοντέλου κλακαδόρων , καθώς επίσης , όσων ρίχνουν στις τσέπες χρήματα των Γλυφαδιωτών σε αδιαφανές καθεστώς έστω και ένας πρέπει να επισημαίνει την πραγματικότητα.

Γράφει ο Γ.Κ
glyfadaweb.gr

Για εμάς δεν λογίζεται τοπικός τύπος και δημοσιογραφία , συγκεκριμένα άτομα , τα οποία έχουν επιλέξει να διαδραματίζουν ρόλο κλακαδόρων με το αζημίωτο , και να αναδημοσιοποιούν τα δελτία τύπου του δήμου , χωρίς άποψη , κρίση , και κυρίως χωρίς να ασκούν λειτούργημα σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας.

Συγκεκριμένα: Έχοντας το βασικό δεδομένο της δημοσιοποίησης των δελτίων τύπου στη σελίδα του κάθε δήμου , και την δυνατότητα κάθε δημότης - δημότισσα να επισκεφτεί τη σελίδα του δήμου , και να ενημερωθεί σχετικά με τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις , και κυρίως στην σημερινή εποχή που η πλειονότητα διαθέτει κινητά τηλέφωνα, wifi, λάπτοπ, pc, κ.α., τι υπηρεσία λογίζεται η αναπαραγωγή δελτίων τύπου σε ορισμένες σελίδες ;

Τι είναι εύκολο - τι είναι δύσκολο

Εμείς δεν αναπαράγουμε τα δελτία τύπου του Δήμου , αν και μας αποστέλλονται , διότι έχουμε επιλέξει να μην ζούμε παρασιτικά με χρήματα του συνόλου των δημοτών τα οποία καταλήγουν σε πλειάδα αναπαραγωγέων δελτίων τύπου, και αντιθέτως να ασκούμε το λειτούργημα της άσκησης κριτικής έναντι της κάθε δημοτικής αρχής.

Η ζωή μας αλλάζει με έργα

Μέτρα ανακούφισης για όλες τις επιχειρήσεις εστίασης στη Γλυφάδα:
50% μείωση τελών για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων για το προσεχές διάστημα, 100% απαλλαγή για το προηγούμενο διάστημα που παρέμειναν κλειστές.
Η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα πλησιάζει. Οι επιχειρήσεις εστίασης (εστιατόρια, καφέ, κλπ.) θα αργήσουν πολύ να επιστρέψουν στην πλήρη κανονικότητα, όπως ακριβώς δηλαδή λειτουργούσαν μέχρι τον Φεβρουάριο.
Είμαστε δίπλα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες της πόλης μας, που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση αυτή.

Αυτά ανέφερε στα δελτία τύπου που αναπαράγονται κατά κόρον ο δήμαρχός σας, και δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα:

Για πολλοστή φορά στα χρονικά της αυτοδιοίκησης στο τόπο μας εμπαίζεται το κοινωνικό σύνολο, και δεν κρίνουμε κάποια διαφορά απ' όσα εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση του κορωναϊού αποκλειστικά οι επιχειρηματίες κατά τον δήμαρχό σας , όμως δεν δοκιμάζονται σκληρά συνολικά οι συμπολίτες μας.

Κυρίως δεν πρέπει να δοκιμάστηκαν σκληρά όλη την συγκεκριμένη περίοδο οι μη επιδοτούμενοι κυβέρνησης και δήμου Γλυφάδας , όπως και όσοι / ες έχουν νοσήσει από κορωναϊό.

Υποφέρουν περισσότερο οι επιχειρηματίες λόγω κορωναϊού αντί για όσους έχουν νοσήσει η βρίσκονται στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες = υποψήφιοι/ες να νοσήσουν ! Τα συμπεράσματα δικά σας γιατί δεν υπάρχει καμία μέριμνα απο τη πλευρά κυβέρνησης και Ο.Τ.Α.

Μπαράζ έργων στη Γλυφάδα κατά το δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου

Δεν σταματήσαμε ούτε λεπτό: Όλο το Μάρτιο και τον Απρίλιο – τηρώντας φυσικά κατά γράμμα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας – κάνουμε εργασίες ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού. Μονώσεις, ελαιοχρωματισμοί, ανακατασκευές γηπέδων, υδραυλικές εργασίες, επισκευές αποδυτηρίων κι ένα σωρό ακόμα μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: “Η ζωή μας αλλάζει με έργα – και αυτή είναι η δική μας κανονικότητα! Συνεχίζουμε”

Τα ντουβάρια - τα μπετόν - και τα χώματα ευημερούν οι δημότες δυστυχούν 

Δεδομένου ότι έχουμε γίνει συνολικά μάρτυρες ότι γίνονται μια σειρά παρεμβάσεων υλιστικού χαρακτήρα με τα χρήματα του συνόλου των δημοτών, πλακοστρώσεις, πεζοδρομήσεις, κ.α.,  τα χώματα ευημερούν οι δημότες δυστυχούν.

Δεδομένης της δήλωσης  '' Η ζωή μας αλλάζει με έργα '' εμείς προσωπικά επί πέντε ολόκληρα χρόνια που δεν έχει ισχύσει η εντολή χιλιάδων συμπολιτών μας δεν έχουμε δει όχι έργο ούτε μακέτα από τη πλευρά της δημοτικής αρχής.
Αν αλλάζει η ζωή μας με έργα κ. Παπανικολάου να τα δούμε εμπράκτως και επι παντός επιστητού. Γιατί δεν τα είδαμε ; Γιατί έχουμε μείνει πιο πίσω ακόμα και από την περιφέρεια και τα χωριά ; 

Ένα χρόνο που λειτουργήσαμε πιλοτικά Ραδιοφωνικά - ως δείγμα γραφής - μας στήριξε ο Δήμος Γλυφάδας ; 

Μήπως ορισμένοι χρηματοδότησαν κάποιον να λειτουργήσει στη συχνότητα ώστε να πάψει η λειτουργία μας , και στην περιοχή μας να μην λειτουργεί τίποτα , ενώ από την άλλη πλευρά του Ν.Αττικής να λειτουργούν τουλάχιστον 800 σταθμοί ;
Ως κάτοικοι Γλυφάδας το βρίσκεται ορθό ; 

ΚΟΥΙΖ για εύκολους λύτες: Κάτι είναι απόλυτα λάθος στη μια πλευρά του Νομού  Αττικής , γνωρίζεται τι είναι ;

Υ.Γ: Εμείς δώσαμε δείγματα γραφής και διαθέτουμε την τεχνογνωσία καθώς και μια σειρά από εξοπλισμούς. Δώστε και εσείς τώρα ''δείγματα γραφής'' ώστε να καλυφθεί η εντολή χιλιάδων κατοίκων, και επιτέλους η περιοχή μας να αποκτήσει αμεσότητα, πολυφωνία, και ένα μέσο όλων των δημοτών. 

Άλλωστε ο Δήμος Γλυφάδας είναι επιχείρηση , ενώ εμείς δεν επιθυμούμε μια δική μας ιδιωτική επιχείρηση , αντιθέτως πρεσβεύουμε το δήμο των δημοτών και όχι των ενδιάμεσων ιδιωτών.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η ζωή μας αλλάζει με έργα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">