ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δήμαρχε δεν ντρέπεσαι ;

Για πολλοστή φορά θαυμάστε τα δημόσια ψεύδη του δημάρχου επιλεκτικών εξυπηρετήσεων Γ. Παπανικολάου.

1) Το έχουμε πει: Σε όλη αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να στηρίξουμε κάθε συμπολίτη μας.

2) Σε ύψη ρεκόρ έφθασε η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πολιτών από τον Δήμο Γλυφάδας. Περισσότερες από 3.000 αιτήματα και υποθέσεις διεκπεραιώθηκαν ηλεκτρονικά το Μάρτιο ! 

Όπως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο ''βασιλιάς είναι γυμνός'' , και καταφανώς δεν υπάρχει ενδεχόμενο να το διαψεύσει κανείς.




Δήμαρχε δεν ντρέπεσαι ; Μια πόλη ένας Δήμαρχος. Εσείς τι ακολουθείται ; Μια πόλη , ένα μέσο όλων των δημοτών. Εσείς τι ακολουθείται ; 

Πέντε ολόκληρα χρόνια παράνομα ανανέωσες επανειλημμένα τις συμβάσεις σε ημέτερους και αυλοκόλακες , παράνομα έκανες προσλήψεις σε αποτυχόντες των εκλογών, επιλεκτικά εξυπηρέτησες τους συγγενείς υπαλλήλων του δήμου και ψηφοφόρων της ΝΔ, πίστωσες εκατοντάδες χιλιάδες για συμβάσεις σε συγγενείς σου , και ακόμα και σήμερα, σε αυτή την πραγματικά ιδιάζουσα περίσταση , ψεύδεσαι δημόσια.

Αν λοιπόν εξυπηρέτησε ο Δήμος Γλυφάδας , μόνο τον Μάρτιο 3.000 συμπολίτες μας, είναι αυταπόδεικτο δήμαρχε πόσους έτερους ''εξυπηρέτησες'' προσωπικά.

Γ. Παπανικολάου πιστεύεις ότι έχοντας μια ντουζίνα 'τσουτσέκια' , χρηματισμένα στη ζούλα ώστε να εξυπηρετούν τις βλέψεις και τα προσωπικά σου συμφέροντα , θα πείσεις το κοινωνικό σύνολο , η αποκλειστικά τα ''πρόβατα'' του κοπαδιού των ημέτερων, οι οποίοι/ες για λόγους ιδιοτέλειας συμμετάσχουν στην ''παράσταση''  την οποία πληρώνει εν αγνοία του το σύνολο ;

Στο δια ταύτα: Δεδομένου ότι ''εξυπηρετήσατε'' πλειάδα δημοτών , για πάσης φύσεως ζητήματα , σας καλούμε δημόσια να παρέχετε στους συμπολίτες μας ποια είναι τα πεπραγμένα σας για την ΕΝΤΟΛΗ 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας.

Τέλος, με βασικό δεδομένο όλες τις εξυπηρετήσεις πέντε ετών, και κυρίως σε όσους συντελούν επιλεκτικά στην συστημική προπαγάνδα , διότι για την δημοσιογραφία είναι παντελώς ακατάλληλοι , σας καλούμε δημόσια να παρέχετε στους συμπολίτες μας ποια είναι τα πεπραγμένα σας στις δικές μας αιτήσεις.

Διαδικτυακοί κλακαδόροι

Στη σημερινή πραγματικότητα πλειάδα ατόμων επιλέγουν να γίνουν οι διαδικτυακοί κλακαδόροι , ενώ το ορθό είναι με τα χρήματα του συνόλου , ένα μέσο όλων των δημοτών στον Ο.Τ.Α. , όπως ισχύει στο Δήμο Αθηναίων , κ.α. για πλήρη κάλυψη της καθημερινής ενημέρωσης . ( Αυτό παρείχε εντολή η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας και δεν τηρήθηκε μέχρι σήμερα. )

Εμείς δεν αναρτούμε κάθε μήνα πλειάδα δελτίων τύπου και ανακοινώσεων τα οποία έρχονται από το δήμο Γλυφάδας , υπουργούς της κυβερνήσεως , βουλευτές όλων των κομμάτων , δημοτικές παρατάξεις , από φορείς , συλλόγους , από την περιφέρεια , κ.α.

Πότε θα προκύψει ομαλότητα και κανονικότητα κύριε Δήμαρχε Γλυφάδας ; Γνωρίζεις ότι επί πέντε ολόκληρα χρόνια δεν υφίσταται αναλογικότητα και υποτυπώδης κάλυψη της ενημέρωσης στο δήμο Γλυφάδας. 

Το ''σύστημα'' το οποίο ακολουθείται υποβαθμίζει τη πόλη μας, και σ'αυτό είστε υπεύθυνος εσείς. Ο πήχης καθορίζεται από την τήρηση της εντολής των δημοτών από τη πλευρά του δημάρχου.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 2020

Υ.Γ: Δήμαρχε δεν ντρέπεσαι ; ( Γνωρίζεις, όπως και πλειάδα συμπολιτών μας, ότι παρασιτικά διαβιούντες και αυλοκόλακες δεν υπάρχει ενδεχόμενο να γίνουμε , σε αντιδιαστολή πολλών άλλων , καθώς επίσης , ασκώντας πραγματικά το λειτούργημα της δημοσιογραφίας ότι έχουμε να πούμε εμφανίζεται ΔΗΜΟΣΙΑ , και σε καμία περίπτωση δεν ακολουθούμε τις τακτικές όσων μουλωχτών εξυπηρέτησες κεκλεισμένων των θυρών και εν αγνοία των Γλυφαδιωτών.)

* Πιστεύουμε ότι αδικούμε τον Πινόκιο , ταυτίζοντας τον με επαγγελματία της πολιτικής, όμως ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή λόγω των δρώμενων ενδεχομένως μπορεί να τηρηθούν τα αυτονόητα για τη πόλη μας όπως τις αξίζει.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δήμαρχε δεν ντρέπεσαι ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">