ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι κυβερνώντες για άλλους φροντίζουν και από άλλους περιμένουν

Οι κυβερνώντες εφαρμόζουν μια σειρά μέτρα οικονομικής στήριξης, αποζημίωσης ειδικού σκοπού, και έκτακτων επιδομάτων για τη στήριξη μιας σειράς εργαζομένων , δεδομένων των συνεπειών του κορωναϊού, στα οποία εμείς δεν συμπεριλαμβανόμαστε.

Με βασικό δεδομένο 1,5 εκατομμύριο δικαιούχων, στους οποίους εμείς δεν ανήκουμε, θεωρούμε ορθό οι κυβερνώντες να επικοινωνούν με τους δικαιούχους για οποίους επέδειξαν μέριμνα ώστε να τους προωθήσουν τα δελτία τύπου, και τις ανακοινώσεις τους. 

Εμείς δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσουμε απολύτως τίποτα , από το σύνολο δελτίων τύπου και ανακοινώσεων τα οποία έχουν φτάσει ηλεκτρονικά στο Email του Γλυφάδα web.

Όταν τις συνέπειες του κορωναϊού θα τις πληρώσουν συνολικά οι φορολογούμενοι πολίτες , όπως και τις εφαρμοζόμενες πολιτικές της κυβέρνησης , οι κυβερνώντες οφείλουν τήρηση της ισοπολιτείας.

Είναι ξεκάθαρο ότι τα μέτρα οικονομικής στήριξης, αποζημίωσης ειδικού σκοπού, και έκτακτων επιδομάτων, θα τα πληρώσει ΣΥΝΟΛΙΚΑ ο Ελληνικός λαός , άρα οι πολιτικές έπρεπε να είναι ενιαίες για το σύνολο, όπως ενιαίες είναι στις υποχρεώσεις καταβολής από τις οποίες δεν εξαιρείται κανείς.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 2020

Υ.Γ: Έπειτα από όσα αποφάσισε η κυβέρνηση δικαιούχοι είναι χιλιάδες οι οποίοι κάθονται ξάπλα στον καναπέ πίνοντας μπύρες. Σε αυτούς να στείλετε τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις σας.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι κυβερνώντες για άλλους φροντίζουν και από άλλους περιμένουν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">