ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό: Ο αναβάτης να επιστρέψει άμεσα στο σπίτι του

Ο αναβάτης του Ελληνικού, επί δεκαετίες αποτελούσε ένα τοπικό τοπόσημο - σημείο αναφοράς - για όσους επισκεπτόντουσαν τον αερολιμένα του Ελληνικού.

Ο αναβάτης στεκόταν στην είσοδο του Δυτικού Αερολιμένα, και παρέμεινε για χρόνια ακόμα και όταν το Αεροδρόμιο σταμάτησε να λειτουργεί.

Ετεροχρονισμένα , κάτω από άγνωστες συνθήκες - και εντελώς αυθαίρετα - ο αναβάτης μεταφέρθηκε στην είσοδο της Ηλιουπόλεως , απέναντι από το μετρό της Ηλιούπολης.

Ποιοι αχαρακτήριστοι αποφάσισαν ένα χαρακτηριστικό τοπικό έργο τέχνης , το οποίο κοσμούσε τον αερολιμένα του Ελληνικού να βρεθεί στην Ηλιούπολη , δεν το έχουμε διασταυρώσει ακόμα , όμως αποτελεί αξιοπερίεργη ενέργεια.


Στη συνέχεια , επίσης κάτω από άγνωστες συνθήκες , ο αναβάτης πλέον σε κακή κατάσταση τοποθετήθηκε ξανά στον δυτικό αερολιμένα.

Έπειτα από τρία - τέσσερα χρόνια , αυτή τη φορά επί διοικήσεως Γιάννη Κωνσταντάτου , αγνοείται η τύχη του αναβάτη , ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πεταμένος κάπου στην περιοχή της Βάρης.  

Δεν γνωρίζουμε ποιοι αποφασίζουν την ''μετανάστευση'' του αναβάτη από το Ελληνικό σε έτερους δήμους των Νοτίων προαστίων Αττικής , γνωρίζουμε όμως ότι αποτελεί πάγιο αίτημα των δημοτών του Ελληνικού ο αναβάτης να επιστρέψει στο σπίτι του.

Τέλος , δεδομένης της αξιώσεως από τη πλευρά των δημοτών Ελληνικού ο αναβάτης να επιστρέψει άμεσα στο σπίτι του , να συντηρηθεί - αναπαλαιωθεί - και να επανατοποθετηθεί στον χώρο που ανήκει , θέλουμε να θέσουμε δημόσια κάποια  ερωτήματα στην δημοτική αρχή του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης:

Ο αναβάτης πως μεταφέρθηκε, από ποιους , και πως βρέθηκε στον Δήμο Βάρης ;

Κύριε Δήμαρχε τι προτίθεστε να  κάνετε αναφορικά με τον αναβάτη ;


Ο αναβάτης να επιστρέψει εκεί που ανήκει - στο ''σπίτι'' του , και το σπίτι του είναι το Ελληνικό.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό: Ο αναβάτης να επιστρέψει άμεσα στο σπίτι του Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb