ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παππάς: Σε ποιες τσέπες πήγαν τα 2,6 εκατ. ευρώ - Πέτσας: Να διαγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Νίκο Παππά

«Ο Σάμπυ Μιωνής, με αντάλλαγμα μάλλον τη Λάρκο, παίζει το άθλιο παιχνίδι της ΝΔ και του ίδιου του κ. Σαμαρά», κατήγγειλε ο Νίκος Παππάς που κατηγόρησε τον επιχειρηματία για επιλεκτική απομαγνητοφώνηση της παρανόμως καταγεγραμμένης ιδιωτικής τους συνομιλίας, με βίαιη διαστρέβλωση των λεγομένων μου.

Ο Νίκος Παππάς είπε ακόμη ότι «οι αναφορές σε «ατζέντα», πληροφορίες για κάποιους που «κάνουν δουλειές», προφανώς και δεν έχουν αφορούν τον κ. Παπαγγελόπουλο. Αφορούν τον κ. Σαμαρά και την παρέα του, τον κ. Μιωνή και τον κ. Παπασταύρου, που με διάφορα κόλπα έβγαζαν λεφτά από τότε». 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η εν λόγω συνάντηση ήταν σε γνώση του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς απάντησε: «Όχι, βέβαια».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του Νίκου Παππά:

«Την ώρα που αποδεικνύεται ότι:

- Ο κ. Παπασταύρου, στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, έλαβε 2,6 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ.

- Ο σύζυγος της πρώην εισαγγελέως Διαφοράς, κυρίας Ράικου, ζημίωσε το δημόσιο με 1,7 εκατ. ευρώ μόνο για το έτος 2018.

Ο Σάμπυ Μιωνής, με αντάλλαγμα μάλλον τη Λάρκο, παίζει το άθλιο παιχνίδι της ΝΔ και του ίδιου του κ. Σαμαρά.

Προσκομίζει την επιλεκτική απομαγνητοφώνηση μιας παράνομης καταγραφής ιδιωτικής μας συνομιλίας, επιχειρώντας τη βίαιη διαστρέβλωση των λεγομένων μου.

Με μεθόδους κοπτοραπτικής, δηλαδή με αποσιωπητικά - γιατί άραγε;- στα επίμαχα σημεία και με δήθεν ακατάληπτες λέξεις επίσης στα επίμαχα σημεία, παραποιεί το νόημα του διαλόγου.

Οι αναφορές σε «ατζέντα», πληροφορίες για κάποιους που «κάνουν δουλειές», προφανώς και δεν έχουν αφορούν τον κ. Παπαγγελόπουλο. Αφορούν τον κ. Σαμαρά και την παρέα του, τον κ. Μιωνή και τον κ. Παπασταύρου, που με διάφορα κόλπα έβγαζαν λεφτά από τότε.

Οι μαφιόζικες μέθοδοι όμως θα αποκαλυφθούν. Και η αλήθεια θα λάμψει.

Ήρθε η ώρα, ο κ. Σαμαράς, η προσωποποίηση της πολιτικής δειλίας, να εμφανιστεί στην Επιτροπή εάν στοιχειωδώς έχει τα «κότσια» και μέσω δημόσιου βήματος να εξηγήσει:

· Τι έγινε με τα 2,6 εκατ. ευρώ.

· Τι ζητούσε επίμονα από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τον οποίο κάλεσε και δέχθηκε στο σπίτι του.

· Γιατί τρέμει σαν τον ψάρι την κατ' αντιπαράσταση εξέταση με τον κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

· Γιατί πίεζε τον κ. Φιλιππάκη να μην γράφει για τους Μιωνή και Παπασταύρου και τι εννοούσε λέγοντας ότι «αυτά τα παιδιά έχουν βοηθήσει τη ΝΔ».

· Γιατί το 2013 μεσολάβησε για να υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ Μιωνή και Φιλιππάκη;

Αλλά ήρθε η ώρα να μιλήσει και ο κ. Παπασταύρου.

Και να μας πει ποιανού χρήματα διαχειρίστηκε και σε ποιες τσέπες κατέληξαν τα 2,6 εκατ. ευρώ.

Η ΝΔ, κάθε φορά που πιάνεται με τη γίδα στην πλάτη, καταφεύγει σε μαφιόζικες μεθόδους.

Αλλά πρέπει να ξέρουν ότι όταν φωνάζει ο κλέφτης, δεν φοβάται ο νοικοκύρης».

Πέτσας: Να διαγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Νίκο Παππά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τη δημοσιοποίηση του ηχητικού ντοκουμέντου από τον Σάμπυ Μιωνή για τη συνομιλία που είχε με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά το 2016. 

Η ΝΔ μέσω δήλωσης του κυβερνητικού εκπροσώπου ζητεί από τον ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει άμεσα στη διαγραφή του Νίκου Παππά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του, ενώ ταυτόχρονα ζητεί απαντήσεις και από τον Αλέξη Τσίπρα.

Η δήλωση του κ. Στέλιου Πέτσα είναι η ακόλουθη: «24 ώρες μετά την αποκάλυψη ενός αδίστακτου παρακράτους επί των ημερών της διακυβέρνησής του ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να σιωπά. Τα ερωτήματα, όμως, είναι αμείλικτα. Γνώριζε την ύπαρξη παρακράτους ο κ. Τσίπρας; Αν ναι τι έκανε γι αυτό; 

Ενημερώθηκε από τον κ. Παππά τότε υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησής του και πιο στενό του συνεργάτη; Σε κάθε περίπτωση ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους κανόνες της Δημοκρατίας οφείλει να διαγράψει άμεσα τον κ. Παππά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό».

Σημείωση του Γ.Κ: Κύριε Πέτσα εμείς στο Δήμο Γλυφάδας ευελπιστούμε επί ημερών σας να μην δεχτείτε πρόταση του Δημάρχου Γλυφάδας, αναφορικά με ιδιοκτήτη site, στον οποίο γίνεται βασικός αρωγός, παράλληλα έτερων δημάρχων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παππάς: Σε ποιες τσέπες πήγαν τα 2,6 εκατ. ευρώ - Πέτσας: Να διαγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Νίκο Παππά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">