ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: 29 χρόνια εναλλαγής κομμάτων

Η δική μας άποψη για τους εκάστοτε διοικούντες του δήμου Γλυφάδας διαφέρει σε σχέση με ορισμένα δεσμευμένα άτομα , ( τα αποκαλούμε ''τσουτσέκια'' ), και κάθε λογής χρηματισμένους/ες , διορισμένους/ες , και εν γένει όσους/ες λόγω ενός χρηματικού αντιτίμου έχουν ξεπουλήσει τις αξίες τους , καθώς και την συνείδησή τους.

Με αφορμή σε λίγες ημέρες τα 29 χρόνια από την κατάθεση Αίτησης - πλήρους φακέλλου τον Ιούνιο του 1991 , με Αριθμό κατάθεσης στο Υπουργείο 13789/Ζ2/1125/28.06.91 για αδειοδότηση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM , ( την οποία ποτέ δεν μας χορήγησαν ) , έπειτα από δεκαετίες παρουσίας μας στα ερτζιανά , και τις διώξεις - κατασχέσεις που δεχτήκαμε στη συνέχεια δεδομένης της λαμογιάς αντί της εκπροσώπησης μας , την ίδια περίοδο που οι προαναφερόμενοι απολάμβαναν τα χρήματά μας σε επίπεδο Δήμου , σας καλούμε να αξιολογήσετε τους ''εκλεκτούς'' σας. 

Μια σοφή Ελληνική ρήση αναφέρει: Κύλησε το τέντζερης και βρήκε το καπάκι , και ομολογουμένως ισχύει με ορισμένους/ες σε τοπικό επίπεδο.

Κάθε μέρα που κυλάει τα λ@μόγι@ διαβιούν από τα χρήματά μας , ενώ η έμφασή τους παραμένει στο πελατειακό σύστημα , την επιλεκτική εύνοια , τα έργα βιτρίνας , καθώς και των αναπλάσεων , επίσης βιτρίνας σε κεντρικά σημεία, ενώ το ορθό σύστημα είναι: Ένα έργο ''βιτρίνας'' , δυο στα ενδότερα της πόλης , και τέσσερις αποκαταστάσεις στο έμψυχο υλικό , ασχέτως που ανήκουν ιδεολογικοπολιτικά , και αν ήταν ψηφοφόροι της διοικούσας παρατάξεως. Δεν είναι του παρόντος , όμως η ανισότητα δεν αφορά έναν δημότη, αφορά μεγάλο φάσμα της κοινωνίας μας.

Η καλή μέρα από το πρώϊ φαίνεται , και στη συγκεκριμένη περίπτωση των διοικούντων και λοιπών αιρετών κύλησαν περισσότερα από πέντε χρόνια έμφασης σε οτιδήποτε άσχετο και υλικό.

Το τσούρμο σε τοπικό επίπεδο είναι μεγάλο , και αποτελείται από κάθε λογής άτομα και κυρίως πλειάδα ''εθελοντών'' πάσης φύσεως οι οποίοι/ες εξυπηρετούνται αδιαλείπτως επί πέντε χρόνια , ώστε να μην αναφέρουμε και τα προηγούμενα 45 διοικητικών αρχών.

# Λέτε να βρεθεί και σήμερα γνωστός ''εκδότης'' - (τσουτσέκι) , το οποίο χρηματίζουν από τον Δήμο Γλυφάδας , και με οχετούς λάσπης, ύβρεων, καθώς και συκοφαντιών - ψευδών να επιχειρήσει να αποπροσανατολίσει με σχόλια του τύπου ''ο πειρατής που διατηρούσε ένα πειρατικό σταθμό'' ? 

Όπως γνωρίζεται οι ''πειρατικοί'' σταθμοί , οι οποίοι ποτέ δεν κατέθεσαν αιτήσεις αδειοδότησης λειτουργούν, και ουδέποτε επί σειρά ετών οργάνωσαν σε βάρος τους σειρά από διώξεις - κατασχέσεις. Εκτός αν δεν το γνωρίζει ο συκοφάντης οπαδός του Μητσοτάκη, ο οποίος είναι ο ίδιος πειρατής του διαδικτύου, και παριστάνει τον δημοσιογράφο. Δημοσιογράφος ο οποίος δεν γνωρίζει τι ισχύει σε τοπικό επίπεδο δεν λογίζεται δημοσιογράφος.

# Επίσης, ο οπαδός του Μητσοτάκη τον ψήφισε διότι πριν από δεκαετίες οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του πατέρα του , την οποία έχουν κορνιζάρει , και τον δίωξαν ; Αναλογιστείτε τι πάστας άτομα μπορεί να είναι ο ίδιος όσο και ο Μητσοτάκης του παρόντος, ( δεν εξαιρούμε τον Τσίπρα και όσους προηγήθηκαν),  όταν επί του ιδίου ζητήματος δεν υφίσταται το αντίστοιχο , διότι τον υποφαινόμενο τον δίωξαν πέραν της μιας φοράς , σε αντιδιαστολή με τον πατέρα του κ. Μητσοτάκη, και δεν γνωρίζουμε τι θεσμοθέτησε επί ένα χρόνο κυβερνήτης.

Πολιτικές διώξεις από τη δεκαετία του 70  

Μη μας πείτε ότι δεν ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΗ η δίωξή μας , κάθε φορά, γιατί τους πειρατές ποτέ δεν τους δίωξαν, ποτέ δεν οργάνωσαν δίωξη κατάσχεση νυχτιάτικα , στις 11 η ώρα τη νύχτα, και παρακολουθούμε πολλές δεκαετίες τα τοπικά δρώμενα.

Πολιτική ήταν η δίωξη εις βάρος μας , για όσα πρεσβεύουμε , κυρίως την ειλικρίνεια και την αλήθεια , σε μια κοινωνία που έχει αναγάγει τον συντηρητισμό και την υποκρισία σε κύριο ''ένδυμά'' της, ενώ ''μας σερβίρουν'' το πολίτευμα της Δημοκρατίας , το οποίο δεν μπορεί να υφίσταται χωρίς πλήρη και ελεύθερη έκφραση. Βέβαια, οι καταχραστές ακόμα και με το νέο νόμο της Κυβέρνησης της ΝΔ, εξαιρούνται από την τσιμπίδα της δικαιοσύνης.

* Συγχωρήστε μας το λεξιλόγιο, και παρεξηγήστε μας αντί να παρεξηγήσετε όσους και όσες δεν εκπροσωπούν το Δήμο, γιατί θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα λόγια μας σήμερα αν υπήρχαν εκπρόσωποι των δημοτών στα έδρανα του Δήμου Γλυφάδας. Δεν υπάρχουν εκπρόσωποι των δημοτών, σε τοπικό επίπεδο υφίστανται εξυπηρετητές κολλητών, παρατρεχάμενων, αυλικών, κολάκων, και λοιπών ''βρικολάκων'' ! 

Όταν οι αιρετοί δεν εκπροσωπούν δίκαια το Δήμο, υπάρχουν οι αποδείξεις , δεν αποτελεί κορυφαία ύβρη ; Ύβρις είναι ένα σχόλιο του τύπου '' λαμόγια'' η ''καθάρματα'' ? Θεωρούμε ότι η υποβάθμιση της νοημοσύνης των συμπολιτών μας δεν χρειάζεται. Όσοι επιλέγουν για δεύτερη συνεχή θητεία στα κοινά του δήμου Γλυφάδας άλλα να πράττουν δεξιά και άλλα αριστερά και στο κέντρο καθυβρίζουν με το χειρότερο τρόπο το σύνολο των κατοίκων.

* Έχουν να δηλώσουν οτιδήποτε , τόσο ο ίδιος , όσο και όσοι περιβάλλουν τον ξενόφερτο Δήμαρχο Γλυφάδας , οι οποίοι εμφανίστηκαν και πριν από ένα χρόνο ως τιμητές του διαφορετικού και επί ένα ολόκληρο χρόνο αγνοούμε την ύπαρξη τους ; Τι καινούργιο θα φέρνατε εσείς σε επίπεδο δήμου αν δεν είχε εκλεγεί ο τέως ευρωβουλευτής και στέλεχος της ΝΔ ; Είναι ηλίου φαεινότερον τι τελεί σε ισχύ με το σύνολο των εκλεγμένων.

Υ.Γ: Να αποσαφηνιστεί ότι το * ξενόφερτος έγκειται στην καθολική απουσία του στελέχους της ΝΔ , επί δεκαετίες , να βρίσκεται κοντά στην αυτοδιοίκηση, και τα τοπικά θέματα - ζητήματα. Ως ξενόφερτος από τις Βρυξέλλες , επί σειρά ετών μπορεί να έχει δώσει έμφαση στην ύλη και σε άσχετα ζητήματα , όμως για εμάς παραμένει ''ξενόφερτος'' με ότι συνεπάγεται αυτό.

Επισήμανση: Το 2005 έπειτα από σειρά αιτήσεων μας προς το κόμμα του εν λόγω δημάρχου Γλυφάδας , από το 2004 μέχρι το 2005 , αντί αρωγής δεχτήκαμε για πολλοστή φορά καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM. Ένα άτομο το οποίο δεν έχει αποκαταστήσει τουλάχιστον αυτό ως Δήμαρχος πλέον Γλυφάδας  , το οποίο ίσχυσε σε μια περίοδο που ο ίδιος ήταν στέλεχος της ΝΔ και δίπλα στον κ. Καραμανλή , για εμάς εξακολουθεί να παραμένει ''ξενόφερτος'' στη πόλη μας . Δεν δύναται να μας εξαγοράσει με υλιστικές δομές και αναπλάσεις διότι η ύλη δεν έχει καμία αξία για εμάς, η ύλη είναι αποκλειστικά ένα αξιοποιήσιμο εργαλείο.  Αξία δίνουμε αποκλειστικά σε οτιδήποτε έμψυχο , σε πλήρη αντιδιαστολή πλειάδας δημάρχων και αιρετών του δήμου οι οποίοι παρέλασαν επί δεκαετίες, και έχοντας ''δεσμεύσεις'' σε χιλιάδες ημέτερους και υποστηρικτές , παρέκαμψαν την ορθότητα του διοικητικού μοντέλου.

* Ακόμα και στις περιπτώσεις που γίνονται δημόσια μια σειρά από σχόλια η κριτική , εμπεριέχοντας ακόμα και ορισμένες ύβρεις , η έμφαση είναι το έμψυχο υλικό και κατά πόσον έχει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσει το ρου της ιστορίας , άρα την επόμενη φορά να έχουν καμφθεί οι οποίες αρνητικές αναφορές. 

Η ''αξία'' της ''ύλης'' κατά τον Γ.Κ

'' Φανταστείτε έναν προηγμένο πολιτισμό στο Άλφα του Κενταύρου , 4.367 έτη φωτός μακριά από εμάς , ο οποίος για τις ανάγκες του χρησιμοποιεί εξωτική ύλη , κατά πόσον θα μπορούσε να διαφθαρεί με εκατομμύρια ευρώ , μια ύλη η οποία για αυτούς είναι αποκλειστικά σκουπίδια ! '' 

«Η ηθική, η θρησκεία, η μεταφυσική και όλες οι υπόλοιπες ιδεολογίες και οι μορφές συνείδησης που αντιστοιχούν σε αυτές, δε διατηρούν πλέον την όψη της ανεξαρτησίας. Δεν έχουν ούτε ιστορία, ούτε εξέλιξη, αλλά οι άνθρωποι, αναπτύσσοντας την υλική τους παραγωγή και τις υλικές τους σχέσεις και συναλλαγές, αλλοιώνουν με αυτό το τρόπο την πραγματική τους ύπαρξη, τη σκέψη τους και τα προϊόντα της σκέψης τους. Δεν είναι η ζωή αυτή που προσδιορίζεται στη βάση της συνείδησης, αλλά η συνείδηση προσδιορίζεται από τη ζωή».

Καρλ Μαρξ 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: 29 χρόνια εναλλαγής κομμάτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">