ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ποιοι χρηματοδοτούν ίδρυση καναλιού στη Γλυφάδα ;

Ήδη βρέθηκαν οι εγκαταστάσεις στην οδό Βουλιαγμένης, στο Δήμο Γλυφάδας , όπου θα λειτουργήσει τηλεοπτικός σταθμός στα Νότια Προάστεια, από δημοσιογράφους - υπηρέτες των ξενόφερτων και των όμορων Δήμων, με τις ευλογίες όλων, σύμφωνα με στοιχεία που διαθέτει συμπολίτης μας δημοσιογράφος.

Αν όντως αληθεύει η πληροφορία , για τηλεοπτικό μέσο , ανακύπτουν ευθέως ορισμένα ζητήματα αναφορικά με το ρόλο του δημάρχου Γλυφάδας, καθώς και της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ. Αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ , ουδέν σχόλιον , διότι σύμφωνα όσων ακολούθησαν κατά των προτάσεων και των αιτήσεών μας , θα μείνουν αιώνια αντιπολίτευση.

Ειδικότερα, έχοντας το βασικό δεδομένο , πρώτον , οι προαναφερόμενοι να επιχειρούν μια δραστηριοποίηση σε ένα Δήμο ο οποίος δεν αποτελεί τη βάση τους , διότι ουδεμία σχέση έχουν ως κάτοικοι της πόλης μας , ( δεν είναι δημότες Γλυφάδας ) , καθώς επίσης , δεύτερον , τις υπονομεύσεις επί μια πενταετία του δημάρχου Γλυφάδας εις βάρος των αυτοχθόνων της πόλης μας , αναμένουμε τις ενέργειες της δημοτικής αρχής επί των αδειοδοτήσεων.

Λειτουργία καναλιού προαπαιτεί αδειοδοτήσεις από το Δήμο Γλυφάδας , και το Ε.Σ.Ρ. 

Αν όντως ο Δήμαρχος Γλυφάδας προβεί σε σειρά αδειοδοτήσεων σε άτομα τα οποία επιχειρούν δραστηριοποίηση στα ερτζιανά της περιοχής μας , ξεσκεπάζεται πλήρως , ως κάπηλος των κοινών του δήμου Γλυφάδας , και επιεικώς απαράδεκτος για το ρόλο του δημάρχου της πόλης μας.

Χρήματα των αιρετών του Δήμου Γλυφάδας καταλήγουν σε site δημοτών άλλων περιοχών

Στη συνέχεια δεν θα χωρούν αμφισβητήσεις αναφορικά με το ρόλο του εν λόγω στελέχους της ΝΔ , δημάρχου Γλυφάδας , και παράλληλα θα έχουν πλήρη στοιχεία οι συμπολίτες μας ότι επί μια πενταετία με τα χρήματα των συμπολιτών μας συντηρεί δημότες άλλων δήμων σε βάρος μας, και σε βάρος των προτάσεών και των αιτήσεών μας οι οποίες προηγούνται δεκαετίες χρονικά. Τόσο ''καλός'' δήμαρχος , όπως λένε ορισμένοι ; 

Προδοσία , ανευθυνότητα , δόλος , η απλά συμφέροντα ;

Αναμένουμε τις εξελίξεις , και θα σας περάσουμε περισσότερα. Εσείς , προς το παρόν , μπορείτε να κρίνετε αν οι προαναφερόμενες ενέργειες θα χαρακτηρίζονται ΠΡΟΔΟΣΙΑ με την σφραγίδα του Γιώργου Παπανικολάου, και αν θα δύναται έστω και ένας να θέσει δημόσια αμφισβήτηση.

Εντολή 4.500 χιλιάδων Γλυφαδιωτών για δημοτικό κανάλι - αχρωμάτιστο - ακομμάτιστο - όλων των δημοτών

Έχετε τη δυνατότητα να βρείτε , για όσους δεν θυμούνται , πρώτον , 4.500 χιλιάδες εντολή στις δημοτικές εκλογές , από τους δημότες Γλυφάδας για τοπικό κανάλι του Δήμου Γλυφάδας το οποίο θα λειτουργούσαν οι δημότες της πόλης μας καλύπτοντας δημοτικά συμβούλια , τοπικές συζητήσεις , εκδηλώσεις, κ.α., και δεύτερον, μια σειρά αιτήσεών μας τις οποίες υπονόμευσε ο δήμαρχος Γλυφάδας, άρα το θέμα θα έχει και δικαστική συνέχεια

Η ''συμβολή'' του Δήμου Γλυφάδας

Ειδικότερα, έχοντας και τα πειστήρια από δημόσια Νοσοκομεία , και τους διευθυντές δημόσιων νοσοκομείων , των επιπτώσεων στην υγεία μας από το 2014 μέχρι σήμερα , δεδομένου ότι δήμαρχος και αιρετοί δεν τήρησαν την εντολή 4.500 χιλιάδων Γλυφαδιωτών, ενώ εξυπηρετούσαν και εξυπηρετούν πλειάδα έτερων, και ασφαλώς υφίσταται δόλος. 

Οι ανατροπείς ''πετσόκοψαν'' έπειτα των εκλογών το προεκλογικό τους πρόγραμμα

Πραγματικά αποτελεί ντροπή , το γεγονός αλλοίωσης του προεκλογικού προγράμματος το οποίο ψήφισαν στις δημοτικές εκλογές πέραν των 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας, και δηλώνει ευθέως τη σχέση διαπλοκής ορισμένων δήθεν ''ανατροπέων'' και ''αριστερών'' με τη ΝΔ και τον Δήμαρχο. Ευτυχώς που είχαμε φωτοτυπήσει το προεκλογικό πρόγραμμα και διαθέτουμε δεκάδες μάρτυρες, τι ψήφισαν , και γιατί το ψήφισαν.

Μια σειρά καίρια ερωτήματα: 

1ον) Κύριοι τέως πρόεδροι, ευθιξία , αξίες , αρχές , και αίσθημα δικαίου διαθέτουμε, η συμπλέετε με τα προσωπικά συμφέροντα στελέχων της παρατάξεως σας που συνδιαλέγονται καθημερινά με την διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας ; 

2ον) Για την αριστερά που επικαλείστε ότι ανήκετε, προέχει το κοινωνικό και δημόσιο συμφέρον, η τα στενά συμφέροντα λίγων στελεχών ενός κόμματος ; 

3ον) Αν επικαλείστε την εκπροσώπηση , ποιοι αλλοίωσαν - πετσόκοψαν - το πρόγραμμά σας και γιατί ; Τι εξυπηρετούσε η αφαίρεση του καναλιού ; Μήπως ''κρύβεστε'' και εσείς πίσω απ' όσα προαναφέρθηκαν συμπλέοντας με το στέλεχος της ΝΔ - τέως ευρωβουλευτή δήμαρχο Γλυφάδας, και το συστημικό μοντέλο ''τα επίκαιρα της χούντας'' ; 

4ον) Αποδεικνύεται η δόλια εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο σύμφωνα όσων προαναφέρθηκαν , ( ναι η όχι ; ) , καθώς επίσης, πως χαρακτηρίζονται οι ενέργειες ορισμένων στελεχών σας τα οποία προέβησαν στην αφαίρεση σημείων του προεκλογικού σας προγράμματος έπειτα των εκλογών  ;

5ον) Αν εσείς είστε σωστοί, και εμείς είμαστε το λάθος λίμα της Ιστορίας , μπορείτε να εξηγήσετε στους συμπολίτες μας πως την επόμενη των δημοτικών εκλογών, και ενώ μέχρι την ημέρα των εκλογών μας στέλνατε κάθε δραστηριότητα της παρατάξεως σας , οργανώσατε σειρά από επισκέψεις στο Δημαρχείο Γλυφάδας , και συγκεκριμένα στον 4ο όροφο με τον Δήμαρχο εν αγνοία μας ; Δεν μπορούσατε πλην του κύριου θέματος, επ' ευκαιρία των συναντήσεων, να θέσετε και μια σειρά έτερων ζητημάτων ; 

6ον) Γιατί κινηθήκατε κατά του προγράμματος το οποίο τίμησαν χιλιάδες συμπολίτες μας ; Oφείλεται μια εξήγηση ακόμα και σήμερα.

Μάρτυρες η κατηγορούμενοι ;

Αν σας ορίσουμε και εσάς μάρτυρες στην δικαστική προσφυγή μας κ. τέως πρόεδροι - αν και δεν θεωρούμε ότι ο εισαγγελέας ο οποίος θα χειριστεί την υπόθεση θα σας δεχθεί ως μάρτυρες , κατηγορούμενοι θα είστε - στο ενδεχόμενο λειτουργίας από τη Γλυφάδα καναλιού με αρωγή του δημάρχου και του δήμου, τι θα επικαλεστείτε στην έδρα του δικαστηρίου ; Την απόλυτη αλήθεια , η θα κατασκευάσετε ψεύδη ; 

Καθολικός ευτελισμός αξιών 

Κυρίες και κύριοι της αριστεράς, θα αναφέρετε ότι ο υποφαινόμενος πρωτοστάτησε στα ερτζιανά δεκαετίες πριν προκύψουν Ιδιωτικές και Δημοτικές Ραδιοτηλεοράσεις ; Θα αναφέρετε ότι κατέθεσε πλήρη φάκελλο αδειοδοτήσεως και ποτέ δεν έλαβε άδεια διότι ποτέ δεν έγιναν αρωγοί οι εκλεκτοί αιρετοί συμπολίτες μας ; Παράλληλα , θα αναφέρετε ότι η πρόταση για λειτουργία τοπικού καναλιού έχει τη σφραγίδα του γράφοντος με τον χαρακτήρα δημοτικού μέσου όλων των δημοτών , η θα περιοριστείτε σε όσα εξυπηρετούν ένα Ιδιώτη και μια δημοτική αρχή ;

Άναρχο διοικητικό μοντέλο - ευτελισμός ιεράρχησης

Πρέπει να επισημανθεί ότι δεν είμαστε κατά των ΜΜΕ τοπικού χαρακτήρα, διότι εμείς πρωτοστατήσαμε και τα προτείναμε αρχικά, το θέμα είναι ποια είναι τα πεπραγμένα Δημάρχου και αιρετών, οι οποίοι επί σειρά ετών χρηματοδοτούν όπως τους βολεύει - εξυπηρετεί - με τα χρήματα όλων των δημοτών, ένα γεγονός το οποίο δεν προσπερνούν και σε επίπεδο Δικαιοσύνης. 

Οι προνομιούχοι Παπανικολάου - Ένα άτομο με ένα site !

Είναι γνωστό ότι τα χρήματα που διαχειρίζονται είναι του συνόλου , δεν έχουν κόμμα η χρώμα , και δεν προορίζονται για όποιον εξυπηρετεί Δημάρχους - Αιρετούς , διότι ο Δήμος είναι το σύνολο των κατοίκων - δημοτών , και ήδη έχουμε πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων επιλεκτικής εύνοιας του ''καλού'' δημάρχου Γλυφάδας - κατατεθειμένα σε επίπεδο Δικαιοσύνης , και έτοιμα για το Ε.Δ.Α.Δ.

Το εξευτελιστικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών 

Κυρίες και κύριοι της αριστεράς παρατάξεως έχετε επίγνωση γιατί χάσατε στις εκλογές του 2019 τα 3/4 των ψήφων του 2014, η ακόμα και σήμερα αυταπατάστε ; 

Θεωρείτε ότι αν προκύψει ένα κανάλι στη Γλυφάδα , το οποίο αναπαράγει δελτία τύπου , όπως πράττει ως site σε επίπεδο διαδικτύου, θα πετύχει να αναβαθμίσει τα ποσοστά του κόμματός σας , η διαχρονικά όποιος παρέχει τα περισσότερα - οι διαχειριστές των χρημάτων - θα έχει το προβάδισμα ; 

Σας υπενθυμίζουμε: Στέλιος Πέτσας - Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε η εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης ενισχύεται με 9 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον και διαμορφώνεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. Συν τα 20.000.000 από την αναβολή πληρωμής της δόσης για τις άδειες των καναλιών. ( Είναι σαφές που κατέληξαν τα περισσότερα χρήματα. )

Επισήμανση: Αναφορικά για το ''κανάλι'', πρόκειται για ιδιοκτήτες μιας σελίδας , ενός site , η οποία δεν προηγήθηκε χρονικά σε σχέση με αρκετούς από εμάς , ετεροχρονισμένα εμφανίστηκε , και με συστημική προπαγάνδα - αναπαραγωγή δελτίων τύπου - χωρίς άποψη, χωρίς έλεγχο, χωρίς κριτική, άρα τα συμπεράσματα δεν μπορεί να λανθάνουν , είτε πρόκειται για ανεξάρτητο αναγνώστη, είτε για δεξιό - αριστερό.

Οι τεχνικές που ακολουθούνται 

Το να χρησιμοποιήσεις σε ένα site μια εφαρμογή autopost - αυτόματης αναπαραγωγής - είτε από σελίδες δήμων, είτε από το facebook, είτε από το mail , είτε ακόμα βάζοντας κάποια κλειδιά , όπως ονομασίες πόλεων , και απορροφώντας ύλη από μια σειρά εφημερίδων, δεν είναι κάτι καινούργιο, δεν είναι κάτι άγνωστο σε εμάς, επί δεκαετίες, και ασφαλώς δεν προάγει καινοτομία. 

Μεγάλο τμήμα της κοινωνίας μας έχει πλήρη άγνοια τεχνολογικών εφαρμογών, άρα η κρίση τους είναι επιφανειακή. Είναι απείρως πιο αξιόλογο να υπάρχει έστω και μια άσκηση κριτικής, ένας σχολιασμός, αντί για δεκάδες δελτία τύπου, τα οποία ο αναγνώστης μπορεί να αναζητήσει και να διαβάσει στις σελίδες των δήμων , των φορέων, είτε στις Αθηναϊκές εφημερίδες. 

Σημείωση: Όπως διαπιστώνεται , από το 2014 και μετέπειτα άλλαξε δραστικά η ροή του site , καθώς επίσης, από το 2019 και μετέπειτα ριζικά. Όσοι θεωρούν ότι θα παρακάμψουμε το σύνολο ενεργειών σε επίπεδο δικαιοσύνης , εντός και εκτός Ελλάδας , απατώνται οικτρά. 

Υ.Γ: Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες που διαθέτουμε, το κανάλι θα λειτουργήσει αρχικά διαδικτυακά - άρα WEB από την περιοχή της Γλυφάδας , και σε επόμενη φάση με την συμβολή του Δημάρχου Γλυφάδας , καθώς και της κυβερνήσεως, θα περάσει σε επίπεδο τηλεοπτικής λειτουργίας. 

Οψόμεθα , κυρίως διότι πρωτοστατήσαμε , προτείναμε σε ανύποπτο χρόνο σε εποχές που δεν υπήρχαν ιδιωτικά κανάλια και κυρίως διαδικτυακά , καταθέσαμε σειρά αιτήσεων σε κυβερνήσεις και Δήμο Γλυφάδας , και έπεται συνέχεια. Το θέμα δεν είναι ποιοι εξυπηρετούν Δημάρχους και συμφέροντα , το θέμα είναι ποιοι κρατούν επί δεκαετίες τα πειστήρια. Πειστήρια ίσον δικαστική οδός.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ποιοι χρηματοδοτούν ίδρυση καναλιού στη Γλυφάδα ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">