ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βούλα: Αποχαιρετισμός του συναγωνιστή ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

Ένεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας 3B άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 21 Ιουνίου στα 53 του χρόνια. 

Από την ΡΙΚΙΠ εξέδωσαν ανακοίνωση:

Mε μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπητού φίλου και συναγωνιστή Σταύρου Γρηγοριάδη.

Πάντα παρών σε όλους τους αγώνες και πάντα με γνώση και ιδέες για τον πολιτισμό και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Βουλιαγμένης.

Ιδρυτικό μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης οραματιζόταν μια αντίστοιχη κινηματογραφική λέσχη και στη Βούλα και με ενθουσιασμό κατέθετε τις προτάσεις του για την υλοποίησή της.

Ενεργός και στη δημοτική πολιτική ζωή, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Ηλιούπολη και το 2014, 2019 με την ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. στην Βούλα.

Αποτελούσε πηγή έμπνευσης και δράσης με τις σκέψεις και πρωτοβουλίες του για όλους μας.

Τα κείμενα που είχε δημοσιεύσει στη σελίδα της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. πριν τις δημοτικές εκλογές του 2019 αποτελούν σημαντικούς προβληματισμούς για την πολιτιστική ανάπτυξη της Βούλας και δείχνουν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του και την ενεργή του παρουσία σε θέματα Πολιτισμού και Παιδείας

Ο Σταύρος ήταν πάντα με το χαμόγελο και έτοιμος να προσφέρει στην κοινωνία.

Έτσι θα τον θυμόμαστε πάντοτε.

Η ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. και τα μέλη της εκφράζουν τη θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας του αντί στεφάνου θα κατατεθεί ποσό στα «Παιδικά Χωριά SOS» εις μνήμη του.

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

(σύντομο βιογραφικό)

Γεννήθηκε το 1967 στην Ηλιούπολη και κάτοικος εδώ και 15 χρόνια Βούλας. Απόφοιτος του Φυσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εργαζόταν σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης. Παντρεμένος με τη φιλόλογο Σοφία Βασιλείου και πατέρας ενός παιδιού του Φώτη.

Είχε αναπτύξει έντονη πολύχρονη δραστηριότητα στον χώρο του πολιτισμού, της οικολογίας και της πολιτικής. Γραμματέας της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης με ιδιαίτερη συμβολή στην ανάπτυξη της πλούσιας και πολύπλευρης δραστηριότητας της Λέσχης επί 25 χρόνια. 

Μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Βουλιαγμένης. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού Ηλιούπολης (2002-2006). Πρώην Γραμματέας και Ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική κίνηση «Ηλίου-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη» στις εκλογικές αναμετρήσεις (2002, 2006) και με την ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. στην Βούλα (2014,2019).

Απεβίωσε στις 21/6/2020.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βούλα: Αποχαιρετισμός του συναγωνιστή ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb