ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δείτε πως ''αλλάξει τη ζωή'' των κατοίκων της Γλυφάδας

Στα '' παραμύθια '' οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η δημοτική αρχή της Γλυφάδας έχει το προβάδισμα έναντι πολλών άλλων δήμων της ευρύτερης περιοχής μας , όμως ένα παιδότοπο εντός μια πλατείας δεν τον βαφτίζεις Στάδιο.

Γλυφάδα Web

Σε πλήρη αντιδιαστολή με το σύνολο των κολάκων και όσων είδαμε τις τελευταίες ημέρες σε διαδικτυακό επίπεδο , εμείς ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ , έχοντας επί δεκαετίες τις προτάσεις για πραγματικό στάδιο στην Άνω Γλυφάδα , και συγκεκριμένα στο χώρο του γηπέδου της Τερψιθέας δεν δεχόμαστε ένα παιδότοπο να τον αναγράφουν ως στάδιο.

Αναγκαιότητα για πραγματικό στάδιο στην Τερψιθέα

Η τοπική κοινωνία της Άνω Γλυφάδας , της πολυπληθούς Τερψιθέας έχει ανάγκη από ένα πραγματικό στάδιο , το οποίο δεν έχουν υλοποιήσει επί δεκαετίες όλες οι κομματικές διοικήσεις που παρέλασαν από τον Δήμο Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα , έχοντας σήμερα μια κυβέρνηση ΝΔ , μια περιφερειακή αρχή ΝΔ , καθώς και μια δημοτική αρχή κυρίως Νέας Δημοκρατίας , θεωρούμε την αδράνεια σχεδιασμού ολοκλήρωσης έργων πνοής για τον τόπο μας σοβαρό ατόπημα κυρίως της διοικήσεως του δήμου.

Η έμφαση του Δημάρχου έπρεπε να είναι η περαίωση των μεγάλων έργων στην περιοχή μας τα οποία θα καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες του κοινωνικού συνόλου, μιας περιοχής - συνοικίας - στην οποία  κατοικούν πέραν των 40.000 χιλιάδων συμπολιτών μας.


Η Γαλάζια θεώρηση των πραγμάτων

Τέλος , κάτι πραγματικά το οποίο μας ενόχλησε πέραν του δέοντος είναι ο τοίχος φυτών σε ένα σημείο στο οποίο επί δεκαετίες υπάρξεως της πλατείας δεν υπήρχαν , με σκοπιμότητα από τη πλευρά της δημοτικής αρχής του δήμου Γλυφάδας , δεδομένου ότι έναντι της πλατείας βρίσκεται το γραφείο αριστερής τοπικής παρατάξεως την οποία θα κρύβουν από τους επισκέπτες της πλατείας. 
( Τα χρήματα υλοποιήσεως ανήκουν στο σύνολο )

Υ.Γ: Με βασικό δεδομένο όσα έχουν τελεστεί επί δεκαετίες σε τοπικό επίπεδο ποιος πρότεινε ώστε ο Δήμος Γλυφάδας για τις εκδηλώσεις του να χρησιμοποιεί την * συχνότητα των 88.4 ΜΗΖ ; Τυχαία προέκυψε , η ακόμα και σε αυτό υπάρχει σκοπιμότητα ;

* Για όσους γνωρίζουν για συγκεκριμένες ραδιοφωνικές συχνότητες των FM είχαμε καταθέσει πλήρεις φακέλους αιτήσεις για την λειτουργία του επανειλλημμένως κατασχεμένου ΓΛΥΦΑΔΑ FM. Ακόμα και σ'αυτό το ζήτημα λειτουργούν κατά το δοκούν. Αλήθεια δήμαρχε άδεια λειτουργίας για τον σταθμό των FM που λειτουργείτε στο ''DRIVE IN'' έχετε βγάλει ; Διώξεις - κατασχέσεις για λειτουργία χωρίς άδεια θα γίνουν σε εσάς ;

Υ.Γ 1: Για εσάς που είχατε ένα γηπεδάκι μπάσκετ τόσα χρόνια σε αυτή τη πλατεία ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος σας λέει ''κόψτε το λαιμό σας'' και περιοριστείτε να πατάτε το γαλάζιο διάδρομο. 

* Αν θεωρείτε υπερβολή το σχόλιο , εμείς θέτουμε μια σαφή ερώτηση στην δημοτική αρχή: Αναπλάθεται μια πλατεία με ιστορία δεκαετιών στην οποία υπήρχε ένα γηπεδάκι μπάσκετ , γιατί δεν ανακατασκευάστηκε - καινούργιο με μπασκέτες ασφαλείας - στο μέσον του γαλάζιου διαδρόμου αντί για τα σίδερα - όργανα - που τοποθετήσατε , και περιμετρικά με δίχτυ ασφαλείας ; 
( μασίστες θα γίνουν οι κάτοικοι ; ) 

Υ.Γ 2: Εμάς δεν μας αρέσουν οι νεωτερισμοί , σε όσα αποτελούν τα βασικά στοιχεία της σύγχρονης ιστορίας της περιοχής μας , θα επιθυμούσαμε η ανάπλαση να περιλαμβάνει και το ''γηπεδάκι μπάσκετ'' διότι πραγματικά αλλάζει η ζωή των κατοίκων. Όσοι είχαν σ'αυτή τη πλατεία μια μπασκέτα πλέον δεν θα την βρίσκουν.

Υ.Γ 3: Για εσάς που μας διαβάζεται δεν αποτελεί απορίας άξιο πως επί πέντε και πλέον χρόνια δεν έχει γίνει ίχνος παρεμβάσεως στην κεντρική πλατεία της Γλυφάδας και δίνεται έμφαση στις πλατείες της Τερψιθέας ; ( Στο κέντρο της Γλυφάδας δεν υφίσταται πυκνοκατοίκηση , άρα δεν υπάρχουν οι χιλιάδες ψηφοφόροι , όμως το ''κέντρο της πόλης'' είναι το πλέον υποβαθμισμένο ενώ το δημαρχείο βρίσκεται μόλις στα 100 μέτρα !!! )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δείτε πως ''αλλάξει τη ζωή'' των κατοίκων της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">