ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΓΣ Γλυφάδας - Στίβος Πρωταθλητής Ελλάδος στα 10.000μ. Γυναικών για το 2020 , με την Γκλόρια Πριβιλέτζιο !

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο, (ΓΣ Γλυφάδας), κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος για το 2020, τερματίζοντας σε χρόνο 35.11.94, βελτιώνοντας παράλληλα το ατομικό της ρεκόρ το οποίο ήταν 35.40.04.

Τον πρώτο της τίτλο στη σεζόν κατέκτησε στο Άργος Ορεστικό η Γκλόρια Πριβιλέτζιο, στα 10.000 μέτρα Γυναικών.

Η πρωταθλήτρια του μαραθωνίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επέλεξε να τρέξει 10.000 μ. στο Πρωτάθλημα, ενώ θα είναι παρούσα τόσο στους Διασυλλογικούς Αγώνες όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας στα 5.000 μέτρα.


Η Πριβιλέτζιο έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να σημειώσει μεγάλη πρόοδο και να φτάσει το ρεκόρ της στο μαραθώνιο στις 2ώρες 35.31. 

Γκλόρια Πριβιλέτζιο: Θέλω να ευχαριστήσω το σωματείο μου την ΓΣ Γλυφάδας και φυσικά την ομοσπονδία μου, τον ΣΕΓΑΣ, που είναι δίπλα μου και βοηθάνε την προσπάθεια μου.

Η Πριβιλέτζιο θα συνεχίσει τους αγώνες της στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας κι έπειτα για τον Μαραθώνιο Αθήνας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΓΣ Γλυφάδας - Στίβος Πρωταθλητής Ελλάδος στα 10.000μ. Γυναικών για το 2020 , με την Γκλόρια Πριβιλέτζιο ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">