ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Δήμου, και Διονύσης Τσακνής Στην Τεχνόπολη

H Μουσική παράσταση που χαρακτηρίστηκε στην Αθήνα σαν την καλύτερη παράσταση του χειμώνα, από κοινό και κριτικούς, ξεκινάει μια σειρά παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Την Δευτέρα 20 Ιουλίου o Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελένη Δήμου και ο Διονύσης Τσακνής δίνουν το καλοκαιρινό τους ραντεβού στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με μια μεγάλη συναυλία!

Ανάμεσα σε γέλια, αναμνήσεις, θύμησες και ατάκες μοναδικές, ο Λάκης με τα «Μπλε Παπούτσια» αγκαλιάζει τη «Γυριστρούλα» Ελένη και εκείνη «Προσωπικά» «Ετοιμάζει ταξίδι» μοναχά για τέσσερις, ο Διονύσης δεν «Γυρίζει τις πλάτες του στο μέλλον» και ο αστείρευτος Γιάννης με «Ακατάλληλα και Ερωτικά» τα αποσυντονίζει όλα!

Ο πολυτάλαντος και γεμάτος χιούμορ Γιάννης Ζουγανέλης, συναντά την σαγηνευτική Ελένη Δήμου και μαζί με τον ανατρεπτικό Λάκη Παπαδόπουλο και τον αγαπημένο Διονύση Τσακνή είναι πανέτοιμοι να μας ταξιδέψουν με τη μουσική τους και τις διαχρονικές τους επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε!

Όταν οι μουσικές φιλίες & συγγένειες ενώνονται, η μουσική αποκτά ουσία και οι μελωδίες θα κάνουν τις παρέες να ξαναβρεθούν, να γλεντήσουν μαζί, να ερωτευθούν!

Στην μοναδική παράσταση συμμετέχει η ταλαντούχα Ιωάννα Καβρουλάκη, με τη μοναδική της χροιά και ταπεραμέντο τα οποία δένουν αρμονικά με τους τέσσερις μοναδικούς κι αγαπημένους πρεσβευτές της μουσικής παράστασης!

Την όμορφη αυτή παρέα πλαισιώνουν καταξιωμένοι μουσικοί.
Βαγγέλης Κοτζάμπασης: Τύμπανα
Άκης Αμπράζης: Μπάσο
Δημήτρης Καρασούλος: Κιθάρες
Δημήτρης Μπέλος: Ενορχηστρώσεις - πλήκτρα
Γιάννης Πουρνάρας: Μπουζούκι
Μαρίνα Τσοκάνη: Πλήκτρα
Διοργάνωση / Παραγωγή: Live2 Entertainment

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020
Ώρα έναρξης: 21:00
Γενική Είσοδος: 12 Ευρώ
Προπώληση:
Online : Viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του. Τα εισιτήρια αγοράζονται ως μονά, group των 2 και group των 4. Παρακαλούμε για αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της συναυλίας, οι πελάτες να προσέλθουν με τα εισιτήρια τους εκτυπωμένα, ή σε ηλεκτρονική μορφή με το barcode σε εμφανή θέση. Η χρήση μη ιατρικης μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της συναυλίας.

GLYFADAWEB: Δεδομένου ό,τι ο ''Ζούγκας'' όλα τα αποσυντονίζει, θα μας ''δώκετε'' τα δικαιώματα να ''συντονίσουμε'' την παράσταση σε video, η τα έχετε ''δώκει'' τα δικαιώματα σε άλλους ;

Τι θα γίνει με τα δικά μας τα δικαιώματα ; Εμείς σας μεταδίδαμε επί σειρά ετών στα Νότια προάστια. Ο Τσακνής διορίστηκε και διετέλεσε πρόεδρος της Ε.Ρ.Τ , επί ΣΥΡΙΖΑ, και επί σειρά ετών δεν αποκατάστησε το ελάχιστο, δεν πρότεινε το ελάχιστο, και δεν συνέβαλε στο ελάχιστο όσους πρωτοστάτησαν στα ερτζιανά FM.

Αναμένουμε την επικοινωνία σας: glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Δήμου, και Διονύσης Τσακνής Στην Τεχνόπολη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">