ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χατζηδάκης - Ορεινά μονοπάτια και ποδηλατόδρομοι στον Υμηττό

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κ. Χατζηδάκης, μίλησε για το πώς μπορεί να προστατευθεί καλύτερα ο Υμηττός και το σχέδιο που έχει το υπουργείο.

Σήμερα θα δοθεί στη δημοσιότητα και σε δημόσια διαβούλευση η στρατηγική μελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την προστασία του Υμηττού.

Όπως αναφέρετε γύρω από τον Υμηττό υπάρχουν 11 δήμοι και κατοικούν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι.


Ο υπουργός ανέφερε ό,τι θα σχεδιαστούν ορεινά μονοπάτια και ποδηλατόδρομοι ήπιας ανάπτυξης στον Υμηττό.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Αρκετές δεκαετίες στις μέρες μας ο Υμηττός έχει ''προστάτες'' , ενώ επί χιλιετίες υπάρξεώς του δεν είχε κανένα.

Το οξύμωρο της Ιστορίας σε τοπικό επίπεδο - Δήμου Γλυφάδας : Άλλος σε ανύποπτο χρόνο, ( πριν από δεκαετίες ), έθεσε δημόσια - ραδιοφωνικά - σειρά προτάσεων αναφορικά με τον Υμηττό, και έτεροι στη συνέχεια συσπειρώθηκαν για πολλούς και ειδικούς λόγους σε δήμους - δήμο - φορείς κ.α.

Έχουν κλείσει περισσότερα από 30 χρόνια από την περίοδο των προτάσεων μας για θερμικές κάμερες στον Υμηττό, καθώς και για οργανωμένο ψηφιακό κέντρο πυροπροστασίας - πυρασφάλειας , ενώ στο Δήμο Γλυφάδας τις δικές μας προτάσεις τις ''εξαργύρωναν'' έτεροι με κομματική δικτύωση υπέρ της προσωπικής τους ωφέλειας.

Κέντρο εκπομπής

Αναφορικά με τον Υμηττό είναι χαρακτηριστικό το κέντρο εκπομπής από την μια πλευρά του, για την συντεχνία ιδιοκτητών ΜΜΕ καθώς και της DIGEA , ενώ επί σειρά διακυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε επανειλημμένα να χαρακτηριστεί επίσημα στα Νότια προάστια Αττικής το αντίστοιχο.

Ποιοι βρίσκονται πίσω από την ''προστασία'' του Υμηττού ?

Είναι ξεκάθαρο ό,τι πίσω από την ''προστασία'' του Υμηττού βρίσκονται και ιδιοκτήτες ραδιοτηλεοράσεων των οποίων τα κεραιοσυστήματα δεσπόζουν στον Υμηττό, και επί δεκαετίες κατευθύνουν τις εκάστοτε κυβερνήσεις - υπουργούς ώστε να έχουν οι ίδιοι το μονοπώλιο και να μην προκύψει κέντρο εκπομπής στα Νότια προάστια.

Οι ''προστάτες'' του Υμηττού επί δεκαετίες έχουν λάβει πακτωλό χρήματος από το σύνολο των όμορων Δήμων, ενώ δεν υφίσταται ένα ολοκληρωμένο - οργανωμένο - σύγχρονο ψηφιακό κέντρο πυροπροστασίας - πυρασφάλειας.

Αναλογιστείτε ποια είναι τα κέρδη των ''προστατών'' , οι οποίοι ακόμα και σήμερα κατευθύνουν ώστε να υφίσταται το μονοπώλιό τους.

Δεδομένων όσων αναφέρθηκαν για τον Υμηττό, δείτε το προχθεσινό μας δημοσίευμα το οποίο μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.


Οι συνοικίες της Γλυφάδας αδικούνται διαχρονικά
http://www.glyfadaweb.gr/2020/07/blog-post_69.html

Υ.Γ: Επί δεκαετίες ουδέποτε τοποθετήσαμε κεραιοσυστήματα στον Υμηττό , διότι καμία κυβέρνηση δεν χαρακτήρισε τα Νότια προάστια Αττικής επίσημα κέντρο εκπομπής όπως ισχύει στην μία πλευρά του βουνού, η οποία δεν βλέπει την Άνω Γλυφάδα άρα είναι πλήρως ακατάλληλη για την δική μας πόλη.

Υ.Γ 1: Ενώ δεσπόζουν τα κεραιοσυστήματα του Ο.Τ.Ε στον Υμηττό της Άνω Γλυφάδας δεν έχει χαρακτηριστεί επίσημα κέντρο εκπομπής !!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χατζηδάκης - Ορεινά μονοπάτια και ποδηλατόδρομοι στον Υμηττό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">