ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αίτηση προς το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργο επί ημερών υπουργίας του πολιτικού επιστήμονα και ειδικού στην πληροφορική, Κυριάκου Πιερρακάκη , να ισχύουν σε επίπεδο Δημοσίου τα ευτράπελα που θα διαβάσετε στη συνέχεια.


Γλυφάδα 02/07/2020

Α Ι Τ Η Σ Η 

Κουρδομένου Ιωάννη 
Μηχανολόγου - Ηλεκτρονικού
Ραδιοφωνίας - Τηλεόρασης -
Τηλεπικοινωνιακών συστημάτων -
τοπικού δημοσιογράφου
glyfadaweb@gmail.com 

Προς: Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Υπουργό κ. Κυριάκο Πιερράκη
Φραγκούδη 11 & Αλ. Πάντου, Καλλιθέα

Γεώργιο Γεωργαντά
Υφυπουργό Απλούστευσης Διαδικασιών

Γρηγόρη Ζαριφόπουλο
Υφυπουργό Ψηφιακής Στρατηγικής

Κυριάκο Μητσοτάκη
Πρωθυπουργό

Με βασικό δεδομένο την ανιδιοτελή έρευνά, καθώς και τις προτάσεις μας επί δεκαετίες για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας , και όσα απίστευτα τελούν σε ισχύ ακόμα και σήμερα , αιτούμεθα την άμεση συμβολή του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και της κυβέρνησης, αναφορικά με την Ψηφιακή εποχή στο Ελληνικό Δημόσιο η οποία μένει ανελλιπής και ανεκπλήρωτη.

Συγκεκριμένα: Επί σειρά ετών έχουν εφαρμοστεί μια σειρά πολιτικών επιδότησης ιδιωτών για εκσυχρονισμό των επιχειρήσεών τους και συμμετοχή στην κοινωνία της πληροφορικής , ενώ στον αντίποδα υπηρεσίες του δημοσίου λειτουργούν χωρίς συστήματα πληροφορικής και σύνδεση στο σύστημα δημόσιας ψηφιακής διακυβέρνησης.

Είναι επιεικώς απαράδεκτο με εφαρμοσμένες πολιτικές επιδοτήσεων των Ελληνικών κυβερνήσεων  να προμηθεύονται υπολογιστές , laptop , και tablet, ιδιώτες και μαθητές , και να αποστερείτε το αντίστοιχο σε υπαλλήλους του Ελληνικού Δημοσίου.

Ειδικότερα: Στα παραρτήματα ΙΚΑ - ΕΦΚΑ - ΚΕΠΑ τα οποία προβαίνουν στην αξιολόγηση χιλιάδων συμπολιτών μας, αναφορικά με τα ποσοστά αναπηρίας για συντάξεις και επιδόματα, οι μετέχοντες των επιτροπών δεν έχουν καμία απολύτως υποδομή για σύνδεση στο σύστημα δημόσιας ψηφιακής διακυβέρνησης.

Οι πολίτες είναι αναγκασμένοι να καταθέσουν δια μέσω των δημόσιων νοσοκομείων και ιατρών τα πλήρη δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή - ψηφιακά - στο σύστημα , και στη συνέχεια καλούνται να προσκομίζουν και σε έντυπη μορφή τα ίδια δικαιολογητικά.

Δεδομένου ότι η ψηφιακή διακυβέρνηση αποτελεί μονόδρομο , και εμείς συγκεκριμένα είχαμε δώσει έμφαση πριν από αρκετές δεκαετίες σε αυτόν τον τομέα, με πλειάδα προτάσεών μας , καλούμε κυβέρνηση και αρμοδίους άμεσα να διαμορφώσουν το πλαίσιο τεχνολογικής υποδομής των υπηρεσιών του Δημοσίου ώστε να παύσει το πεπαλαιωμένο σύστημα το οποίο ακολουθείται.

Εν αναμονή των ενεργειών σας, διότι το Ελληνικό δημόσιο δεν μπορεί να πατά με το ένα πόδι στο παρελθόν και με το δεύτερο στο παρόν.

* Να πρωτοκολληθεί και να μας παρασχεθεί αντίγραφο της αιτήσεως







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αίτηση προς το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">