ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: Γιατί πληρώνεται η Καυκά ?

Άννα Καυκά, Αντιδήμαρχος ''Καθαριότητας'' κατ' όνομα  γιατί στην πραγματικότητα πληρώνεται χωρίς να υφίσταται. 

Πέντε χρόνια Καυκά - πέντε χρόνια αδιάλειπτα παράνομα μπάζα και σκουπίδια , και καμία ενέργεια έπειτα των αιτήσεών μας στο Δήμο Γλυφάδας.

Τα ''έργα'' που ''άλλαξαν'' τη ζωή μας 

Τα ''έργα'' τα οποία επικαλούνται ό,τι αλλάζουν τη ζωή μας σας τα εκθέτουμε στη συνέχεια , με την επισήμανση των αιτήσεων στο Δήμο Γλυφάδας ώστε να επιληφθεί δεδομένης αυτής της απαράδεκτης τακτικής ορισμένων ''κατοίκων'', ώστε να μην τους αποκαλέσουμε με το πραγματικό τους όνομα.







Ο ''αναμορφωτής'' της Γλυφάδας 

Σχετικά με τον ''αναμορφωτή'' της Γλυφάδας, δεδομένων των προεκλογικών του υποσχέσεων, και όσων βλέπετε, τα οποία αποτελούν καθημερινότητα, είναι ξεκάθαρο πως ''άλλαξε η ζωή μας''. 

Ο άκρατος λαϊκισμός αποτελούσε το βασικό τους εργαλείο, καθώς και σήμερα, που δίνεται έμφαση σε έργα βιτρίνας με τα χρήματα όλων ημών.




Δεδομένων των εικόνων που είδατε , οι οποίες αποτελούν καθημερινότητα, και της καθολικής αδράνειας του Δήμου ώστε να προκύψει κάλυψη των προεκλογικών τους δεσμεύσεων , να δεσμευτούμε και εμείς ό,τι την επόμενη φορά που προκύψει ανάλογο ζήτημα, το σύνολο των μπάζων και σκουπιδιών ,τα οποία τοποθετούνται παράνομα , θα τα μεταφέρουμε στην είσοδο της οικίας Παπανικολάου - Καυκά, και παράλληλα θα υποστούν μηνύσεις για αδράνεια του δήμου να επιληφθεί του ζητήματος ;

Γιατί πληρώνεται η δημοτική αστυνομία ; 

Έχουν προηγηθεί αιτήσεις στο Δήμο Γλυφάδας συγκεκριμένου χαρακτήρα , η παράνομη ρίψη μπάζων και σκουπιδιών αποτελεί καθημερινό φαινόμενο, άρα δεν δικαιολογούνται οι αποδοχές της δημοτικής αστυνομίας καθώς και της αντιδημάρχου ''καθαριότητας''.

Υ.Γ: Καθιερώνεται δεδομένης της αδράνειας των αρμοδίων του δήμου να επιληφθούν των αιτήσεών μας , κάθε φορά που θα γίνεται παράνομα ρίψη μπάζων και σκουπιδιών να αναρτάται η φωτογραφία Καυκά - Παπανικολάου μαζί με τα μπάζα - απορρίμματα ώστε να έχουν εικόνα της συχνότητας παράνομης ρίψης καθώς και πως άλλαξε η ζωή μας με τα έργα επί ημερών τους. 

# Γιατί δεν επιλήφθηκε αρμόδιος του δήμου των αιτήσεών μας ; 
# Γιατί δεν ήρθε αρμόδιος να συζητήσουμε όσα αφορούσαν τις αιτήσεις ; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: Γιατί πληρώνεται η Καυκά ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">