ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Κάπηλοι και ασεβείς στα δημοτικά έδρανα

Γλυφάδα: Όταν όλοι έχουν ενδώσει στην ψευτιά και στην απάτη, διότι συντηρούνται οικονομικά πίσω από τη πλάτη των Γλυφαδιωτών, κάποιοι, έστω ελάχιστοι, πρέπει να βάζουν τα πράγματα σε μια τάξη.

Το όνομα του πρώτου Μητροπολίτου Γλυφάδας Παύλου Α’ θα δοθεί στον δρόμο που οδηγεί στο Νέο Κοιμητήριο, ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, που έγινε ομόφωνα δεκτή από το δημοτικό συμβούλιο.

Θα προχωρήσουμε και σε τελετή για την ονοματοδοσία του δρόμου που κατασκευάσαμε για το Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας – για το οποίο και ο ίδιος αγωνίστηκε πολύ – σε οδό «Μητροπολίτου Γλυφάδας Παύλου Α’» και για την τοποθέτηση της επιγραφής».

Ασφαλώς, οι ανάρμοστοι και σε καμία περίπτωση ''αναμορφωτές'' , θα επιχειρήσουν κατ' επιλογήν να ωραιοποιήσουν και συγκεκριμένα τμήματα οδών, τα οποία οδηγούν στο κοιμητήριο, κατά παράβαση της ιεράρχισης των αιτήσεων την οποία έχουν προτάξει ''στα κουτορνίθια'' δημότες Γλυφάδας.

Το θέμα είναι, πρώτον: Ο πρώτος Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος Α’ είχε τοποθετηθεί ξεκάθαρα κατά της δημιουργίας Καζίνο στο τέως αεροδρόμιο του Ελληνικού, και εδώ και αρκετά χρόνια δεσπόζει βίντεό μας με τις δηλώσεις του. Τι κάνει επ' αυτού η δημοτική αρχή Γλυφάδας ;

Δεύτερον: Όσοι επιχειρήσουν να παρακάμψουν τις αιτήσεις οι οποίες χρονίζουν για παρεμβάσεις του Δήμου σε συγκεκριμένες οδούς , και επιχειρήσουν να ανακατασκευάσουν με νέα πεζοδρόμηση η πλάκες συγκεκριμένες οδούς της Άνω Γλυφάδας , περιμετρικά της πλατείας Καραϊσκάκη , θα βρεθούν αντιμέτωποι με εμάς , και οι διαθέσεις μας είναι γνωστό ό, τι δεν είναι οι καλύτερες.

Τρίτον: Σας υπενθυμίζουμε τις γραφικές καταστάσεις τις οποίες συντηρούσε και συντηρεί ακόμα και σήμερα ο Γ. Παπανικολάου.

Εμείς δεν έχουμε κάποια τάση να προσβάλουμε τη μνήμη νεκρών και θα επιχειρήσουμε τον διαφωτισμό σας.

Σε sosial media αναγράφεται ό, τι ο Δήμαρχος Γλυφάδας με τα χρήματα των Γλυφαδιωτών συντηρούσε οικονομικά δημότη Βούλας ηλικίας 87 ετών !

Όπως βλέπουμε στο εν λόγω sosial media , αντί της φωτογραφίας του, ο 87χρονος είχε το όνομά του με την φωτογραφία του Παπανικολάου, (!) θεωρώντας τον σημαντικό ευεργέτη του, δεδομένου ό,τι με τα χρήματα των Γλυφαδιωτών ζούσε ο κάτοικος Βούλας εις βάρος της ζωής των κατοίκων Γλυφάδας. ( Εσείς στο δικό σας social έχετε την φωτογραφία του δημάρχου αντί της δικής σας ; )

Ελεεινές πρακτικές 

Σας γνωστοποιούμε ό,τι σε συνεδρίαση του Δ/Σ Γλυφάδας ο εν λόγω , κάτοικος Βούλας, παράλληλα έτερου ξενόφερτου, και ομολογουμένως κατόπιν εντολών δημάρχου αιρετών , με απείλησε να φύγω από το δημαρχείο και με την προτροπή ''να μην ξαναπατήσεις εδώ'' !!

Το θέμα είναι ό, τι η απομάκρυνσή μου από τα κοινά , και το δημαρχείο , ουδεμία σχέση είχε με δαύτους, είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα απέχθειας προς το σύνολο των εμπλεκομένων με τα κοινά του δήμου Γλυφάδας , έπειτα της επιλεκτικής εύννοιας , της κατάλυσης εντολής χιλιάδων δημοτών,  της παραποίησης προκλογικού προγράμματος, και κυρίως του παρτακισμού που διέπει αρκετούς αιρετούς, διότι πλέον σήμερα είναι αυταπόδεικτο ό,τι πρόκειται για κάπηλους, αγνώμονες, ασεβείς, και απαράδεκτους.

Ο ένας ξενόφερτος έπειτα των 60 έπιασε μια κάμερα και αναγορεύτηκε ''φωτορεπόρτερ'', ο άλλος έπειτα των 50 πλήρωσε να του φτιάξουν μια σελίδα και αναγορεύτηκε ''εκδότης'' , έτερος έπειτα των 55 ξαφνικά άρχισε να ''νοιάζεται για την ενημέρωση'' σε επίπεδο πόλης , και στον αντίποδα δήμαρχοι και αιρετοί που είχαν την ανάγκη πρόθυμων να ''παρέχουν υπηρεσίες''. Εμείς είχαμε κάτι ; Δηλώσαμε κάτι ;

Πιο κάτω στις προτιμήσεις του 87 χρονου βλέπουμε την φωτογραφία του Παπανικολάου και από κάτω σε τι αρέσκεται ο πλέον θανόντας ''φωτορεπόρτερ'':



Υπάρχει εύκαιρος κάποιος  απ' όσους συντηρεί οικονομικά  ο Δήμαρχος ,να επιχειρήσει αναχαίτιση με ύβρεις , σπίλωση , λάσπη , και συκοφαντίες ; Προφανώς περιποιεί τιμή να εμφανίζεται ο Δήμαρχος Γλυφάδας και από κάτω ο εν λόγω σύνδεσμος , και μάλλον γι' αυτό άμοιβε τον 87 χρονο.

Στη χώρα του ό,τι δηλώσεις είσαι

Ερώτηση: Όποιοι ''τσακώσουν'' μια κάμερα - και βρεθούν στο δημαρχείο ''παρέχοντας υπηρεσίες'' - ασχέτως ποιοι είναι και τι πράττουν , αυτομάτως εκλαμβάνονται ως δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ, εκδότες, και μιντιάρχες, και ο Δήμος τους συντηρεί οικονομικά ;

Δήμαρχος και αιρετοί, πριν παρέχουν τα χρήματα των δημοτών , δεν ελέγχουν τι έχει δημοσιοποιήσει ο κάθε ''συνεργάτης'' που προσλαμβάνεται , η αμείβεται από τον δήμο ; Προφανώς στην περίπτωση ''πουλάκης'' δεν ίσχυσε, όπως δεν έχει ισχύσει με έτερους που τους αποκαλούσαν 'ακαθαρσίες'. Η μήπως τους αμοίβει ο δήμαρχος ώστε να μην τους αποκαλούν και σήμερα 'ακαθαρσίες' και 'απόβλητα' ;

Η απόδειξη

Επισήμανση: Όσοι δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει γραφικές καταστάσεις στο Δήμο Γλυφάδας , καθώς και επιεικώς προδότες αιρετοί , ας αναθεωρήσουν δεδομένου ό,τι από το 2014 υπάρχει ψήφισμα 4.500 χιλιάδων δημοτών για μέσο όλων των δημοτών το οποίο δεν τηρήθηκε , ενώ πάσης φύσεως γραφικοί ελάμβαναν και λαμβάνουν αποδοχές από τον δήμο.
Είναι ηλίου φαεινότερον οι γραφικές καταστάσεις επί δεκαετίες στον πλούσιο Δήμο της Γλυφάδας, διότι όταν είσαι φωτορεπόρτερ, άρα εν μέρει δημόσιο πρόσωπο διότι φωτογραφίζεις πολιτικούς, δημάρχους, κ.α., δεν δηλώνεις δημόσια ό,τι αρέσκεσαι σε πορνοσελίδες.
Όσοι εικονιζόμενοι/ες στην αρχική φωτογραφία επιλέξατε τις γραφικές καταστάσεις αντί της τήρησης της εντολής χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας γνωρίζετε ποιοι θα σας ανατρέψουν στο πλήρωμα του χρόνου, έχοντας το ηθικό δικαίωμα, διότι είναι ξεκάθαρο και σαφές.

 Αν ορισμένοι ενοχληθούν από το παρόν, καλούνται να αναθεωρήσουν , διότι διαθέτουμε πολλά περισσότερα όσων είδατε, ( για λόγους δεοντολογίας δεν εκτίθενται ),  και δεν ξεχνάμε τι έχει ισχύσει σε βάρος μας όσα χρόνια συντηρούσαν και συντηρούν δημότες έτερων δήμων οι 'αξιόλογοι' ξενόφερτοι συμπολίτες μας με τις ξενόφερτες τακτικές.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

# Παρακάμπτω να αναφερθώ στον έτερο αποβιώσαντα, κάτοικο Βάρκιζας - Βουλιαγμένης, ο οποίος διαβίωνε αρκετά χρόνια με τα χρήματα των Γλυφαδιωτών για ''παροχή υπηρεσιών'', την ίδια περίοδο που διοργάνωναν διώξεις - κατασχέσεις κατά του ραδιοφωνικού σταθμού της Γλυφάδας, και παρανομούσαν κατά των αιτήσεων της επιτροπής κατοίκων.

# Γίνετε  αντιληπτό τι σημαίνει ξενόφερτοι , οι οποίοι υποτίθεται κόπτονται για το καλό της Γλυφάδας , ενώ συντηρούσαν και συντηρούν γραφικές καταστάσεις αντί προόδου και του επιπέδου που αρμόζει σε μια πόλη προς χάριν των 'βολικών συνεργατών' ;

# Η διεύθυνση του sosial media , διότι ενδέχεται οι 'βολικοί συνεργάτες' για πολλοστή φορά να επιχειρήσουν τον αποπροσανατολισμό, τα ψεύδη, τις συκοφαντίες , και την λάσπη. ( Κυλίστε τη σελίδα μέχρι το 2011 )

Αν δε ντρέπεται ο ίδιος ο δήμαρχος για λογαριασμό των πράξεων του, καθώς και όσοι τον υποστήριξαν , δεδομένου ό,τι προσέλαβε και παρείχε τα χρήματα των δημοτών για αναμνηστικές φωτογραφίες, η σημερινή κοινωνία της Γλυφάδας είναι σάπια μέχρι το κόκκαλο. ( Λογίζεται φωτορεπόρτερ άτομο το οποίο δεν διαθέτει αρχείο ; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Κάπηλοι και ασεβείς στα δημοτικά έδρανα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">