ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την τηλεδιάσκεψη

Στις 23/7/2020 λάβαμε πρόσκληση για τη 13η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην οποία αναφέρεται, για πολλοστή φορά ότι θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης.

Οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής έχουμε τοποθετηθεί και στα προηγούμενα Περιφερειακά Συμβούλια για τη διαδικασία λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου που έχει επιλέξει η διοίκηση.

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για την ουσιαστική δια ζώσης συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, όπως άλλωστε προβλέπει η σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, σε κατάλληλο χώρο και με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, συνεχίζει την εξ αποστάσεως λήψη αποφάσεων όταν η συντριπτική πλειοψηφία των Δημοτικών και άλλων Περιφερειακών Συμβουλίων συνεδριάζουν με φυσική παρουσία των μελών τους. Η συνέχιση της εξ αποστάσεως διαδικασίας εξυπηρετεί σκοπιμότητες.

Κατανοούμε τη δυσκολία του περιφερειάρχη να μαζέψει τους συμβούλους της παράταξής του από τις παραλίες για να μπορεί να έχει απαρτία η συνεδρίαση του συμβουλίου. Δεν γίνεται όμως να επιλέγεται η διαδικασία της τηλεδιάσκεψης για τη συζήτηση σοβαρών ζητημάτων για τις λαϊκές οικογένειες, για ζητήματα που κοστίζουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Δεν γίνεται επίσης τα μισά θέματα της ημερήσιας διάταξης να μην συζητούνται λόγω του ευτελισμού της διαδικασίας, να έρχονται εισηγήσεις άλλοτε με πρόχειρες διατυπώσεις κι άλλοτε την τελευταία στιγμή, χωρίς να δίνεται επαρκής χρόνος για τη στοιχειώδη μελέτη τους.

Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” καταγγέλουμε, ως ελάχιστη στάση διαμαρτυρίας, τη συνέχιση αυτής της παρωδίας και καλούμε τις παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Περιφερειακό Συμβούλιο και κάθε μέλος του ξεχωριστά να τοποθετηθεί για την κατάσταση αυτή.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΣΤΗΣ
ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΙΩΡΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΤΗΜΠΛΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την τηλεδιάσκεψη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">