ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τοπικός εκδότης . . . η το ''παιδί'' για τα θελήματα ?

Προσβάλει τουλάχιστον τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας , τη μια ημέρα τοπικός εκδότης να δημοσιοποιεί ό,τι ''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ. ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ'' , και την αμέσως επόμενη ημέρα να δημοσιοποιεί δελτίο τύπου της ανύπαρκτης αντιπολίτευσης. ( Η φωτογραφία είναι από το δημοσίευμα του εν λόγω εκδότη ο οποίος αναφέρεται στην ανύπαρκτη αντιπολίτευση.)

Οι ''τύποι'' είναι τραγικοί - Η διαπλοκή σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας χτυπά κόκκινο  
Η ''αντιπολίτευση'' ουδέποτε είχε τοποθετηθεί επί σειρά ετών για συγκεκριμένα ζητήματα. Εμείς τα αναδείξαμε τοπικά , εμείς είχαμε δώσει έμφαση αρχικά ραδιοφωνικά , και στη συνέχεια με σειρά δημοσιευμάτων και βίντεο.

Η ληστεία από όποιους και να γίνει ληστεία λογίζεται

Όσα αναφέρουμε δημόσια στον GLYFADA WEB , πρόσφατα, αναφορικά με τα  αντιπλημμυρικά έργα στην Τερψιθέα, τα αξιοποιούν όπως τους βολεύει και τους εξυπηρετεί οι φερόμενοι αντιπολιτευόμενοι , οι οποίοι πέταξαν στις καλένδες 4.500 χιλιάδες συμπολίτες μας, και την εντολή τους, και με μερικές εκατοντάδες κομματικές  πλέον  ψήφους καπηλεύονται κατά το δοκούν.

Είναι αυταπόδεικτο, και το καλύψαμε επανειλημμένα , ό,τι τα αντιπλημμυρικά έργα στην Τερψιθέα δεν καλύπτουν τις έντονες βροχοπτώσεις , ενώ Δήμαρχος και αιρετοί περιορίζονται να πιστώνουν τα χρήματα των Γλυφαδιωτών για ικανοποίηση ιδίων σχεδίων - σκοπών καθώς και πλειάδας ημετέρων τους.

Οι κύριοι που επέλεξαν το 2014 - 2015 τις καρέκλες έχουν κριθεί από την πλειονότητα των συμπολιτών μας , και δεν πείθουν πλέον κανένα για τους σκοπούς τους.

'' Μια έντονη καταιγίδα συνοδευόμενη από χαλάζι χτύπησε τα νότια προάστια, με δρόμους στο Ελληνικό και στην Άνω Γλυφάδα να μετατρέπονται σε ποτάμια. Μάλιστα, στην Άνω Γλυφάδα ΙΧ παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που είχαν μετατρέψει τον δρόμο σε χείμαρρο.''

Η ''κλάψα'' του δελτίου τύπου το οποίο ανάρτησε εκδότης, ο οποίος την προηγούμενη ημέρα ανέφερε ό,τι ''δεν υπάρχει αντιπολίτευση στη Γλυφάδα'' αποσκοπεί στο ιδιοτελές όφελος δυο αιρετών του δήμου Γλυφάδας, και προκαλεί πλεόν το δημόσιο αίσθημα, ο διπολικός χαρακτήρας του εκδότη ο οποίος φάσκει και αντιφάσκει.

Πόσο κοστίζει σήμερα στον Δήμο Γλυφάδας το φάσκω αντιφάσκω ;

''Συμπτωματικά'' δυο μήνες πριν τον χείμαρρο στην Άνω Γλυφάδα , στις 15 Μαϊου 2020 με καλοκαιρία είχαμε δημοσιοποιήσει τον Θεατό και αθέατο κόσμο ενώ οι διοικούντες ασχολούντο με οτιδήποτε άσχετο.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Δείτε και το δημοσίευμα: Γλυφάδα: Δρόμοι ποτάμια έπειτα της καταιγίδας, όμως σας καλούμε να διαβάσετε το παρένθετο δημοσίευμα - σύνδεσμο εντός, ώστε να δείτε τις ημερομηνίες. 
http://www.glyfadaweb.gr/2020/07/blog-post_36.html
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τοπικός εκδότης . . . η το ''παιδί'' για τα θελήματα ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">