ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Μητσοτάκης στον ΣΚΑΙ για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης - Σπότ του ΣΥΡΙΖΑ για τον ένα χρόνο

Συνέντευξη στον άκρως φιλόξενο για την κυβέρνηση ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και στους δημοσιογράφους Παύλο Τσίμα και Βασίλη Χιώτη παραχώρησε ο πρωθυπουργός κατά τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ.

Ο δημοσιογράφος ακούγετε να λέει ό,τι ο ένας χρόνος δεν ήταν όπως τον είχαν φανταστεί. Άραγε ποιος ξέρει πως τον είχαν φανταστεί. 

Ο Κυρ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι υπάρχει ακόμα στη χώρα μας προστασία για τους πιο αδύναμους ( ! ) και ότι, παρότι σίγουρα έρχεται ένας «δύσκολος χειμώνας», τα στοιχεία δεν είναι αποκαρδιωτικά.

«Κανένα λάθος» δεν βρήκε στη λίστα Πέτσα ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος κάλυψε πλήρως τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση δεν έκανε καμία παρέμβαση στο έργο της εταιρείας Initiative που ανέλαβε την διαχείριση των χρημάτων. 

Όλα αυτά, ενώ η ίδια η λίστα αποδεικνύει ότι μοιράστηκε δημόσιο χρήμα χωρίς κανένα κριτήριο, με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση μονοφωνίας στα μίντια, τη χρηματοδότηση σύσσωμου του φιλοκυβερνητικού Τύπου και το βόλεμα «ημετέρων» με Μέσα μηδαμινής επισκεψιμότητας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Αναφορικά με την μομφή φιλοκυβερνητικού Τύπου και το βόλεμα «ημετέρων» με Μέσα μηδαμινής επισκεψιμότητας , από το κομματικό LEFT.gr , αναφέρουμε: 

Είδαμε και γνωρίζουμε τις πρακτικές των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία έχουν εκλεγεί στο Δήμο Γλυφάδας , που αδιάλειπτα από το 2014 ισχύει η αντιστοιχία όσων αναφέρεται. 

Αποσιωπήθηκε απόλυτα η εύνοια του Παπανικολάου σε υποστηρικτές και ημετέρους, και εξαφανίστηκε έπειτα των εκλογών το ψήφισμα 4.500 χιλιάδων δημοτών το οποίο αφορούσε δημοτικό κανάλι όλων των δημοτών.



Ενδεικτικά: Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει. 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ. ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.
Διακρίνεται κάποια στελέχη του κόμματος σας στο μέσον της φωτογραφίας ;
Η επισκεψιμότητα στη χώρα μας δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του δημοσιεύματος , η ακόμα την εγγύτητα - ειλικρίνεια - αλήθεια. Η επισκεψιμότητα ''μαγειρεύεται'' από πλειάδα μηχανισμών.
Στον αντίποδα του ενός χρόνου διακυβέρνησης ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ προμοτάρει ένα ειρωνικό σπότ. Όπως τονίζει  το βίντεο "Ένας χρόνος Κυβέρνηση ΝΔ Ένας χρόνος ΝΔ, όλα ανάποδα":
Το ανάποδα η ίσια σε εμάς δεν δηλώνει πολλά πράγματα διότι η πολιτική πραγματικότητα στη χώρα μας είναι σαφής. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ΝΔ και τον πρωθυπουργό για μαφιόζικες τακτικές, και το αντίστροφο , η ΝΔ κατηγορεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με όσα ισχύουν σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας , τα προαναφερόμενα έχουν ουσιαστικότερη υπόσταση.

Κανείς από τους “αρχηγούς σωτήρες” δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Φέρονται και άγονται από άλλα συμφέροντα, που δεν τολμούν να διαφωνήσουν είτε γιατί θα χάσουν κάποια “κεκτημένα” προνόμια, είτε για την επιβίωσή τους και δεν θέλουν να πάνε κόντρα στον Παπανικολάου, είτε γιατί έχουν τη φωλιά τους λερωμένη από οικονομικά σκάνδαλα και φοβούνται μήπως αυτοί που τα ξέρουν τα δημοσιοποιήσουν αναφέρει σημερινό δημοσίευμα , το οποίο παραπέμπει ευθέως στις αλληλοκατηγορίες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ περί μαφίας.

Υ.Γ: Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έστειλε στην Θεσσαλονίκη τον Τέρενς Κουϊκ για την ίδρυση της ΕΡΤ 3 κατηγορήθηκε ; Εσείς κάνατε πίσω στις προτάσεις μας για θυγατρική της ΕΡΤ στα Νότια Προάστια Αττικής, και στη συνέχεια τα κατά τόπους στελέχη σας εξαφάνισαν την εντολή μας στις εκλογές για δημοτικό κανάλι όλων των δημοτών. Έστω και για τους τύπους κάτι καλύτερο θα ίσχυε σήμερα στη Γλυφάδα και εν γένει στα Νότια προάστια, και ασφαλώς δεν θα βλέπαμε τα δημοσιεύματα που προηγήθηκαν σε τοπικές σελίδες. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μητσοτάκης στον ΣΚΑΙ για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης - Σπότ του ΣΥΡΙΖΑ για τον ένα χρόνο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">