ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Στάσιμα Νερά στην οδό Ιάσονος

Από τον κ. Θεοδωρόπουλο λάβαμε και δημοσιοποιούμε όσα ακολουθούν, τα οποία αφορούν καταγγελλία συμπολίτη μας για στάσιμα νερά επί της οδού Ιάσονος, όπως προηγουμένως είχαμε λάβει από τον κάτοικο Γλυφάδας το φωτογραφικό υλικό, καθώς και τον σχολιασμό επί των εικόνων.

Τονίζουμε προς τον κ. Θεοδωρόπουλο ό,τι οτιδήποτε δημοσιοποιείται από την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας έχει αποσταλεί από δημότες , παράλληλα του φωτογραφικού υλικού, άρα και για το συγκεκριμένο υλικό υπάρχει το ονοματεπώνυμο , το τηλέφωνο, η διεύθυνση , και το email του αναγνώστη ο οποίος καταγγέλλει το γεγονός.

Το θέμα είναι ό,τι για τα στάσιμα νερά λόγω έλλειψης πεζοδρομίου σε κάθε βροχόπτωση σε συγκεκριμένα σημεία της συνοικίας μας, και για πολλές φορές που καταστράφηκαν λόγω έλλειψης πεζοδρομίου οικιακές και άλλες συσκευές  έπειτα από σειρά δημοσιεύματων, καθώς και αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση, όπως δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση για την τρύπα στο μέσον της οδού Καρχηδόνος , δίπλα από το καπάκι αποχεύτευσης, από την οποία μπαινοβγαίνουν αρουραίοι ! Η αίτηση είναι κατατεθειμένη στον Δήμο Γλυφάδας , η ζημία δεν έχει αποκατασταθεί.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ         
ΑΘΗΝΑ   11-7-20

Πρωτόκολλο Περιφερειάρχη ,Δ/νση Υγειονομικου Ελέγχου και περιβαλλοντικής Υγιεινής Νότιου Τομέα Αθηνών , "Γραμματεία ΥΠ.ΕΣ." ,info@glyfada.gr, texniki@glyfada.gr,poleodomia@glyfada.gr,


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 
Hμερομηνία:11 Ιουλ 2020, 9:26 μ.μ.
Θέμα: Στάσιμα Νερά στην Ιάσονος 15 ,17 στην Γλυφάδα

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Στάσιμα Νερά στην οδό Ιάσονος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">