ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Β. Κικίλιας: Το Ασκληπιείο Βούλας θα είναι σύντομα ένα καινούργιο Νοσοκομείο

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε  το Ασκληπιείο Βούλας, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους, πραγματοποίησε σύσκεψη με τη Διοίκηση και τους Διευθυντές και περιηγήθηκε στους χώρους του Νοσοκομείου.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο, ο κ. Κικίλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα τη χαρά να επισκεφθώ σήμερα το Ασκληπιείο της Βούλας. ένα εμβληματικό Νοσοκομείο το οποίο χτίστηκε σε άλλες εποχές, για άλλη χρήση και όπως βλέπετε ουσιαστικά αναγεννάται με προσθήκες νέων ΤΕΠ, κλινικών, κτιριακές αναβαθμίσεις, με οριζόντια αναβάθμιση των υγειονομικών χώρων.

Έρχονται καινούργια μηχανήματα, ήρθαν εν μέσω κρίσης κορονοϊού ιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά που γίνεται και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους μαχητές, τους «αγίους της διπλανής πόρτας» που έδωσαν τη μάχη του κορονοϊού.

Το Νοσοκομείο εξυπηρετεί όλα τα νότια προάστια και φιλοδοξούμε να το φτάσουμε σε τέτοιο επίπεδο έτσι ώστε οι επαγγελματίες υγείας, οι διοικητικοί υπάλληλοι και όλο το προσωπικό να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους σε πολύ υψηλού επιπέδου χώρο και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Κυρίως, όμως, να ξέρουν οι συμπολίτες μας, οι ασθενείς, οι οικογένειές τους, ότι έρχονται σε ένα Νοσοκομείο, το οποίο εκτός από πολύ υψηλού επιπέδου επιστήμονες, έχει και υποδομές τέτοιες, ώστε να μπορεί να τους εξυπηρετεί, όπως εμείς ονειρευόμαστε το νέο ΕΣΥ του 21ου αιώνα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους και να τους προτρέψω να συνεχίσουν την προσπάθεια. Όπως επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ιδιώτες δωρητές που είτε έχουν νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο, είτε έχουν έρθει στα ΤΕΠ, ξέρουν από πρώτο χέρι πόσο καλούς ιατρούς και προσωπικό έχουμε εδώ και φρόντισαν με τις δωρεές τους να μας βοηθήσουν και να μας στηρίξουν, έτσι ώστε σύντομα να έχουμε ένα σχεδόν καινούργιο Νοσοκομείο».

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Πολλά χρόνια ακούμε ό,τι το Ασκληπιείο θα αλλάξει, και ευχόμαστε πράγματι να δοθεί η απαραίτητη έμφαση η οποία δεν δόθηκε μια πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επανειλημμένα είχαμε επισκευτεί το Νοσοκομείο προεκλογικά και μετεκλογικά και γνώριζαν ποια είναι η κατάσταση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Β. Κικίλιας: Το Ασκληπιείο Βούλας θα είναι σύντομα ένα καινούργιο Νοσοκομείο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">