ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χρυσοχοΐδης: Ο νόμος για τις συναθροίσεις δεν θα αποτελέσει "νέο πεδίο ασκήσεων ανυπακοής"

Να μην περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ο νόμος δεν θα εφαρμοστεί και ότι θα αποτελέσει ένα "νέο πεδίο ασκήσεων ανυπακοής" δήλωσε σε παρέμβασή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο πλαίσιο της συζήτησης - επί της αρχής - του νομοσχεδίου για τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στην ολομέλεια της Βουλής. 

Έκανε μάλιστα λόγο για ένα "φαντασιακό - μαζικό κίνημα που ονειρεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ το φθινόπωρο, όπως ο φτωχός τα καρβέλια".

Ραγκούσης: Το Σύνταγμα του 1975 δεν καθιέρωσε το δικαίωμα του συνέρχεσαι «κατόπιν αδειοδότησης της ΕΛΑΣ»

Η αίτηση αντισυνταγματικότητας, που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡΑ25, επί του νομοσχεδίου για τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, και συγκεκριμένα επί της πρόβλεψης γνωστοποίησης επερχόμενης συνάθροισης στις αρχές, απορρίφθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής.

Το Σύνταγμα του 1975 δεν καθιέρωσε το δικαίωμα του συνέρχεσαι «κατόπιν αδειοδότησης της ΕΛΑΣ», όπως ανέφερε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούσης, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενος, μάλιστα, σχετικούς προβληματισμούς του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Μ. Χρυσοχοϊδη μήπως το έχετε παραξηλώσει ; Μήπως θέλετε να ξεχάσουμε ποιος είσαι ; 

Είσαι ο υπουργός  Δημόσιας Τάξης της κυβέρνησης Σημίτη - 1999 - 2003 ο οποίος κινούσες τα νήματα για σωρεία καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων κατά '' πολιτικών αντιπάλων και πολιτών - αντιπάλων ''. 

Υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες μας την καταχρηστική  δίωξη - κατάσχεση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM την οποία δεχτήκαμε το 1999 από το Α/Τ Τερψιθέας Γλυφάδας με φυσικό προϊστάμενό τους τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο κύριος υπουργός  ξεκίνησε από μια αγροτική οικογένεια του Νομού Ημαθίας ,  εν την πάροδο του χρόνου μετασχηματίστηκε σε φανατικό όργανο του καπιταλισμού , ενώ ανδρώθηκε και πλούτισε επί του πασοκικού '' σοσιαλισμού ''.

Τέλος , την απάντηση στα ''χουντικής προέλευσης'' σχέδια νόμου θα την πάρετε από χιλιάδες πολίτες στο δρόμο , και μη ξεχνάτε ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα στο σύνολο των κομμάτων και συλλογικοτήτων που αρνούνται την εφαρμογή των μέτρων σας.

Γιατί δεν αναφέρεστε στο ΚΚΕ , την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΜΕΡΑ25 , στην ΑΔΕΔΥ , και σε πλειάδα φορέων και εργαζομένων ;

Φέρνετε ένα σχέδιο νόμου το οποίο ακόμα και να εφαρμοστεί , προσωρινό μέτρο θα είναι , το οποίο θα σας χαρακτηρίζει , ενώ στο πλήρωμα του χρόνου θα καταργηθεί.

Υ.Γ: Πρέπει να αναρωτηθείτε μήπως εσείς διαμορφώσατε και διαμορφώνεται τους όρους της ανυπακοής και της αντιδραστικότητας. Επί ένα χρόνο διακυβέρνησης σας υπήρξε κάτι το οποίο υπερέβαινε τα εσκαμμένα ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χρυσοχοΐδης: Ο νόμος για τις συναθροίσεις δεν θα αποτελέσει "νέο πεδίο ασκήσεων ανυπακοής" Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">