ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δείτε που καταλήγουν τα χρήματα των Γλυφαδιωτών

Γλυφάδα: Όσοι επικαλούνται από τον Δήμο Γλυφάδας , ότι στα πλαίσιο του ''τοπικού πολιτισμού'' πιστώνονται τα χρήματα 100.000 χιλιάδων κατοίκων , και στον αντίποδα , όσοι επικαλέστηκαν την διαφάνεια , την αλληλεγγύη , και την δημοκρατία, είναι τουλάχιστον για τα πανηγύρια.

Εμείς , από τα γεννοφάσκια μας στο δήμο Γλυφάδας, όπως και μερικές χιλιάδες ακόμα συμπολιτών μας, ζήσαμε, γνωρίσαμε και γνωρίζουμε έναν διαφορετικό τοπικό πολιτισμό , τον οποίο τον είχε συστήσει η ίδια η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας , ήταν άμεσος, καθημερινός, και κυρίως δεν αποσκοπούσε στα χρήματα των Γλυφαδιωτών.

Δεν είναι δρώμενα του δήμου , όμως πιστώνονται τα χρήματα των δημοτών

Για πολλοστή φορά γράφουμε δημόσια , για τους σκεπτόμενους συμπολίτες μας, και σε καμία περίπτωση για τους πανηγυρτζήδες κατοίκους πάσης φύσεως, ότι ποτέ δεν αποδεχθήκαμε τα πανηγύρια από τη πλευρά των ξενόφερτων δημοτικών αρχών του δήμου , και ουδέποτε δεχτήκαμε ως δρώμενα του τοπικού πολιτισμού της Γλυφάδας την πίστωση των χρημάτων μας για πάσης φύσεως θεάματα χαμηλής ποιότητας και στάθμης.

Οι ξενόφερτοι δήμαρχοι , καθώς επίσης, οι ξενόφερτες διοικήσεις, διέπονται από έπαρση και αλαζονεία, όμως είναι αυταπόδεικτο ότι η στάθμη τους είναι κατώτατη.

Εμείς ζήσαμε επί δεκαετίες , ένα τοπικό πολιτισμό , τον οποίο διαμόρφωνε αμιγώς και καθημερινά η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας , τον οποίο δίωξαν επανειλημμένα τα κόμματα που ανήκουν οι ξενόφερτοι διοικούντες.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM , RADIO ΓΛΥΦΑΔΑ, κ.α. 1977 - 2005

Είμαστε πεπεισμένοι ότι χιλιάδες συμπολιτών μας , οι οποίοι/ες  έζησαν τις ημέρες του αυθεντικού τοπικού πολιτισμού στο τόπο μας , έχουν γνώση , έχουν κρίση , και την δυνατότητα να αξιολογήσουν ποιοι διαχειρίζονται τα χρήματά μας , που καταλήγουν , και ποια ήταν η συμβολή τους στην αναβίωση του δικού μας τοπικού πολιτισμού αντί για πανηγύρια ξενόφερτων. 

Σημείωση: Επί τρεις δεκαετίες αξιώνουμε από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές, πρώτον: Το νταμάρι του Βλάχου να γίνει θέατρο και  μουσική σκηνή , για την τοπική κοινωνία, και όσους ασχολούνται επαγγελματικά - ερασιτεχνικά , και δεύτερον: Ο δήμος να συμβάλει την δημιουργία μέσου όλων των δημοτών.

Η ''τηλεοπτική δημοκρατία - πολιτισμός'' 

Από τις 100.000 χιλιάδες δημοτών του Δήμου Γλυφάδας, ποιοι και πόσοι παρακολούθησαν τα ξενόφερτα πανηγύρια σας ; Στον αντίποδα επί δεκαετίες στο Δήμο Γλυφάδας υφίστατο τοπικός πολιτισμός και συνοχή των κατοίκων από τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, τα τοπικά συγκροτήματα τους τοπικούς μουσικούς, όμως ο δήμος ποτέ δεν έκανε το ελάχιστο για μεγάλο φάσμα της τοπικής κοινωνίας, πλην όσων προβάλλουν οι τηλεοράσεις.

Δείτε βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο youtube ώστε να κρίνετε που καταλήγουν τα χρήματά σας

 

Υ.Γ: Καλύτερα, και αυθεντικότερα θα ήταν να έβαζαν τον 74 χρονο Πασχάλη μαζί με την Μπέσυ Αργυράκη να τραγουδήσουν πέντε τραγούδια της δεκαετίας του 60 , είτε ακόμα να έβαζαν πέντε νέα παιδιά από τα γυμνάσια και λύκεια της Γλυφάδας , όπως διασκεδάζαμε εμείς τις δεκαετίες 70, 80, 90.
Με τις ''τηλεοπτικές περσόνες'' διασκεδάζαμε ;

# Δεν έχουμε κάτι προσωπικά εις βάρος του Σφήνος, την διοίκηση και τις επιλογές της σχολιάζουμε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δείτε που καταλήγουν τα χρήματα των Γλυφαδιωτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">