ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άθλια προπαγάνδα δεξιών κολαούζων πρεσβευτών της Χούντας

Σε σημερινή άθλια προπαγάνδα δεξιών κολαούζων - πρεσβευτών της Χούντας - αναφέρεται:

Διάθεση να τραυματίσουν σοβαρά, ου μην και να σκοτώσουν, φαίνεται ότι είχαν οι ταραξίες κουκουλοφόροι που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια έξω από τη Βουλή το βράδυ της Πέμπτης.

Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας 

Αδιάψευστος μάρτυρας ό,τι ψεύδονται με τον χειρότερο τρόπο είναι αναρτημένο από τους ιδίους βίντεο στο οποίο υπάρχει η συνολική εικόνα όσων έγιναν. 

Άλλωστε το κύριο σώμα της πορείας ουδεμία σχέση είχε με όσα διαδραματίστηκαν , και κυρίως σε αντιδιαστολή των ''κουκουλοφόρων'', η καλύτερα ''κρανοφόρων'', οι χιλιάδες διαδηλωτές δεν έφεραν ούτε κουκούλες ούτε κράνη , όμως για πολλοστή φορά έλαβαν τα ''δωράκια'' χημικών , κρότου λάμψης , και γκλοπ.


Τόσο καλό σημάδι με μπουκάλι μπύρας αποτελεί θέμα ειδικής εκπαιδεύσεως

Επίσης, σε άλλο σημείο τις άθλιας προπαγάνδας αναφέρουν ''Οι κουκουλοφόροι πέταγαν μολότοφ με στόχο τα κράνη των αστυνομικών'' ! 

Όσοι γράφουν δημόσια τέτοιες ασυναρτησίες - οι οποίες γνωρίζουμε που στοχεύουν - δεδομένου ό,τι πριμοδοτεί τόσο η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όσο και ο Λάτσης - ας δοκιμάσουν από τα 10 - 20 μέτρα να πετύχουν με ένα μπουκάλι ένα κράνος.

Αν όντως είναι τόσο καλοί στο σημάδι με μπουκάλι μπύρας , ώστε από απόσταση να πετυχαίνουν τα κράνη των αστυνομικών , όπως έχει γραφεί στην προπαγάνδα, γιατί δεν έγιναν μπασκετμπολίστες ώστε να γίνουν και πολυεκατομμυριούχοι αντί να διαδηλώνουν ;

Με τόσο καλό σημάδι, που αναφέρεται στο δημοσίευμα, τα τρίποντα σε μπασκέτα  θα ήταν παιχνιδάκι.

Ο κόσμος είδε πως και πότε ξεκίνησαν τα επεισόδια.


Τα χτυπήματα από γκλοπ δεν τα είδαν τα δεξιά φερέφωνα.

Στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν  στο Σύνταγμα μεταξύ των τραυματιών είναι ένας διαδηλωτής με χτύπημα στο κεφάλι από γκλοπ.

Όπως φαίνεται  φέρει τραύμα στο κεφάλι, το οποίο ο ίδιος αναφέρει ότι προήλθε από γκλοπ. 

Άθλια προπαγάνδα δεξιών κολαούζων πρεσβευτών της Χούντας 


Οι νεοφιλελεύθεροι καπιταλιστές έχουν το τρόπο τους , χρησιμοποιώντας κάθε μέσο , να καταλύσουν τα δικαιώματα και να πατήσουν πάνω στις ζωές της νεολαίας 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άθλια προπαγάνδα δεξιών κολαούζων πρεσβευτών της Χούντας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">