ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θυμάστε τις ανύπαρκτες ιστοσελίδες που έλαβαν κρατική διαφήμιση ;


Ανύπαρκτες ιστοσελίδες έλαβαν κρατική διαφήμιση: Όσο εμείς μέναμε σπίτι ο Μητσοτάκης καθώς και ο Πέτσας μοίρασαν κρατικό χρήμα σε sites που δεν υπάρχουν καν !

Το επαναφέρουμε ως θέμα , διότι παρατηρήσαμε ότι καμία τοπική σελίδα , κυρίως όσες επιδοτούνται από τον Δήμο Γλυφάδας , δεν το δημοσιοποίησε. 

Η κυβέρνηση  κρύβει τα ακριβή ποσά που έλαβε το κάθε μέσο ''ενημέρωσης''  από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς» για την αντιμετώπιση του κοροναϊού.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η ''ασφάλεια'' που μας παρέχετε από την σημερινή κυβέρνηση είναι αξιοπρόσεκτη , μοναδική , και έχει αντίστοιχα σημεία αναφοράς με την ασφάλεια που ''μας παρείχε'' επί μια πενταετία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Εννοούμε ότι όσα ζούμε περισσότερο από ένα χρόνο με την κυβέρνηση ΝΔ, τα ζούσαμε μια ολόκληρη πενταετία και με τον ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος θα μας παρείχε το γνωστό τρίπτυχο ''δημοκρατία, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη'', ενώ από τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησής του διαπιστώσαμε όσα ισχύουν και σήμερα με την κυβέρνηση ΝΔ.

Ο υπουργός κύριος Πέτσας, με απευθείας ανάθεση, έδωσε 20 εκατομμύρια ευρώ σε μία διαφημιστική εταιρεία ονόματι Initiative η οποία τα έδωσε με τη σειρά της σε Μέσα Ενημέρωσης για την καμπάνια του κορονοϊού, ενώ σύμφωνα με επίσημα στοιχεία τα οποία ερευνά η δικαιοσύνη αρκετά χρήματα κατέληξαν σε ανύπαρκτα site - ιστοσελίδες - καθώς και σε σελίδες χωρίς καμία ανάρτηση !

Όπως αναφέρετε και σίγουρα θα έχετε διαβάσει αρκετοί σε αθηναϊκές εφημερίδες και ιστοσελίδες ο Μένιος Φουρθιώτης, με ένα blog (ούτε καν site), παίρνει χρήματα για την καμπάνια, αν και η σελίδα του δεν έχει καμία ανάρτηση πλην της διαφήμισης. Για τραγική ειρωνεία το blog λέγεται «πρώτη είδηση» και έχει ανεβάσει πρώτη και τελευταία, τη διαφήμιση Πέτσα. 

Ένα άλλο site που εισπράττει χρήματα (κατά την παραδοχή και τον κατάλογο Πέτσα πάντα) είναι το menta.gr. Το site αυτό, όταν το «κλικάρεις» βγάζει μια ανακοίνωση πως είναι για πώληση προς 4.900 ευρώ , ενώ η αναζήτηση της δραστηριότητάς του το δείχνει ανενεργό από το 2016. 

Δεκάδες ακόμη site δεν λειτουργούν βγάζοντας ένδειξη πως δεν υπάρχουν (error), ενώ εκατοντάδες ακόμη έχουν μηδαμινή επισκεψιμότητα με κατάταξη στις μηχανές μέτρησης επισκεψιμότητας πάνω από 2.000.000. 

Πολλά άλλα όταν αναζητηθούν φαίνεται πως δεν υπάρχουν και κάνουν ανακατεύθυνση σε άλλα site. Δηλαδή πιθανόν δόθηκαν λεφτά στο ίδιο άτομο και το ποσό «έσπασε» σε διάφορα site για να φαίνεται μεγάλη διασπορά της διαφήμισης.

Ενδεικτικά ορισμένες από πλειάδα ανυπάρκτες και χωρίς ανανέωση σελίδες, οι οποίες έλαβαν χρήματα , χωρίς να γνωρίζει κανείς μέχρι σήμερα ποιο ήταν το ύψος του ποσού το οποίο έλαβαν.

  • APOKALIPTIKALIVE.GR: Ιστοσελίδα του Μένιου Φουρθιώτη η οποία δεν έχει ανανεωθεί επί μήνες
  • ARGOLIKIANAPTIKSI.GR: Η ιστοσελίδα φαίνεται να μην υπάρχει πια
  • ASKMEN.GR: Η ιστοσελίδα φαίνεται να μην υπάρχει πια
  • ATHENSREVIEWOFBOOKS.COM: Συνδρομητική ιστοσελίδα με κριτικές βιβλίων
  • BESTRADIO.GR: Ανύπαρκτη ιστοσελίδα
  • BOOKSJOURNAL.GR: Ιστοσελίδα για το βιβλίο με σπάνιες ενημερώσεις
  • DIMOSDATA.GR: Συνδρομητική ιστοσελίδα που φαίνεται να μην έχει ανανεωθεί επί μήνες
  • ENLEFKO.GR: Ιστοσελίδα με λευκά είδη (πιθανόν οι ιθύνοντες της λίστας Πέτσα να αναζητούσαν την ιστοσελίδα του Ρ/Σ «Εν Λευκώ»)
  • HALKIDIKIPOST.GR: Φαίνεται να έπαψε να λειτουργεί τον Αύγουστο του 2019 και να επαναλειτούργησε τον περασμένο Μάιο
  • IRIDATV.GR: Ιστοσελίδα τηλεοπτικού σταθμού με ελάχιστες και σπάνιες αναρτήσεις
  • LEPANTOTV.GR: Δεν έχει αναρτηθεί τίποτα από τον περασμένο Απρίλιο
  • NEWEUROPE.EU: Αγγλόφωνη ιστοσελίδα με έδρα τις Βρυξέλλες
  • PARAGOGI.NET: Η κεντρική σελίδα δεν έχει ανανεωθεί από το 2019
  • THESSALIKESEPILOGES.GR: Τελευταίες αναρτήσεις τον περασμένο Φεβρουάριο

  • PROTIEIDISI.COMΙστοσελίδα του Μένιου Φουρθιώτη χωρίς περιεχόμενο αρχικά. Έπειτα γέμισε με αναρτήσεις με παλιότερες ημερομηνίες, που παρέπεμπαν όμως σε νεότερα νέα !
Σήμερα που η χρήση μάσκας γίνετε νόμος της κυβέρνησης ΝΔ , είναι ξεκάθαρο ότι έπεσαν οι μάσκες.

Τουλάχιστον όσων αφορά εμάς, πλήν της άποψης μας και της κριτικής μας αναφορικά με όσα αχαρακτήριστα και φαιδρά ισχύουν και με την σημερινή κυβέρνηση, έχουμε πάψει πλέον να δημοσιοποιούμε δελτία τύπου τα οποία μας αποστέλλουν από υπουργεία , περιφέρειες , δήμους, κ.α. 

Οι κύριοι που συμμετέχουν στα υπουργικά συμβούλια , και μεθόδευσαν 20 εκατομμύρια ευρώ να παρασχεθούν ακόμα και σε εκατοντάδες ανύπαρκτες σελίδες , καθώς και σε σελίδες χωρίς ύλη , θεωρούμε πρέπον να συνεχίσουν αυτές τις ''πολιτικές'' , στέλνοντας δια μέσω των γραφείων τύπου τις ανακοινώσεις τους , ώστε πλειάδα παρασιτικά διαβιούντων να ζουν πλουσιοπάροχα χωρίς καμία δραστηριότητα.

κοινωνία αξιών | πολιτική αξιών | πανάξιων
Αυτοί δεν είναι ικανοί να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρο και βρίσκονται στην Ελληνική Βουλή ! ( Στο πλήρωμα του χρόνου να θυμάστε '' γαλάζιοι - πράσινοι - κόκκινοι'' ότι δοκιμαστήκατε άπαντες, και δεν αποτελεί υπερβολή ότι είστε συνολικά ίδιοι. Μπορείτε να συστήσετε από κοινού ένα ενιαίο κόμμα και να το βαφτίσετε ''ακατάλληλοι νεοέλληνες'' . Μέλη μιας φάρας η οποία δεν έχει προηγούμενο , δεδομένων των πρακτικών της. 

Εξήντα χρόνια οικογένεια Μητσοτάκη. Όλη η οικογένεια στην πολιτική και το έργο τους σαφές. Ο Κ. Μητσοτάκης μας αποστέρησε την αδειοδότηση , και ο Κ. Μητσοτάκης περαιώνει το έργο του πατέρα του.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 2020

Υ.Γ: Σήμερα γνωρίζουμε ποιοι χρηματοδότησαν εν μέσω κορωναϊού και λειτουργία καναλιού στην περιοχή μας. Είναι οι ίδιοι που αποστέρησαν τις άδειες από τα τοπικά ραδιόφωνα , και ασφαλώς γνωρίζεται και τι επακολούθησε με σειρά διώξεων - κατασχέσεων. Είναι οι ίδιοι που κατέλυσαν την εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών και επιλεκτικά εξυπηρετούν ημετέρους. Πολύ προοδευτικοί στη ΝΔ, αντιστοίχως και οι Πασοκοσυριζαίοι , με αντίστοιχες πρακτικές - ''πολιτικές'', και κυρίως όσοι κατοικούν στη Γλυφάδα. 



( Το συντομότερο όλοι μαζί - ενιαίο κόμμα με πολιτικές Γκάμπια . Άλλωστε σχετικά κοντά βρίσκεται η Γκάμπια , και όσα ισχύουν στη χώρα μας δεν διαφέρουν καθόλου με την τριτοσμική χώρα.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θυμάστε τις ανύπαρκτες ιστοσελίδες που έλαβαν κρατική διαφήμιση ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">