ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυρία Ραχήλ Μακρή και εσείς παριστάνετε τον ''κινέζο'' ;

 


Χρήζει ενδελεχούς έρευνας το γεγονός συνεπικουρίας της δικαστικού λειτουργού κ. Ευθυμίας Σωτηροπούλου , η οποία σε κλητήριο θέσπισμα αναφέρει ότι ''βλάψαμε τη τιμή'' φερόμενου ''εκδότη'' ο οποίος ουδέποτε έχει υβρίσει δημόσια ( ! ) διότι είναι ηθικός ( ! ) , και ότι γνωρίζαμε ότι όλοι οι ισχυρισμοί σε βάρος του είναι ψευδείς !!!

Εμείς για πολλοστή φορά παραθέτουμε στη κρίση σας πρόσφατο ''δημοσίευμα'' του εν λόγω στο οποίο δεσπόζει ο ακόλουθος τίτλος αναφερόμενος στην Ραχήλ Μακρή.




Η κατάντια μιας κοινωνίας η οποία εξοικειώθηκε επί μακρόν με τα ψέματα 

Πραγματικά αποτελεί αξιοπερίεργο επί του παρόντος στη χώρα μας το επίπεδο της Ελληνικής δικαιοσύνης , διότι ουδείς μπορεί να διαψεύσει την πραγματικότητα. 

Η κατάντια μιας κοινωνίας η οποία εξοικειώθηκε επί μακρόν με τα ψέματα έχει επέκταση σε επίπεδο δικαιοσύνης, μιας δικαιοσύνης η οποία δια των λειτουργών της αντί να προασπίζει το δίκαιο και την αλήθεια προασπίζει τα συμφέροντα κατάλυσης του δικαίου και της αλήθειας.

Η ''σκοτεινή'' δικαιοσύνη του 2020

Η κ. Ευθυμία Σωτηροπούλου προφανώς έχει πέσει θύμα εξαπάτησης , είτε είναι φίλα προσκείμενη σε συγκεκριμένους πολιτικούς κύκλους και ενεργεί κατόπιν παρεμβάσεων. ( Όλα στη χώρα μας είναι ζήτημα χρόνου να αποκαλυφθούν. Κυρία Σωτηροπούλου μήπως είστε οπαδός του τρίπτυχου ''πατρίς, θρησκεία, οικογένεια'' ( ; ) διότι απ' όσα επιαλείστε αυτό διαφαίνεται .)

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ποταπό ανήθικο και ελεεινό ως πράξη από τις ενέργειες συγκάλυψης της αλήθειας με την συμβολή δικαστικών λειτουργών. Αν είναι δυνατόν να δεχθούμε την απάτη και να εμπαίζουμε και να εξαπατούμε και το άτομο μας, πλην όλων των υπολοίπων, και να δεχθούμε ότι ο επί δεκαετίες υβριστής ουδέποτε έχει υβρίσει δημόσια. Ντροπή . . .και κατάντια του ''δικαίου''.

Αν δεν αποτελεί ύβρη , να υιοθετηθεί άμεσα, τόσο σε πολιτικό επίπεδο, όσο σε επίπεδο δικαιοσύνης, ΜΜΕ , καθώς και ύλης σε επίπεδο παιδείας , να αναγράφεται καθημερινά ο όρος ''μαλακία'' κ. Ευθυμία Σωτηροπούλου. 

Η χαρά ορισμένων θα είναι πρόσκαιρη 

Ήδη έχουμε στη διάθεση της δικαιοσύνης δεκάδες υβριστικές δημοσιοποιήσεις του εν λόγω , άρα όσα συντάξατε στο θέσπισμα δεν σας τιμούν καθόλου. Αναμένουμε τις ενέργεις της ''κλίκας'' , καθώς και όσων θα εκδικάσουν σε πρώτο βαθμό όσα ψεύδη αναφέρει η κ. Σωτηροπούλου , ώστε να ακολουθήσουν οι δικές μας ενέργειες. Είναι πολύ ''ηθικό πρόσωπο'' κ. Σωτηροπούλου όποιος αναφέρεται δημόσια με τέτοιους χαρακτηρισμούς σε άτομα τα οποία δεν τα γνωρίζει.

Αν υπάρχει έστω και ένας πολίτης , ο οποίος γνωρίζει αντιστοιχία του φερόμενου ''εκδότη'' , ο οποίος επί δεκαετίες έχει αναγάγει τις ύβρεις , το αισχρό λεξιλόγιο , και την αργκό της αλητείας σε τίτλους και την κύρια θεματολογία του, να μας το γνωστοποιήσει.

Κυρία Ραχήλ Μακρή και εσείς παριστάνετε τον ''κινέζο'' ; 

Μήπως απαιτεί επιβλημένη αναγκαιότητα να υποβάλετε μήνυση στον αισχρό υβριστή - φαντομά ονόματι Γιάννης Καραχάλιος - ο οποίος τυγχάνει πολιτικής υποστήριξης και ασυλίας ;

Σε τοπικό επίπεδο Δήμου Γλυφάδας έχουν κλείσει είκοσι χρόνια φαιδρότητας από φερόμενους εκδότες οι οποίοι ασκούν δημόσια αλητεία.

Είναι γνωστό ποιοι φαντομάδες δηλώνουν ως έδρα τους το δημαρχείο Γλυφάδας (!) και διαβιούν παρασιτικά επί δυο δεκαετίες.

Τέλος , οι κύριοι που προέταξαν την διαφάνεια ώστε να βρεθούν στα δημοτικά έδρανα, πραγματικά κοσμούν απεριόριστα τον Δήμο και την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, συνεπικουρώντας και αυτοί το θέατρο του παραλόγου και παρέχοντας κάλυψη στον φερόμενο ''εκδότη''.

Αν πρεσβεύεται ως διαφάνεια την καθολικότητα αδιαφάνειας και την πλήρη παραποίηση της Αλήθειας είναι σαφές ποιον δήμο έχετε στο μυαλό σας και εσείς. 

Μπορεί να σας ενοχλήσαμε επανειλημμένα και να σας ''ξεβολέψαμε'' , όμως το επίπεδο του διαχρονικά υβριστή , αισχρού, και γελοίου γραφικού, είναι ασυναγώνιστο. 

Αποτελεί πρωτόγνωρο φαινόμενο η συνολική κάλυψη που παρέχετε επί 20 χρόνια στον εν λόγω από σειρά πολιτικών και δημάρχων τους οποίους έχει καθυβρίσει, σπιλώσει, συκοφαντήσει, και σήμερα δια της συμβολής Ευθυμίας Σωτηροπούλου επιχειρείται και ο ενταφιασμός του δικαίου.

Υ.Γ: Έχουν κλείσει 20 χρόνια φαιδρότητας , με έναν αισχρό ο οποίος χρησιμοποιώντας φωτογραφίες πολιτικών και αιρετών , είτε ακόμα ακαθαρσίες και γεννητικά όργανα , απευθύνεται με ύβρεις στην τοπική κοινωνία της Γλυφάδας ως τοπική εφημερίδα, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί εστία αλητείας.

Υ.Γ 1: Ευελπιστούμε να μην υφίσταται λανθασμένη εντύπωση , ειδικότερα στους συμπολίτες μας, διότι αν εξαιρέσει κάποιος από την σελίδα του εν λόγω τις αναπαραγωγές - κλέψιμο ύλης - απο τις Αθηναϊκές εφημερίδες, όλη η υπόλοιπη δική του ύλη είναι ύβρεις, συκοφαντίες, και φαιδρότητα.

* Σύμφωνα με την κ. Σωτηροπούλου ο πλέον ανήθικος επί δεκαετίες , βαφτίστηκε και ηθικός, ο οποίος ουδέποτε έχει υβρίσει δημόσια, ουδέποτε έχει συκοφαντήσει δημόσια , και ουδέποτε έχει χρηματιστεί από δημάρχους - αιρετούς !!! Φανταζόμαστε ποιοι είναι οι ανήθικοι μεταξύ μας, αν ο πλέον ανήθικος επί δεκαετίες ... στις μέρες μας βαφτίστηκε ηθικός.

* Η κ. Σωτηροπούλου τι επαγγέλλεται ; Πως και γιατί αμοίβεται ; Να θυμάστε το όνομα της κ. δικαστικής λειτουργού, διότι θα το ακούσετε και στη συνέχεια , όταν περαιώσουμε όλα τα στάδια της ανύπαρκτης ελληνικής δικαιοσύνης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυρία Ραχήλ Μακρή και εσείς παριστάνετε τον ''κινέζο'' ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">